- 15 Temmuz 2014
- 10
- 8
Cok sagol canim benim allahim olmayanlarada nasip eder insallah ama benim 15.gun yani bugun 487 cikti cok yuksek geldi banaBence gayet iyi :) dün yani 8.gün negatifi gören biri olarak bu değerler için üç gün oruç tutardım :) Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
487mi çok yüksek:) benim 14. Gün 4923 çıktı canım bugun öğrendik ikizmişCok sagol canim benim allahim olmayanlarada nasip eder insallah ama benim 15.gun yani bugun 487 cikti cok yuksek geldi bana
Oyyy masalah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah bana tek yumos konmustu degerlerim hakkinda hic fikrim yok 1 bucukta bakilacak487mi çok yüksek:) benim 14. Gün 4923 çıktı canım bugun öğrendik ikizmiş
Gayet güzel canım gözün aydın olsun12.gun 50,56
14 gün 90,50
16.gun 190,1
18.gun 456
20 gün yani bugün 865,5 çıktı kızlar sizce durum nedir?
6.gün 15
8.gün 64
10.gün 216
12.gün 470
Benim 16. Gün 3452 :)Cok sagol canim benim allahim olmayanlarada nasip eder insallah ama benim 15.gun yani bugun 487 cikti cok yuksek geldi bana
Canım benimde 5. Gün embriyosuydu 7. Gün idrar testinde çift çizgi gölge şeklinde çıkmıştı, tekrar bi dene istrsen, Allah gönlüne göre versinMrb bayanlar ayin 24.transferim yapildi 5.gun dondurulmus embriyosu ve ben 6.gun test yaptigimda negatif cikti yarin 10.gunum kasiklarim asiri derecede agriyor ve kan testi yaptirmaya korkuyorum ;(( lutfen dualarinizda beni de unutmayin Allahim isteyen herkeze bu mutlulugu yasatsin ;(
İkizmi :)Benim 16. Gün 3452 :)
Sanırım :) pazartesi görücez inşallahİkizmi :)
Benimde 14. Gün 4923 çıkmıştı ikizmiş:) geçen cuma keseyi gördük haftayada kalp atışını dinlycez inşallah, çok heyecanlı yaa Allah isteyen herkese nasip etsinSanırım :) pazartesi görücez inşallah
Çok güzel bir değer hayırlı olsun tebrik ederimKızlar 12.gün değeri 756 dondurulmuş iki tane transfer edildi sizce nasıllll sonuç hala inanamıyorummmmm umarım düşmez değerim nasıl sizce
Bu değerden sonra düşme olurmu ki canım? Yada ikizmi sizcr bu değer onumu gösteriyo bılıyormusunuzÇok güzel bir değer hayırlı olsun tebrik ederim
İnşallah ikizdir çifte mutluluk yaşarsınız,düşmez düşmez kaygılanmayın,benim 13.gün 661di değerim düşmedi çok şükür,sizin de sağlıkl devam eder inşallahBu değerden sonra düşme olurmu ki canım? Yada ikizmi sizcr bu değer onumu gösteriyo bılıyormusunuz
Ne durumdasin canim sonucunu haber vermedin merak ettiminş:) bugün kan vermeye gideceğim. belli olucak hayırlısıyla.
Amiin inşallah bizede nasip olurBenimde 14. Gün 4923 çıkmıştı ikizmiş:) geçen cuma keseyi gördük haftayada kalp atışını dinlycez inşallah, çok heyecanlı yaa Allah isteyen herkese nasip etsin