Tek kese gözüktü zaten hcg değermizde tek yönünde artmıştı beslnme konusunda pek fikrim yok kese için kendi doktoruma gitmedim 12 haziranda kontrolm var inşallah bilgi verir kendisi şimdilik intrnetten araştrdğm kadaryla dewm ediyorum18. Gün hcg niz baya olmuş çift mi tek mi sizin? Bide Endişe stres vücut için en zararlı durum, sabır ve dua ile pozitif olarak beklemek gerekiyor herşeyi.. Muhakkak insan tatlı bir telaş heyecan içinde oluyor ama bunu kaygı stres endişe ye dönüştürmek lazım..
Muhtemelen biz de arada gireriz herhalde, beslenme konusunda neler yapıyorsunuz.. Doktor bize birşey demedi de..
Ben cuma günü gittim kalp atışı için duyulmadı. Vajinal ultrasonla bakıldı. 5h+6g dü. Bu cuma tekrar gidicem. Bu stresli bekleyiş hiç bitmeyecek galibaÖncelikle hayrlısı olsun sağlkla dewam eder inşallah tekrar yaptrmanıza gerek yok bence bizimde doktormuz 15 gün sonra gelin dedi ama biz dayanamayıp 18.gün hcg 5ooo iken gidip muayne olduk keseyi gördük ama kaygı bitmedi tabi şimdde kalp atışı stresi başladı
Ne oldu cnm sonuç hcg nasıl çıktı görebildiniz miBu stres hic bitmeyecek galiba. Negatif mi pozitif mi bekleyisleri olumlu sonuclandi cok sukur. Simdi de kese stresi sardi. 5+2gn bugun ama dr keseyi goremedi. Kalp atislarimin nasil hizlandigini anlatamam. Cok stresliyim. Biraz once yeniden hcg istedi dr. Dış gebelikten en basindan beri korkuyodum. Dr dis gebelik demedim henuz dese de korkumu azaltmiyor bu. Allahim sen bebeklerimizi koru saglikla dunyaya getirelim insallah.
Kimi zaman negatif alsam böyle yıkılmazdım dersin ki ben öyle demiştim düşük yaptığımda bi yükseldi değerim umutlandım bi düştü yıkıldım umudumu kaybettim dedim sonra yine Yükseldi derken 20 günüm böyle geçti ruh gibiydim ama insan çabuk toparlıyor şanslısın dondurulmuş embriyon var çok kolay onla denemek ... toparlarsın kendini 2-3 güne ve unutursun güzel haberlerle bugünleri
4 deneme yaptım bir negatif ,bir pozitif(kızım oldu) ,bir düşük ve bir pozitif daha onlarda ikizlere hamileyim bikerede yılmak Yok olana kdr devam
Ay çok sevindim cnm Bnm gözün aydın hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun inş ikiz hayırlıdır ikiside sımsıkı tutunurMinikgelin senle konuşmuştuk hatırlıyormusun taaaa erkek infertelisinden bende hamileyim 7 hafta 4 günlük inş bebişlerim ikiz biri biraz sallantılı ama inşş güzel devam eder
Ah canim benim cok acilar cekmissin umarim tez zamanda kavusursun evladina rabbim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin tez zamanda acisiz sıkıntısız ani supriz gibi saglikli bir gebelik nasip etsin sonrada savlikli hayirli bir evlat kucagina almayi nasip etsin insallah Allah yüzünü bu kez güldürsün inşaallahCnm psikolojik hazir olmayi beklersem zor. Ben kizimi kaybettim bes yasinda sabrediyorum ama cigerim köz gibi yaniyo Rabbim kimseye yasatmasin . Negatif sonuc aldigim icin uzulmedim bile sadece ugrasicam icin üzüldüm. Tek donmusum var o da tutmazsa bastan baslicaz Allah herkesin kucağıni doldursun. Evladini kaybetip bombos eve girmek cok zor. Rabbim isteyen ve bakabilcek herkese versin inşallah. Rahim kalinligim uygun cikarsa ben de hoz vaki kaybet istemiyorum hemen transfer istiyorum Rabbim hayirlisini versin inşallah hepimiz icin
İnşallah Allah hepimizin yuzunu guldursun cnm. Dun adetimjn ucuncu gunu muayene oldum 6 mm ye yakin cikti kalinlik. Gunde bir estrofem icicem persembeye kadar. Persembe bir ölçüm daha yapilcak uygun olursa transfer gunune karar verilecek. Hayirlisi ile son kalan embriyo tutunur inşallah.Ah canim benim cok acilar cekmissin umarim tez zamanda kavusursun evladina rabbim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin tez zamanda acisiz sıkıntısız ani supriz gibi saglikli bir gebelik nasip etsin sonrada savlikli hayirli bir evlat kucagina almayi nasip etsin insallah Allah yüzünü bu kez güldürsün inşaallah
Cok sukur gorduk keseyi. Simdi de kalp atislarini bekliycez.Ne oldu cnm sonuç hcg nasıl çıktı görebildiniz mi
Gözün aydın canım tebrik ederimCok sukur gorduk keseyi. Simdi de kalp atislarini bekliycez.
İnşallah canim bu sefer olucak inşallah mubarek gunde Allah dualarimizi kabul etsin inşallahİnşallah Allah hepimizin yuzunu guldursun cnm. Dun adetimjn ucuncu gunu muayene oldum 6 mm ye yakin cikti kalinlik. Gunde bir estrofem icicem persembeye kadar. Persembe bir ölçüm daha yapilcak uygun olursa transfer gunune karar verilecek. Hayirlisi ile son kalan embriyo tutunur inşallah.
Değil merak etme,benim de 3.gün embriyosu 9.gün hcg 79.8 çıktı10.gün bthcg degerim 74.Düşük mu arkadaşlar?3.gün embriyosuydu
Canım benim 9.gün 79.8,13.gün 661.6 çıktı doktor tahlil istemedi ama ben dayanamadım,15.gün 1331 17.gün 2412 gördük testte şükür,bu Cumartesi de randevum var inşallahAvrenim canım benımde 3.gun embrıyosuydu.10. gun 79 cıktı.11. gun 112.13. gun 327 cıktı.senın degerlerın nasıldı.bana artık doktor tahlıl yapma dedı ayın 23 unde kese ıcın randevu verdı.suan 4+1 im sanırım ben
senın baya hızlı artmıs canım.bende cuma falan yaptırırım bıdaha dıye dusunuyorum.Canım benim 9.gün 79.8,13.gün 661.6 çıktı doktor tahlil istemedi ama ben dayanamadım,15.gün 1331 17.gün 2412 gördük testte şükür,bu Cumartesi de randevum var inşallah
Arttı ama korkum kaygım hiç bitmiyorsenın baya hızlı artmıs canım.bende cuma falan yaptırırım bıdaha dıye dusunuyorum.
canım o korku kaygı bende de var kalp atısını duyana kadar devam edıcek sanıırmArttı ama korkum kaygım hiç bitmiyor