Merhaba susonasi nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız. Bende 3 yıl önce dış gebelik geçirdim lakorospi oldum sağ tüpüm alındı sonra bundan 2 yıl öncede 2 aylık karnımda öldü kürtaj oldum 2 senedir olmuyor tüp bebek yaptırdık bugün değerim 12. Gün 30 baktım senin değerinde 30 çıkmış doktoruna sordun mu ne dedi inşalalh Güzel bir şekilde ilerler nerde isteyen varsa allahım hepimize herkese nasip etsin12.gün 30
14.gün 71
15.gün 99
18.gün 198
çok tedirginim uykum bile kachdi 3 yil once dış gebelik kechirdim 2 yil once de kimyasal
ne olur ne olur dış gebelik olmasın ALLAHIM
ama kizlar her iki talihsizlikte ilk test gununde ( 12 gün ) ya da testden once adet olmushdum buna ramen testimi yapdim..........
ama bu sefer henuz adet olmadim...................
gouslerim cok agriyor
idrara da sık sık chikiyorum
İnşallaaahhhCanim.masalllah cok guzel.Insallah hayirlisi olur.Ama degerlerin bayagi yuksek olur mu olur
Merhaba susonasi nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız. Bende 3 yıl önce dış gebelik geçirdim lakorospi oldum sağ tüpüm alındı sonra bundan 2 yıl öncede 2 aylık karnımda öldü kürtaj oldum 2 senedir olmuyor tüp bebek yaptırdık bugün değerim 12. Gün 30 baktım senin değerinde 30 çıkmış doktoruna sordun mu ne dedi inşalalh Güzel bir şekilde ilerler nerde isteyen varsa allahım hepimize herkese nasip etsin
İnşallah artışlarınız güzel devam eder ve sağlıklı gebelik yaşarsınız,hemen çanınızı sıkmayın lütfen12.gün 30
14.gün 71
15.gün 99
18.gün 198
çok tedirginim uykum bile kachdi 3 yil once dış gebelik kechirdim 2 yil once de kimyasal
ne olur ne olur dış gebelik olmasın ALLAHIM
ama kizlar her iki talihsizlikte ilk test gununde ( 12 gün ) ya da testden once adet olmushdum buna ramen testimi yapdim..........
ama bu sefer henuz adet olmadim...................
gouslerim cok agriyor
idrara da sık sık chikiyorum
Ikizdir benceKızlar benim değerlerime yorum yapın lütfen dondurulmuş 2 emb transferi oldu, beta hcg artışlarım:
10.gün 75 12.gün 183 14.gün 869 çıktı
Nolursun umutsuz olma iyi olacak inşallah herşey
Bitanem doktorlar 12.gubden once test yapmayon diyo iste bu yuzden diyo.12 gun test yaptir sonra 2 gubde bir takip et kuzum dua edelim bitamem.Seni cok iyi anliyorum inanki....Hersey guzel olucak iyi dusun onunla konus tutunmasini soyle bebebgine....Sadece bebegini dusun kuzum.Lutfen sitreslenme iyi olucak hersey doktora git hemen yarin.
İnşallah çok teşekkürler iyi dilekleriniz için salı günü belli olucak benim umarım güzel haberler alırızİnşallah artışlarınız güzel devam eder ve sağlıklı gebelik yaşarsınız,hemen çanınızı sıkmayın lütfen
Nolursun umutsuz olma iyi olacak inşallah herşey
İkiz mi belli oldu mu bebişlerinizKızlar benim değerlerime yorum yapın lütfen dondurulmuş 2 emb transferi oldu, beta hcg artışlarım:
10.gün 75 12.gün 183 14.gün 869 çıktı
kaçıncı gun embriyosuydu canimselam arkadaşlar .. benim bugün transfer sonrası 7. günüm. sonuç :49.8 gebelik var gibi inşallah düşmez. peki sizce değer 7. gün için nasıl?
5. gündü canım.kaçıncı gun embriyosuydu canim
Allah kucagina almayida nasip eylesin darisi hepimizin basina insallahhÇok şükür bugun kalp atışını duydum 7+2 vajinal bakıldı
benim daha onceki 5.gun embriyomda 10.gun 92 cikmistii yani sonucun gayet iyi canim masallahh Allah devamini guzel getirsin insallahh smdi bende transferimin 3.gunumdeym bu sefer 3.gun transferi5. gündü canım.
bu 2. mi olacak peki. size de bol şans. inşallah bebek tutunmuştur. 3. gün embriyosu olduğundan herhalde 12. gün falan bakılacak değil mi?benim daha onceki 5.gun embriyomda 10.gun 92 cikmistii yani sonucun gayet iyi canim masallahh Allah devamini guzel getirsin insallahh smdi bende transferimin 3.gunumdeym bu sefer 3.gun transferi
maalesef bugun 12.gün beta hcg 32 ye düşmüşdr iki gün sonra tekrar yaptır dedi ama benim hic umudum yok. 11.gün 44.05 olan değer 32 ye düşmüş.. bitti sanirsam benim için. böyle olup sonradan yine de duzelen var midir acaba?
Kizlar yok mu benim durumuma örnekmaalesef bugun 12.gün beta hcg 32 ye düşmüşdr iki gün sonra tekrar yaptır dedi ama benim hic umudum yok. 11.gün 44.05 olan değer 32 ye düşmüş.. bitti sanirsam benim için. böyle olup sonradan yine de duzelen var midir acaba?