Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kizlar yok mu benim durumuma örnek :KK43: ?
yani 12. güne kadar cikan değerleri yok sayip direkt 12. günden mi baslamaliyim hesap yapmaya ? 10. gün değerim 40,96 idi 12.gun yani bugün 32 çıktı :KK43: bu direkt düşecek mi demek :KK43:
Kendini ferah tut.... çok ağır durumda olan insanlar var 3.5 aylık ikizlerimi kaybetmiştim sonra arkadaşın eşi doğumuna günler kala kaybetti bebeğini hayırlısı dedim yapacak başka bişey yoktu kendini hazırla Allah yine verir de sakin olmaya çalış.... biliyorum zor tabi ama malesef nasibi varsa devam eder.... bi de lan tahlillerini aynı yerde yaptır farklılık ondanda olabilir

Kendini ferah tut.... çok ağır durumda olan insanlar var 3.5 aylık ikizlerimi kaybetmiştim sonra arkadaşın eşi doğumuna günler kala kaybetti bebeğini hayırlısı dedim yapacak başka bişey yoktu kendini hazırla Allah yine verir de sakin olmaya çalış.... biliyorum zor tabi ama malesef nasibi varsa devam eder.... bi de lan tahlillerini aynı yerde yaptır farklılık ondanda olabilir
C cibilicibilisaksak06

başın sagolsun seninde umudun kirilmasi bir anda herseyin bitmesi çok zor teselli bulamiyor insan. Tabi ki senin ve arkadaşının durumu cok cok daha zor Allah sizlere de bin sabır versin :KK43: :KK43:
4 gün ayni yerde yaptirdim bugün tüp bebek merkezinde yaptırdim bilmiyorum ki bu kadar fark olur mu? yani 44 den 32 ye sanmiyorum :KK43: carsamba da klinikte olucak anlasilcak zaten. :KK43:

C cibilicibilisaksak06

başın sagolsun seninde umudun kirilmasi bir anda herseyin bitmesi çok zor teselli bulamiyor insan. Tabi ki senin ve arkadaşının durumu cok cok daha zor Allah sizlere de bin sabır versin :KK43: :KK43:
4 gün ayni yerde yaptirdim bugün tüp bebek merkezinde yaptırdim bilmiyorum ki bu kadar fark olur mu? yani 44 den 32 ye sanmiyorum :KK43: carsamba da klinikte olucak anlasilcak zaten. :KK43:
bi de şöyle bişey var canım eğer dondurulmuş embriyo değilse kullandığın çatlatma iğnesinde b hcg var onun etkisi bir süre sürüyor erken yapmışsın testleri.... eğer tüp bebek merkezinde yaptırdığın 12. günse 10 ile 12 arası farklılık doğması normal labarotuardan dolayı

C cibilicibilisaksak06

ayrıca 2 günde 2 ye katlanması falan hikaye en az %40 artması yeterli yengem kadın doğum uzmanı o söylemişti

bi de şöyle bişey var canım eğer dondurulmuş embriyo değilse kullandığın çatlatma iğnesinde b hcg var onun etkisi bir süre sürüyor erken yapmışsın testleri.... eğer tüp bebek merkezinde yaptırdığın 12. günse 10 ile 12 arası farklılık doğması normal labarotuardan dolayı

dondurulmus blastokist canim benimki . zaten evet ben erken başladım 7. günden 10.güne olanları yok saysam da 10 ile 12. gunler arasi önce yuksek sonra düşük sonra yine yuksek olabilir mi onu merak ediyorim zaten :KK43: yani dalgalanma olabilir mi 10.gunden sonra onemli olan o.. :KK43:

Merhaba susonasi nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız. Bende 3 yıl önce dış gebelik geçirdim lakorospi oldum sağ tüpüm alındı sonra bundan 2 yıl öncede 2 aylık karnımda öldü kürtaj oldum 2 senedir olmuyor tüp bebek yaptırdık bugün değerim 12. Gün 30 baktım senin değerinde 30 çıkmış doktoruna sordun mu ne dedi inşalalh Güzel bir şekilde ilerler nerde isteyen varsa allahım hepimize herkese nasip etsin
selam eceaycan
yoo henuz soramadim persembeye randevum var
bu arada bu gun yine kan verdim 205 olmush beta hcg
bence ya kimyasal ya dish gebelik son iki gunde artish olmamish
12.gün 30
14.gün 71
15.gün 99
18.gün 198
20.gün 205
sende durumlar nasil ?
yine test yapdinmi ?

Kizlar merhaba
5.gun blast embriyo transferi sonrasi
7. Gun 70
9.gun 179
11 gun 471
Fazla mi yuksek yorum yapar misiniz?
Sevgilerimle

ya kafama takılan bir soru daha var, şimdi transfer oluyoruz ya illa ki belli bi günden sonrası adet tarihimize denk geliyor. Benim transferimden sonraki 8-9-10-11 günler tahmini olarak adet tarihime yakındı ve o günlerde baktırdığım beta hcg lerde hep bir artış ve pozitif durumu vardı. Ama 12. gün 32 ye düştü 44,05 den. Yani sormak istediğim adet tarihine denk gelen günler değilde sonrasındaki beta hcg yi mi değerlendirmemiz lazım. 10 ve 11. günü değilde 12. günden mi başlamak lazım pozitif ya da negatif diye kıyaslamaya çok merak ediyorum. Dalgalanma olabilir mi 10.günden 12.güne kadar ah ah bi kafam karıştı ki yarın test yapılcak ama cidden umudum kalmadı? Yok mu benim gibi örneği olan? :KK43: :KK43:

ya arkadaşlar ben dün akşamüstü 5 gibi yaptırmıştım. 49.8 di. bugün de gidip öğlen bi daha yaptırdım. değerim 64.9. artış çok yavaş değil mi? :KK43:

ya arkadaşlar ben dün akşamüstü 5 gibi yaptırmıştım. 49.8 di. bugün de gidip öğlen bi daha yaptırdım. değerim 64.9. artış çok yavaş değil mi? :KK43:
Ardarda yaptirmissin canim 24 saat bile dolmadan.48 saatte bi yaptirman lazim.o yüzden artış a yavas demek yanlis olur bence

selam eceaycan
yoo henuz soramadim persembeye randevum var
bu arada bu gun yine kan verdim 205 olmush beta hcg
bence ya kimyasal ya dish gebelik son iki gunde artish olmamish
12.gün 30
14.gün 71
15.gün 99
18.gün 198
20.gün 205
sende durumlar nasil ?
yine test yapdinmi ?
Hayırlısı olur umarım sen canını sıkma belki persembe günü herşey değişebilir benim asıl tahlil günüm yarın ben pazar günü yaptırmıştım bugün tekrar yaptırmam gerekiyor eşim yarın yaptıralım dedi bakalım beklemediyim ama adet sancılarım gibi agrı oldu çok bacaklarım agrıdı korktum dayanamayıp bugün gidebilirim korkuyorum değer düşük diye gider mi benden

ÇOk çok teşekkür ederim kızlar yüreğime su serptiniz.herşey gönlümüzce olsun inşallah

3.gün embriyosu 5.günde kanda 0.147 çıktı. Belli olmayacağını bile bile kendini yıpratmak tam olarak benim yaptığım :KK12:

Kidemli arkadaslar cevap verirse cok sevinirim.11 temmuzda 3.gun tek embriyi transferim oldu.bugun 8.gun.1.96 hcg.negatif mi

X