Değerler düşük gibi görünse de sorun değil katlaması önemli olan,benim değerim altıya katlamıştı merak etme :) ilk günlerde artış yüksek oluyor ki bu iyiye işaret,senin değerlerinle başlayıp sağlıklı gebelik sürdüren çok kişi var,her hamilelik kendine özgü,üzülme lütfenAvrenim,
saol cevapladığın için bir sorum daha var eğer bunla ilgili de bilgin varsa. Normalde iki kat artış olması gerekiyor ya 48 saat arayla benim 7 ve 9. günlerimdeki değer 3 e katlanmış gorunuyor. İlla ikiye mi katlanması gerekiyor 3 olduğunda problem midir peki bu? Bir de bugün 9. günüm test günüm pazartesi sence bu değer fırlayacaksa da 10. gün ve sonrası mı fırlar sanki biraz düşük gibi ?
Değerler düşük gibi görünse de sorun değil katlaması önemli olan,benim değerim altıya katlamıştı merak etme :) ilk günlerde artış yüksek oluyor ki bu iyiye işaret,senin değerlerinle başlayıp sağlıklı gebelik sürdüren çok kişi var,her hamilelik kendine özgü,üzülme lütfen
Değerler düşük gibi görünse de sorun değil katlaması önemli olan,benim değerim altıya katlamıştı merak etme :) ilk günlerde artış yüksek oluyor ki bu iyiye işaret,senin değerlerinle başlayıp sağlıklı gebelik sürdüren çok kişi var,her hamilelik kendine özgü,üzülme lütfen
İnşallah güzel haberlerini duyarız,hem belli olmaz bazen tek embriyo ikiye bölünebiliyor,dilerim artışın olumlu yönde olurAvrenim benim tek emriyo transferim gerçekleşti ikiz kısmı hayal :) ama belki dediğin gibi yükselir benimki de dua edicem başka şansım yok tabi sonucu da bildiririm inş güzel haber alayım da bi
Maşallah çok güzel bir değer tebrik ederimMerhaba Arkadaslar
Bende bugun kan testi yaptim 70,65 cikti.5 gun blast embriyosu 7. gunum.5 gunde idrarda silik cikmaya basladi 7.gunde giderek pembelesti.Bugunde test yaptim sizce nasil degerim.
Canim tesekkur ederim insallah oyledir.Yarin yine test yapicam insallah degerlerim yukselir....Maşallah çok güzel bir değer tebrik ederim
Günaydın kızlar dondurulmuş genetik ngsden gelen 1 tane embriyo transferi yapıldı 9.gün 328 - 11.gün 889 - 13.gün 2652 şuan 6.haftadayım henüz kese ve kalp için gitmedim ama meraktan ölüyorum artış sizlere göre nasıl
Merhaba belirtileriniz var mıydı. Ben 9. Gündeyim daha test yaptırmadım. 5. Gün embiryosu kasık batması ve adet olacakmış hissi gibi karın ve bel ağrısından başka bişey yok bende.yarın test yapcam bhcg ama korkuyorumwalla çok iyi değerlerin benim 10.12.ve 14. gün değerlerim sırayla; 41-115-214.
Bişi dediler mi sana tek ya da ikiz olabilir diye
Birsey soylemediler ama büyük ihtimal tekdir çünkü 1 tane emb koydular. Ama araştırdığım kadarıyla dondurulmuş transferlerde değerler yüksek çıkıyomuş sanırım, ama net bilgiye sahip değilim o yuzdende merak ediyorum tekmi çiftmi, gerçi hepsini geçtim kalp atışı var en önemlisiwalla çok iyi değerlerin benim 10.12.ve 14. gün değerlerim sırayla; 41-115-214.
Bişi dediler mi sana tek ya da ikiz olabilir diye
Canım tebrik ederim. Benim de dondurulmuş 2 embriyo transferi oldu. 10.gün 75 12.gün 183 14.gün 869 çıktı. Sen keseyi gördünmü tekmiymiş? Bu son artış Dondurulmuş olması ile mi alakalı acaba? Çok tedirginim ben deBirsey soylemediler ama büyük ihtimal tekdir çünkü 1 tane emb koydular. Ama araştırdığım kadarıyla dondurulmuş transferlerde değerler yüksek çıkıyomuş sanırım, ama net bilgiye sahip değilim o yuzdende merak ediyorum tekmi çiftmi, gerçi hepsini geçtim kalp atışı var en önemlisi
Canım tebrik ederim. Benim de dondurulmuş 2 embriyo transferi oldu. 10.gün 75 12.gün 183 14.gün 869 çıktı. Sen keseyi gördünmü tekmiymiş? Bu son artış Dondurulmuş olması ile mi alakalı acaba? Çok tedirginim ben de
Ben henuz gıtmedım doktora, dondurulmus emb degerlerı yuksek olurmus dıye ınternette gordum nekadar dogru bılmıurm amaCanım tebrik ederim. Benim de dondurulmuş 2 embriyo transferi oldu. 10.gün 75 12.gün 183 14.gün 869 çıktı. Sen keseyi gördünmü tekmiymiş? Bu son artış Dondurulmuş olması ile mi alakalı acaba? Çok tedirginim ben de
Bayaa geçmiş aslında doktora ne zaman gidiceksin? Bana da yazarmısın sonucunu ikiz mi diye? Ben haftaya perşembe gideceğimBen henuz gıtmedım doktora, dondurulmus emb degerlerı yuksek olurmus dıye ınternette gordum nekadar dogru bılmıurm ama
Ben pozitif aldım ama henüz cok yeni doktor görmedi. Ben sabah akşam crinone jel. Gunde 4 estrofem 4 gunde 1 progesteron iğnesi oldum. Folik asidi saymıyorum. Hala da devam ediyorum. Hayırlı sonuclar alırsın inşallahPozitif sonuc alan arkadaslar transfer sonrasi hangi ilaclari kullanmistiniz acaba. Bende transfer oldum bekliyorum eksik bir sey olsun jstemiyotum. Tutunmasi icin gereken her seyi yapmis olmak istiyorum