- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 35
Kendini ferah tut.... çok ağır durumda olan insanlar var 3.5 aylık ikizlerimi kaybetmiştim sonra arkadaşın eşi doğumuna günler kala kaybetti bebeğini hayırlısı dedim yapacak başka bişey yoktu kendini hazırla Allah yine verir de sakin olmaya çalış.... biliyorum zor tabi ama malesef nasibi varsa devam eder.... bi de lan tahlillerini aynı yerde yaptır farklılık ondanda olabilirKizlar yok mu benim durumuma örnek?
yani 12. güne kadar cikan değerleri yok sayip direkt 12. günden mi baslamaliyim hesap yapmaya ? 10. gün değerim 40,96 idi 12.gun yani bugün 32 çıktıbu direkt düşecek mi demek
C cibilicibilisaksak06Kendini ferah tut.... çok ağır durumda olan insanlar var 3.5 aylık ikizlerimi kaybetmiştim sonra arkadaşın eşi doğumuna günler kala kaybetti bebeğini hayırlısı dedim yapacak başka bişey yoktu kendini hazırla Allah yine verir de sakin olmaya çalış.... biliyorum zor tabi ama malesef nasibi varsa devam eder.... bi de lan tahlillerini aynı yerde yaptır farklılık ondanda olabilir
bi de şöyle bişey var canım eğer dondurulmuş embriyo değilse kullandığın çatlatma iğnesinde b hcg var onun etkisi bir süre sürüyor erken yapmışsın testleri.... eğer tüp bebek merkezinde yaptırdığın 12. günse 10 ile 12 arası farklılık doğması normal labarotuardan dolayıC cibilicibilisaksak06
başın sagolsun seninde umudun kirilmasi bir anda herseyin bitmesi çok zor teselli bulamiyor insan. Tabi ki senin ve arkadaşının durumu cok cok daha zor Allah sizlere de bin sabır versin
4 gün ayni yerde yaptirdim bugün tüp bebek merkezinde yaptırdim bilmiyorum ki bu kadar fark olur mu? yani 44 den 32 ye sanmiyorumcarsamba da klinikte olucak anlasilcak zaten.
ayrıca 2 günde 2 ye katlanması falan hikaye en az %40 artması yeterli yengem kadın doğum uzmanı o söylemiştiC cibilicibilisaksak06
başın sagolsun seninde umudun kirilmasi bir anda herseyin bitmesi çok zor teselli bulamiyor insan. Tabi ki senin ve arkadaşının durumu cok cok daha zor Allah sizlere de bin sabır versin
4 gün ayni yerde yaptirdim bugün tüp bebek merkezinde yaptırdim bilmiyorum ki bu kadar fark olur mu? yani 44 den 32 ye sanmiyorumcarsamba da klinikte olucak anlasilcak zaten.
bi de şöyle bişey var canım eğer dondurulmuş embriyo değilse kullandığın çatlatma iğnesinde b hcg var onun etkisi bir süre sürüyor erken yapmışsın testleri.... eğer tüp bebek merkezinde yaptırdığın 12. günse 10 ile 12 arası farklılık doğması normal labarotuardan dolayı
bi de şöyle bişey var canım eğer dondurulmuş embriyo değilse kullandığın çatlatma iğnesinde b hcg var onun etkisi bir süre sürüyor erken yapmışsın testleri.... eğer tüp bebek merkezinde yaptırdığın 12. günse 10 ile 12 arası farklılık doğması normal labarotuardan dolayı
selam eceaycanMerhaba susonasi nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız. Bende 3 yıl önce dış gebelik geçirdim lakorospi oldum sağ tüpüm alındı sonra bundan 2 yıl öncede 2 aylık karnımda öldü kürtaj oldum 2 senedir olmuyor tüp bebek yaptırdık bugün değerim 12. Gün 30 baktım senin değerinde 30 çıkmış doktoruna sordun mu ne dedi inşalalh Güzel bir şekilde ilerler nerde isteyen varsa allahım hepimize herkese nasip etsin
Ardarda yaptirmissin canim 24 saat bile dolmadan.48 saatte bi yaptirman lazim.o yüzden artış a yavas demek yanlis olur benceya arkadaşlar ben dün akşamüstü 5 gibi yaptırmıştım. 49.8 di. bugün de gidip öğlen bi daha yaptırdım. değerim 64.9. artış çok yavaş değil mi?
Artar değil mi yaaa inşallah... bu arada bugün transfern 8.günü benimArdarda yaptirmissin canim 24 saat bile dolmadan.48 saatte bi yaptirman lazim.o yüzden artış a yavas demek yanlis olur bence
Canim artar.moralini yuksek tut iyi beslen canim dualairmiz seninkeArtar değil mi yaaa inşallah... bu arada bugün transfern 8.günü benim
8. Gün icin 64 bence cok cok iyi.dua edelim iki gune bir artarak çoğalsın canim.icini ferah tut.bide 10.gün yaptır tahlil.Artar değil mi yaaa inşallah... bu arada bugün transfern 8.günü benim
evet 12.gun benim 4.transferm bubu 2. mi olacak peki. size de bol şans. inşallah bebek tutunmuştur. 3. gün embriyosu olduğundan herhalde 12. gün falan bakılacak değil mi?
Canim merhaba senin degerlerin nasildi ve keseyi ne zaman gordun?Canm muayene oldun mu görebldinmi merak ettim hcg baktırdın mı bende cuma gidicem inşallah
Hayırlısı olur umarım sen canını sıkma belki persembe günü herşey değişebilir benim asıl tahlil günüm yarın ben pazar günü yaptırmıştım bugün tekrar yaptırmam gerekiyor eşim yarın yaptıralım dedi bakalım beklemediyim ama adet sancılarım gibi agrı oldu çok bacaklarım agrıdı korktum dayanamayıp bugün gidebilirim korkuyorum değer düşük diye gider mi bendenselam eceaycan
yoo henuz soramadim persembeye randevum var
bu arada bu gun yine kan verdim 205 olmush beta hcg
bence ya kimyasal ya dish gebelik son iki gunde artish olmamish
12.gün 30
14.gün 71
15.gün 99
18.gün 198
20.gün 205
sende durumlar nasil ?
yine test yapdinmi ?
Canim artar.moralini yuksek tut iyi beslen canim dualairmiz seninke
8. Gün icin 64 bence cok cok iyi.dua edelim iki gune bir artarak çoğalsın canim.icini ferah tut.bide 10.gün yaptır tahlil.