Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

ya dün de yazmıştım ama benim değerlerime de bişi diyin kızlar :KK43:

7.gün : 9,56
8.gün : 24,94
9.gün : 36,80
10.gün : 40,76

bugün 10. gün . Dayanamadım son anda bugünde gittim son anda fikrimi değiştirdim yaptım testi . Bu değerler normal mi daha mı yüksek olması gerekirdi 10. gününde ? Bu değerlerde olup 11 ve 12. günde de bir anda fırlama ihtimali var mıdır ki değerlerin ?

ya kızlar benim durumuma da bi el atın 10.gün için çok mu düşük 40 olması değerin?

Bayaa geçmiş aslında doktora ne zaman gidiceksin? Bana da yazarmısın sonucunu ikiz mi diye? Ben haftaya perşembe gideceğim
Evet bilerek gitmedim cünkü bundan önceki tüp bebekte cok erken öğrenip birçeok kez foltor gidip geldim ve sonumda boş gebeşik oldugunı öğrenmiştim o yuxden bu sefer bıraz rahat davranıp geç gitmek istrdim umarım güzel sonuçlar alırım, buarada pazartesi gıdıcem allah kısmet ederse

bugün 10. gün . Dayanamadım son anda bugünde gittim son anda fikrimi değiştirdim yaptım testi . Bu değerler normal mi daha mı yüksek olması gerekirdi 10. gününde ? Bu değerlerde olup 11 ve 12. günde de bir anda fırlama ihtimali var mıdır ki değerlerin ?
Canım bence değerlerin güzel ama ilk 3 gün için erken davranmışsın. Bence umut var içini ferah tut 12. Günü de aşarsan gerisi temiz gelir inşallah. Ama 11 de yapma boşuna.

bugün 10. gün . Dayanamadım son anda bugünde gittim son anda fikrimi değiştirdim yaptım testi . Bu değerler normal mi daha mı yüksek olması gerekirdi 10. gününde ? Bu değerlerde olup 11 ve 12. günde de bir anda fırlama ihtimali var mıdır ki değerlerin ?[/QUO
Canim benim insallah hayirlisiyla sonucun yukselir.Elini karnina koy dua et kuzum.Rabbim hayirlisimi versin.10.gune gore degerin cok iyi.
Duaunsene erken davranmayip 10.gubde ogrenseydin 40 cok iyi dicektin.bende dayanamadim erken yaptim ama doktorunda demek istedihi tam da bu.Sonuclarda sikinti yasiyoruz.Erken ogrenince.Icin rahat olsun hersey guzel olucak inan

Canım bence değerlerin güzel ama ilk 3 gün için erken davranmışsın. Bence umut var içini ferah tut 12. Günü de aşarsan gerisi temiz gelir inşallah. Ama 11 de yapma boşuna.

aynen canım ben acele davrandım belki de . İster istemez 7.günle kıyaslayıp az görüyorum belki de direkt bugün yaptırsam belki böyle gelmez gözüme. Ama bakıyorum da 10. gün değerleri 100 lere yakın çoğu kişide benim 10.gün değerime bakarak geç mi tutundu diye düşünmeliyim ? ya da dr bu rakamlara ne der onu kestiremiyorum ondan kafam karıştı biraz

selda cok tesekkur ederim ya kendime söz vermistim hiç baktirmamak için ama insan bir kez yenilip baktirinca sonradan ister istemez baktirio düşük mü değer diye burda bazi kişilerde 10.gün epey yuksek benimki mi düşük diyorum o yüzden. bu deger dusmesin tek istegim o elim karnimda geziyorum duayla zaten hep :)

selda cok tesekkur ederim ya kendime söz vermistim hiç baktirmamak için ama insan bir kez yenilip baktirinca sonradan ister istemez baktirio düşük mü değer diye burda bazi kişilerde 10.gün epey yuksek benimki mi düşük diyorum o yüzden. bu deger dusmesin tek istegim o elim karnimda geziyorum duayla zaten hep :)
Allahim nasip etsin hayirlisiyla kucagina almayida.Bunlarla kafani yorma keyfinicikar canim.Elimi karnima koyup dua etmek bana cok iyi geliyor huzur buluyorum hersey yolunda saniyorum.Daha minnacik benimde 9.gunum.Hamilelik havasina girdim ben.Allah onu alda bile benden bunduyguyu yasamak umutlanmak cok guzel...Kulaklarimi kapattim olumsuz herseye ve herkese keyfinu cikariyorum.Doktoruma cok guveniyorum.O hayatta yasiyo cok sukur olmazsa birdaha yapariz diyip kaygilardan uzak tutuyorum kendimi.

Allahim nasip etsin hayirlisiyla kucagina almayida.Bunlarla kafani yorma keyfinicikar canim.Elimi karnima koyup dua etmek bana cok iyi geliyor huzur buluyorum hersey yolunda saniyorum.Daha minnacik benimde 9.gunum.Hamilelik havasina girdim ben.Allah onu alda bile benden bunduyguyu yasamak umutlanmak cok guzel...Kulaklarimi kapattim olumsuz herseye ve herkese keyfinu cikariyorum.Doktoruma cok guveniyorum.O hayatta yasiyo cok sukur olmazsa birdaha yapariz diyip kaygilardan uzak tutuyorum kendimi.

S selda3334 çok saol bu pozitif cümlelere çok ihtiyaç duyuyor insan Allah sana da dilediğini versin inşallah. Sen de mutlaka yaz sonucunu ben de merak ettim şimdi ne olacak :)

Canım mrb, b

Mrb canım benim 10.gün 41 çıkmıştı.12.gün 115.yani 2 ye katlaması lazım en az.Sen şimdi ne zaman yaptırıcan testi
@ad
Canım mrb, b

Mrb canım benim 10.gün 41 çıkmıştı.12.gün 115.yani 2 ye katlaması lazım en az.Sen şimdi ne zaman yaptırıcan testi

A Adayaday canım test günüm yarın merakımdan çatladım gittim yine baktırdım
totalde değerler şöyle oldu
11.gün : 44,05 (yani bugün)

test günüm yarın hangi değeri hangisiyle kıyaslamam lazım bilmiyorum 7 ile 9 güzel ama 8 ile 10 tam katlamamış . Bir de şöyle bir şey var etkiler mi bilmiyorum 10.gün testimi dün akşam 5 gibi yaptırdım ama 11.gün yani bugün yaptırdığımı 11.30 da yaptırdım gün başlangıcı etkisi olur mu acaba erken diye. ?

yani en çok merak ettiğim ne biliyo musun dr diyelim ki yarın sonucumu 50 gördü bana ne diyecek ? değer çok düşük yüksek ihtimal kimyasal mı diyecek yoksa evet gebesin mi diyecek ah o kısmı bi bilebilsem :KK43:

@ad

test günüm yarın hangi değeri hangisiyle kıyaslamam lazım bilmiyorum 7 ile 9 güzel ama 8 ile 10 tam katlamamış . Bir de şöyle bir şey var etkiler mi bilmiyorum 10.gün testimi dün akşam 5 gibi yaptırdım ama 11.gün yani bugün yaptırdığımı 11.30 da yaptırdım gün başlangıcı etkisi olur mu acaba erken diye. ?

yani en çok merak ettiğim ne biliyo musun dr diyelim ki yarın sonucumu 50 gördü bana ne diyecek ? değer çok düşük yüksek ihtimal kimyasal mı diyecek yoksa evet gebesin mi diyecek ah o kısmı bi bilebilsem :KK43:
Nolursun umutsuz olma iyi olacak inşallah herşey

@ad

Bitanem doktorlar 12.gubden once test yapmayon diyo iste bu yuzden diyo.12 gun test yaptir sonra 2 gubde bir takip et kuzum dua edelim bitamem.Seni cok iyi anliyorum inanki....Hersey guzel olucak iyi dusun onunla konus tutunmasini soyle bebebgine....Sadece bebegini dusun kuzum.Lutfen sitreslenme iyi olucak hersey doktora git hemen yarin.

Hersey guzel olucak kuzucum

Günaydın kızlar dondurulmuş genetik ngsden gelen 1 tane embriyo transferi yapıldı 9.gün 328 - 11.gün 889 - 13.gün 2652 şuan 6.haftadayım henüz kese ve kalp için gitmedim ama meraktan ölüyorum artış sizlere göre nasıl
Canim muhtesemmmm hayirli olsun kuzum

@ad

Canım 2 gün de bir aynı saatte test yaptırman daha mantıklı, birden artıyor çünkü hcg değeri.Belki sabah artmıcak aksam artıcak.O yüzden 12.gün yaptırıp 10.gün değeriyle karşılaştırmak lazım.
7.gün ve 9.gün değerlerini karşılaştırınca çok güzel;
9.gün ve 11.gün değerlerince çok artma olmamış, genelde bunu yaşayan çok arkadaş var.
asıl şimdi başlıyor; sabah testi yaptır.2 gün öce ki kan sonucuyla karşılaştırıp 2 ye katlamış mı bakalım.
Stres sakın yapma.
Benim cuma aksamı kanamam oldu, cumartesi kan verdim, sorun çıkmadı.Pazartesi tekrar kan vericem, 214 olan sonucumun en az 450 olması için dua ediyorum bende.

Merhaba benimde 6 Temmuz 5.gün Blast transfer oldu. 15.07 yani transferin 9. Günü sabahı 400
16.07 öğleni 864 oldu. Umarım sağlıkla alırız kucağımıza. Ama ikiz olma ihtimali var mı sizce

Merhaba benimde 6 Temmuz 5.gün Blast transfer oldu. 15.07 yani transferin 9. Günü sabahı 400
16.07 öğleni 864 oldu. Umarım sağlıkla alırız kucağımıza. Ama ikiz olma ihtimali var mı sizce
Canim.masalllah cok guzel.Insallah hayirlisi olur.Ama degerlerin bayagi yuksek olur mu olur

X