Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

8. gün betahcg değeri 1.33 10. gün 2.55 12. güne artarmı acaba? daha önce okumuştum burada 10. gün 0 çıkıp sonradan yükselen. başına gelen veya tanıdığında olan varsa yazabilir mi? iyi bayramlar herkese:)

BETA HCG. YARDIM!

Arkadaşlar geç döllenmiş ancak sonradan normale dönerek blastokist seviyesinde dondurulmuş bir embriyo transferi yaptık. Bugün 10. günü ve sabah Beta HCG 8.09 çıktı. Hemşiremiz değerin istediğimiz gibi olmadığını söyledi. Yarın yeniden test yaptırıp katlarsa gebelik olabileceğini biliyoruz. Ancak sorumuz şu; Bu şekilde blastokist 9-10-11. günlerde bu rakamlarda çıkıp gebe kalan var mı? Varsa bu yaygın bir durum mu? Tecrbelerinizi paylaşırsanız memnun oluruz.

Not: Daha önceki denemelerimizde negatif sonuçlarımızda 0,12 gibi rakamlar çıkmıştı.

12. gün 95
14.gün 118
16.gün 143
20.gün 450
doktor çok iyi yükselmediğini söyledi ve 3 gün sonra muayeneye çağırdı. çok korkuyorum. sizce umut var mı?

12. gün 95
14.gün 118
16.gün 143
20.gün 450
doktor çok iyi yükselmediğini söyledi ve 3 gün sonra muayeneye çağırdı. çok korkuyorum. sizce umut var mı?
Artış olmuş sonuçta belki geç döllenmedir,içini ferah tut lütfen inşallah herşey yolunda gidecektir

8. gün betahcg değeri 1.33 10. gün 2.55 12. güne artarmı acaba? daha önce okumuştum burada 10. gün 0 çıkıp sonradan yükselen. başına gelen veya tanıdığında olan varsa yazabilir mi? iyi bayramlar herkese:)
Canim yukselebilir sen pozitif düşün en onemlisi

X