Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Değerler düşük gibi görünse de sorun değil katlaması önemli olan,benim değerim altıya katlamıştı merak etme :) ilk günlerde artış yüksek oluyor ki bu iyiye işaret,senin değerlerinle başlayıp sağlıklı gebelik sürdüren çok kişi var,her hamilelik kendine özgü,üzülme lütfen

çok teşekkür ederim biraz rahatladım resmen. Her yerde 2 ye katlanması gerekiyor diye okuyoruz ,duyuyoruz. Sanıyorum o en az 2 ye katlanması gerektiğiyle ilgili. Umarım seninki gibi artar benim ki de pazartesi gelse de kurtulsam bu meraktan :)

sendeki 6 'ya katlama kaçıncı günde görülmüştü mesela ? ilk kana baktırdığın 7 8 9 . günlerde mi yoksa gebelik teşhisi konduktan sonra mı ?[/QUOTE]

Avrenim benim tek emriyo transferim gerçekleşti ikiz kısmı hayal :) ama belki dediğin gibi yükselir benimki de dua edicem başka şansım yok tabi sonucu da bildiririm inş güzel haber alayım da bi
İnşallah güzel haberlerini duyarız,hem belli olmaz bazen tek embriyo ikiye bölünebiliyor,dilerim artışın olumlu yönde olur

Merhaba Arkadaslar
Bende bugun kan testi yaptim 70,65 cikti.5 gun blast embriyosu 7. gunum.5 gunde idrarda silik cikmaya basladi 7.gunde giderek pembelesti.Bugunde test yaptim sizce nasil degerim.

Günaydın kızlar dondurulmuş genetik ngsden gelen 1 tane embriyo transferi yapıldı 9.gün 328 - 11.gün 889 - 13.gün 2652 şuan 6.haftadayım henüz kese ve kalp için gitmedim ama meraktan ölüyorum artış sizlere göre nasıl

walla çok iyi değerlerin benim 10.12.ve 14. gün değerlerim sırayla; 41-115-214.
Bişi dediler mi sana tek ya da ikiz olabilir diye

Merhaba belirtileriniz var mıydı. Ben 9. Gündeyim daha test yaptırmadım. 5. Gün embiryosu kasık batması ve adet olacakmış hissi gibi karın ve bel ağrısından başka bişey yok bende.yarın test yapcam bhcg ama korkuyorum

Birsey soylemediler ama büyük ihtimal tekdir çünkü 1 tane emb koydular. Ama araştırdığım kadarıyla dondurulmuş transferlerde değerler yüksek çıkıyomuş sanırım, ama net bilgiye sahip değilim o yuzdende merak ediyorum tekmi çiftmi, gerçi hepsini geçtim kalp atışı var en önemlisi

Canım tebrik ederim. Benim de dondurulmuş 2 embriyo transferi oldu. 10.gün 75 12.gün 183 14.gün 869 çıktı. Sen keseyi gördünmü tekmiymiş? Bu son artış Dondurulmuş olması ile mi alakalı acaba? Çok tedirginim ben de

ya dün de yazmıştım ama benim değerlerime de bişi diyin kızlar

7.gün : 9,56
8.gün : 24,94
9.gün : 36,80
10.gün : 40,76

bugün 10. gün . Dayanamadım son anda bugünde gittim son anda fikrimi değiştirdim yaptım testi . Bu değerler normal mi daha mı yüksek olması gerekirdi 10. gününde ? Bu değerlerde olup 11 ve 12. günde de bir anda fırlama ihtimali var mıdır ki değerlerin ?

Ben henuz gıtmedım doktora, dondurulmus emb degerlerı yuksek olurmus dıye ınternette gordum nekadar dogru bılmıurm ama

Ben henuz gıtmedım doktora, dondurulmus emb degerlerı yuksek olurmus dıye ınternette gordum nekadar dogru bılmıurm ama
Bayaa geçmiş aslında doktora ne zaman gidiceksin? Bana da yazarmısın sonucunu ikiz mi diye? Ben haftaya perşembe gideceğim

Pozitif sonuc alan arkadaslar transfer sonrasi hangi ilaclari kullanmistiniz acaba. Bende transfer oldum bekliyorum eksik bir sey olsun jstemiyotum. Tutunmasi icin gereken her seyi yapmis olmak istiyorum

Pozitif sonuc alan arkadaslar transfer sonrasi hangi ilaclari kullanmistiniz acaba. Bende transfer oldum bekliyorum eksik bir sey olsun jstemiyotum. Tutunmasi icin gereken her seyi yapmis olmak istiyorum
Ben pozitif aldım ama henüz cok yeni doktor görmedi. Ben sabah akşam crinone jel. Gunde 4 estrofem 4 gunde 1 progesteron iğnesi oldum. Folik asidi saymıyorum. Hala da devam ediyorum. Hayırlı sonuclar alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…