- 22 Mayıs 2017
- 34
- 17
Hayır çift yumurta. Ama diğeri şiştikçe diğerini sıkıştıracak. Sakat da bırakabilir öldüredebilir dediler Bir an önce sebebi bulunmalıymış hastalığın. Oda en erken 4 Aydan sonra öğrenilebilir dedilerTek yumurta ikizi miydi neden etkiler diğerini
Yoo hic yapmadimCanim Sen idrar testi yaptin mi hic ve nasil cikti eger yaptiysan?
Ikisi de yaşıyor dimi canım,doktor da insanoğlu bilemeyebilirler her doktor sıkıntılı gebelige hakim olmuyor malesef,düzelip gidecek belki,kimbilebilir dua edelim inşallah bir problem cikmaz canım 12. Haftalara gelmissin ne güzelHayır çift yumurta. Ama diğeri şiştikçe diğerini sıkıştıracak. Sakat da bırakabilir öldüredebilir dediler Bir an önce sebebi bulunmalıymış hastalığın. Oda en erken 4 Aydan sonra öğrenilebilir dediler
Yaşıyorlar çok şükür. Amin aroIkisi de yaşıyor dimi canım,doktor da insanoğlu bilemeyebilirler her doktor sıkıntılı gebelige hakim olmuyor malesef,düzelip gidecek belki,kimbilebilir dua edelim inşallah bir problem cikmaz canım 12. Haftalara gelmissin ne güzel
Çok guzel tabiki var,insallah kat kat artar canım..Arkadaslar elim ayagim titriyor.5.gün embriyosu ve transferimin 6.günü.hcg 12.6 cikti.idrar testindede belli belirsiz cikti.sizce hamilelik varmi
Allah yardımcınız olsun. İnşallah iyi sonuçlar alırsın.Gebeliğimin 12. Haftasına girdim. Tüp bebekle hamile kalmış değerlerimi burda paylaşmıştım. Son 1 haftadır çok sıkıntılı günler geçiriyorum. İlizlerimden birinde ense şeffaflığı olduğu ve kalınlığının 3.4 mm olduğu söylendi. CVs istediler. Yaptırdık ön sonuç temiz çıktı çok şükür. Tedavisi olmayan genetik bi hastalığı YÖK bu rapora göre. Ama bebekte ciddi bir sağlık sorunu olduğu öngörülüyor. Ve maalesef bu durum diğer bebeğim sağlık ve hayatın da tehdit ediyor. 2 gündür kanamam var hastanedeyim. Sağlık sorunu olan bebeğimin hangi organla ilgili rahatsızlığını anlamak için 17. Haftada ayrıntılı ultrason istendi. Dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar ben bu gun tekrar kan verdimCanim Sen idrar testi yaptin mi hic ve nasil cikti eger yaptiysan?
7. Ve 9. Güne göre değerlendir ayrıca her günde tahlil yaptırma hayırlı olsun şuan hamile gözüküyorsun ama vücudunun da bir damla bile kana ihtiyacı var şu sıralarKızlar çok acil bir sorum var lütfen bilgisi olan cevap versinnn
5.gün blastokist transferi oldum bir önceki mesajımda da yazdığım gibi;
7. gün : 9,56
8.gün : 24,94
9.gün : 36,80
normalde iki günde bir yapılıyor bu test evet, ama peki şu an ben nasıl bir değerlendirme yapmalıyım ? 7 ve 9. güne göre artışı mı düşünmeliyim yoksa 8. güne göre çok artış olmamış mı demeliyim ?
yani bu test oranlarını ilk defa gördüğüm için anlamıyorum lütfen bilen cevaplasınnnn
7. Ve 9. Güne göre değerlendir ayrıca her günde tahlil yaptırma hayırlı olsun şuan hamile gözüküyorsun ama vücudunun da bir damla bile kana ihtiyacı var şu sıralar
7 ve 9.günleri değerlendirmelisin,kriter gün aşırı ikiye katlanma,48 saatte bir olmalı artış,endişelenme gebelik var bu sonuca göreKızlar çok acil bir sorum var lütfen bilgisi olan cevap versinnn
5.gün blastokist transferi oldum bir önceki mesajımda da yazdığım gibi;
7. gün : 9,56
8.gün : 24,94
9.gün : 36,80
normalde iki günde bir yapılıyor bu test evet, ama peki şu an ben nasıl bir değerlendirme yapmalıyım ? 7 ve 9. güne göre artışı mı düşünmeliyim yoksa 8. güne göre çok artış olmamış mı demeliyim ?
yani bu test oranlarını ilk defa gördüğüm için anlamıyorum lütfen bilen cevaplasınnnn
7 ve 9.günleri değerlendirmelisin,kriter gün aşırı ikiye katlanma,48 saatte bir olmalı artış,endişelenme gebelik var bu sonuca göre