Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

12.gün 30
14.gün 71
15.gün 99
18.gün 198
çok tedirginim uykum bile kachdi 3 yil once dış gebelik kechirdim 2 yil once de kimyasal
ne olur ne olur dış gebelik olmasın ALLAHIM
ama kizlar her iki talihsizlikte ilk test gununde ( 12 gün ) ya da testden once adet olmushdum buna ramen testimi yapdim..........
ama bu sefer henuz adet olmadim...................
gouslerim cok agriyor
idrara da sık sık chikiyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 5 Temmuz'da transferim oldu 12.gün bugün idrar testi yaptım dayanamayıp pozitifi görünce kan testi yaptırdım ama sonuç 30 böyle sonuç olup daha sonra artan var mı aklım karıştı sizce nasıl sonuç ?

Merhaba susonasi nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız. Bende 3 yıl önce dış gebelik geçirdim lakorospi oldum sağ tüpüm alındı sonra bundan 2 yıl öncede 2 aylık karnımda öldü kürtaj oldum 2 senedir olmuyor tüp bebek yaptırdık bugün değerim 12. Gün 30 baktım senin değerinde 30 çıkmış doktoruna sordun mu ne dedi inşalalh Güzel bir şekilde ilerler nerde isteyen varsa allahım hepimize herkese nasip etsin

İnşallah artışlarınız güzel devam eder ve sağlıklı gebelik yaşarsınız,hemen çanınızı sıkmayın lütfen

doğru diyosun yarını bekliyorum şimdi sabırla inş güzel haber veririm

Benim de 6 da transferim oldu.10 gün idrar testinde silik çıktı.11 günde kanama oldu.kan testi verdim 33 çıktı.blast embriyoydu. Çok üzgünüm.çok düşük değil mi

Nolursun umutsuz olma iyi olacak inşallah herşey

maalesef bugun 12.gün beta hcg 32 ye düşmüş dr iki gün sonra tekrar yaptır dedi ama benim hic umudum yok. 11.gün 44.05 olan değer 32 ye düşmüş.. bitti sanirsam benim için. böyle olup sonradan yine de duzelen var midir acaba?

selam arkadaşlar .. benim bugün transfer sonrası 7. günüm. sonuç :49.8 gebelik var gibi inşallah düşmez. peki sizce değer 7. gün için nasıl?

benim daha onceki 5.gun embriyomda 10.gun 92 cikmistii yani sonucun gayet iyi canim masallahh Allah devamini guzel getirsin insallahh smdi bende transferimin 3.gunumdeym bu sefer 3.gun transferi
bu 2. mi olacak peki. size de bol şans. inşallah bebek tutunmuştur. 3. gün embriyosu olduğundan herhalde 12. gün falan bakılacak değil mi?

Kizlar yok mu benim durumuma örnek ?
yani 12. güne kadar cikan değerleri yok sayip direkt 12. günden mi baslamaliyim hesap yapmaya ? 10. gün değerim 40,96 idi 12.gun yani bugün 32 çıktı bu direkt düşecek mi demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…