Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

canım bhcg değeri embriyo gelişimine göre artış gösteren bi değer çatlatma iğnesisadece yumurtaları belli bi olgunluğa getirmek için yapılıyo. bence transfer günü baz alınıyo ama 5. gün transferi olduğu için ben çok emin olamadım. dediğin gibi ben de idrarı denemiycem okadar bekledim kanda sonucu görmek daha garanti geliyo

maşallah böyle haberleri duyunca çok seviniyorum:KK9::KK9::KK9: Allah kucağına da almayı nasip etsin inş..

allahım daha güzellerini sizlere nasip etsin insallah

Merhaba arkadaşlar.transferimiz 23 martta yapıldı. 3nisanda test yaptıracaktık dayanamayıp 2 nisanda yaptırdık bhcg 7,94cıktı dr 2gün sonra tekrar yaptırın dedi.4 nisanda transferin 13.günü 22,74 çıkınca dr ile görüşmüştük olumlu olmadığını ama takip etmemizi söylemişti. 8nisanda test yaptırdık transferin 17.günü 125 çıktı. (Dr 1 hafta sonra test yaptırın demişti tabiki merak insanı bekletmiyor.) 19.gün tekrar test yaptırıp dr ile görüşücez. Başlangıç değeri düşük ama katlanarak artış var. Kimyasal ya da dış g olabilir mi? Gebelik konusunda ne dersiniz?

Bugün transferimin 9. günüydü.Dayanamadım işe gelirken test yaptım.Beta-hCG değerim 257,89 çıktı.Çok mutluyum.Takipteyiz:))

arkadaşlar biz de tüp bebek yaptırmıştık 12. gün test yaptırın dedi doktor biz de dün yaptırdık sonuç 236 çıktı. bu değer insandan insana değişiyor mu yoksa, biz iki embriyo transfer ettirmiştik ikize mi dalalet bu :)?

arkadaşlar
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
allahım hayırlısını nasip et varmı böyle değeri yavaş ilerleyen ve bebeğini kucağına alan

Arkadaşlar bende transferimin 10. günü dayanamayıp test yapmıştım.
beta-HCG 10. gün 160 - 13. gün 747 çıkmıştı.
sonrada yapmadım..:KK31:

9. Gün hcg--> 29
11. Gün hcg-->24
2 gün sonra tekrar kan ver diyorlar ama artık ne anlamı var ki, ha 2 gün ha 4 gün sonra:KK14:

bu mesajımı gördüm de, sonucunu yazayım. daha sonra değerim 16 ya enson sıfıra kadar düştü. kimyasal gebelikti yani. şimdi çok şükür tekrar hamileyim:nazar::KK24:
moral bozmak yok bayanlar.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

bu mesajımı gördüm de, sonucunu yazayım. daha sonra değerim 16 ya enson sıfıra kadar düştü. kimyasal gebelikti yani. şimdi çok şükür tekrar hamileyim:nazar::KK24:
moral bozmak yok bayanlar.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

bende bu ay tüp bebek yaptırdım, ikinci denememdi. ilk denemenin sonuçlarını foruma yazmıştım ve sonuç kimyasal gebelik.
bu ay yaptırdığın ikinci denememde de sonuçlar;
13. gün= 43,75
15. gün(yani bugün)= 18

doktorum ilaçlarını bırak dedi. Yani ikinci denememde kimyasal gebelik oldu.
Atlanta senin tüp bebekten sonra kendiliğindenmi oldu ve kaç ay sonra oldu.
Şimdiden teşekkür ederim.

Selam kızlar,

06.05.2013 tedavi başlangıcı
17.05.2013 yumurta toplamı
21.05.2013 transfer günü
31.05.2013 Beta hcg 320
02.06.2103 Beta hcg 720

Allah kucağımıza almayı nasip eyler inşallah.

İlk denemem. 5. gün blastosist transferi yapıldı. Transferimin 7. günü 8bugün) test yaptım 7.92 çıktı!!!
Umutlanmalı mıyım bilemedim. Değeri benim gibi olup da artış gösteren var mı??

Selam Kizlar
Benim değerlerim ;
8. Gün = 6,58
9. Gün =14,58
12. Gün = 27,16

Degerim cok artmadı umudumda kalmadı :KK43:(

sanmıyorum canım bugün 14.gun ve değerim 36,88 :KK43:((((( hiç umut yok

Selam tatlım .Dün 18. günümdü yine test yaptırdım değerim 288 olmuş Rabbime şükürler olsun . Bebeğim şu anda benimle ve inşl benimle kalır . Benim için Allahımdan gelen bir hediye mucize ve herşey bu . Biliyorsun değerlerim gerçekten de iç açıcı değildi.
allahım herkese nasip etsin inşl ...
Sanırım bu bana umut oldu :)

Son düzenleme:
Merhaba.Benimde 17 Haziranda 2 tane blast transferim yapıldı.
6. gün değerim 25,8
8. gün değerim 109
Tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

İşte böyle canım.Umudunu yitirme.Ben bu topiği bugün baya bir okudum.Sana ve musmutluya dair umutlarım arttı.

İnşallah canım. Bugün o kadar çok ağladım ki. Şimdi bile tutamıyorum kendimi.Bu bebeğe öyle çok ihtiyacım var ki anlatamam...

Şurada saatlerdir şu forumu okuyup okuyup umut arıyorum işte...
Hem ağlamaktan,hem ekrana bakmaktan gözlerim şişti.
Bu bebeğe çok ihtiyacım var çok...

Son düzenleme:
8 şubat 2010 da 2 adet balast embiryo transferi yapıldı

14 şubat belki hediyem gelmiştir umudu ile idrar da baktım silik çıktı tahlil verdim
6.gün 50
8 gün 105
10 gün 200

12.gün ohss oldum acil hastaneye yattım bhcg bakıldı

12 gün 400 ve
13 gün 415
13 .gün ben ağlamatan helak olmuş vaziyetteydim değer yükselmedi diye meğer hemşireler hem sabah hem akşam kan alıp aynı kanda 2 defa bhcg baktırmış ve o yüzden değer yükselmemişti ama allaha şükür hemşire hatasıydı 3.denememdi bebeğim ikizdi ama biri 5.haftada kalbi durdu..diğeri yani miniğim oğlum şuan 19 aylık:))

(blast embiryo 5.gün transfer olunca erken çıkabiliyor normal transferleri olan arkadaşlar 6 gün negatifse asla üzülmesin)

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk denemem. 5. gün blastosist transferi yapıldı. Transferimin 7. günü 8bugün) test yaptım 7.92 çıktı!!!
Umutlanmalı mıyım bilemedim. Değeri benim gibi olup da artış gösteren var mı??

7. gün 7.92
8. gün 9.11
9. gün 11.35
12. gün 32.93
15. gün 218 şükürler olsun... :)

Başkalarına da umut olsun . Çünkü; bana bu forumdakiler umut olmuştu.

X