Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun inşaAllah. Değerleriniz çok güzelSelam 12.gün 123
13.gün 188 cikti ben ilkini acilcde yaptirdim 2.yi bugun hastanemde yaptirdim degerlerim nasil arkadaslar iyimi
Bence ümidini yitirme canim ne mucizeler oluyor12. gün 95
14.gün 118
16.gün 143
20.gün 450
doktor çok iyi yükselmediğini söyledi ve 3 gün sonra muayeneye çağırdı. çok korkuyorum. sizce umut var mı?
Artış olmuş sonuçta belki geç döllenmedir,içini ferah tut lütfen inşallah herşey yolunda gidecektir12. gün 95
14.gün 118
16.gün 143
20.gün 450
doktor çok iyi yükselmediğini söyledi ve 3 gün sonra muayeneye çağırdı. çok korkuyorum. sizce umut var mı?
Canim yukselebilir sen pozitif düşün en onemlisi8. gün betahcg değeri 1.33 10. gün 2.55 12. güne artarmı acaba? daha önce okumuştum burada 10. gün 0 çıkıp sonradan yükselen. başına gelen veya tanıdığında olan varsa yazabilir mi? iyi bayramlar herkese:)
Canim yukselebilir sen pozitif düşün en onemlisi
KAÇ tane transfer edilmişti,değerin çok güzel artmış maşallah10. Gün 212
12. Gün 607
3. Gün embriyosu
2 tane transfer edildi çok tşkr ederim şükürKAÇ tane transfer edilmişti,değerin çok güzel artmış maşallah
Belki çift kese görürsün2 tane transfer edildi çok tşkr ederim şükür
Bence gayet iyi :) dün yani 8.gün negatifi gören biri olarak bu değerler için üç gün oruç tutardım :) Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah12.gun 123
13,gun 188
14.gun 349 sizce nasil arkadaslar iyimi hcg degerlerim