Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım çok sevindim,keseni de görürsün rahatlıklaKızlarr değerim 756 dan 1815 e yükselmişşş çok mutluyumm inşallah haftaya keseyi görmeye gidececeğiz inşallah görürüz doktor iyi artmış dedi umarım böyle gider
İnşallah canım görürüm haftaya çarşamba gel dedi umarım aksilik çıkmaz hep benle olurda bebiş görürümm hala insnamıyorum bn hep içimde korku var allahom isteyen herkese aratmasın versin inşallahMaşallah canım çok sevindim,keseni de görürsün rahatlıkla
Canım merhaba ben de ilk transferimi oldum 10. gün 7 çıktı moralim çok bozuldu bi daha yaptırmadım. bugün 14. günüm sence yaptırmalı mıyım bir test dahaCikabiliyor canim benim degerim 10. Gun 0 di 12.gun 13.70 falan filan boyle saglikli gebelikler cok oluyor benim 5300 lere falan cikti fakat bebek rahmide degildi yani dis gebelikti tupumdeydi ve tupumle bereber aldilar cunku buyumustu aslinda kanli canli bebekti yani korkma bu sekilde yukselsede degerin sende dis gebelik olacaksin diye birsey yok yani kendini bosuna olumsuzliga alistirma zaten olmayinca yeterince uzuleceksin olumlu dusun belkide sana tutunmaya calisiyodur annesi sen pozitif ol guzel dusun guzel olsun.
Canım merhaba ben de ilk transferimi oldum 10. gün 7 çıktı moralim çok bozuldu bi daha yaptırmadım. bugün 14. günüm sence yaptırmalı mıyım bir test daha
Ben de bugun aldim negatifi maalesef sizin kacinci denemeydiHakkinda hayirlisi olsun senin durumundaydim bende malesef negatif sonucu aldim dun ;( insallah senin pozitif olur Allahim emeklerimizi bosa cikartmasin
Ben de bugun aldim negatifi maalesef sizin kacinci denemeydi
Benim de ilkti nerede yaptirmistin canim vr sorun neydi sizdeIlk denemeydi bizim senin ??
Benim de ilkti nerede yaptirmistin canim vr sorun neydi sizde
Ben baskent üniversitesi hastanesindeyim canim bende iki tarafli cikolata kisti ve rezerv azligi var esimin sperm değerleri referans araliginda ama alt sınırda..1 asilama 1 tup bebek yaptirdik ikisi de tutmadi sanirim bana da histeroskopi yaparlar Allah ikimize de tum isteyenlere nasip etsinIlk zeynep kamilde basladim tedavime aslinda ama 5 ay bosuna oyaladilar beni yok su var sende yok bu var diye en sonunda ordan heyet raporumu alip Bahceci umut da tedavi gormeye basladim canim sorun esimin sperm sayisi ve hareketliligi azdi bende sorun gozukmedi ama tutmadi o yuzden adet olmayi bekliyorum hala olmadim doktorum ona gore rahime histerokopi yapabilirmis neden tutmadi diye hakkimizda hayirlisi olsun sen hangi hastane canim ??
kanda yükselince idrarda cikio benim 10 gun sonra cikmisti degerler iyi giderken dün farkli hastanede hcg testi yaptirdim 5 gun önce 1930 ken simdi 1370.00 cikti anlamadim dusuruyorum galibaa ve hic dinlenemedim kac gundur beni umursayanda yok sevinen yok kendini koru diyen yok ay valla biktimKizlar bisey sormak istiyorum.. Kanda positif ve idrarda negatif olan varmi??
Allah korusun öyle düşünme hcg testini aynı hastanede yaptırsan keşke,hata olabiliyor ölçümlerde,kimseyi umursama canım ben de bu süreçte eşimle sorunlar yaşıyorum ama takmıyorum bile onu,çünkü önemli olan kendi sağlığım,sen yine de olumlu düşün nolursun,herşey yoluna girecek eminim benkanda yükselince idrarda cikio benim 10 gun sonra cikmisti degerler iyi giderken dün farkli hastanede hcg testi yaptirdim 5 gun önce 1930 ken simdi 1370.00 cikti anlamadim dusuruyorum galibaa ve hic dinlenemedim kac gundur beni umursayanda yok sevinen yok kendini koru diyen yok ay valla biktim
12 ci gun beta-hcg 30
sizce artarmi ?
Allah yardimcin olsun canım,insallah atlatilir..Gebeliğimin 12. Haftasına girdim. Tüp bebekle hamile kalmış değerlerimi burda paylaşmıştım. Son 1 haftadır çok sıkıntılı günler geçiriyorum. İlizlerimden birinde ense şeffaflığı olduğu ve kalınlığının 3.4 mm olduğu söylendi. CVs istediler. Yaptırdık ön sonuç temiz çıktı çok şükür. Tedavisi olmayan genetik bi hastalığı YÖK bu rapora göre. Ama bebekte ciddi bir sağlık sorunu olduğu öngörülüyor. Ve maalesef bu durum diğer bebeğim sağlık ve hayatın da tehdit ediyor. 2 gündür kanamam var hastanedeyim. Sağlık sorunu olan bebeğimin hangi organla ilgili rahatsızlığını anlamak için 17. Haftada ayrıntılı ultrason istendi. Dualarınızı eksik etmeyin
Tek yumurta ikizi miydi neden etkiler diğeriniGebeliğimin 12. Haftasına girdim. Tüp bebekle hamile kalmış değerlerimi burda paylaşmıştım. Son 1 haftadır çok sıkıntılı günler geçiriyorum. İlizlerimden birinde ense şeffaflığı olduğu ve kalınlığının 3.4 mm olduğu söylendi. CVs istediler. Yaptırdık ön sonuç temiz çıktı çok şükür. Tedavisi olmayan genetik bi hastalığı YÖK bu rapora göre. Ama bebekte ciddi bir sağlık sorunu olduğu öngörülüyor. Ve maalesef bu durum diğer bebeğim sağlık ve hayatın da tehdit ediyor. 2 gündür kanamam var hastanedeyim. Sağlık sorunu olan bebeğimin hangi organla ilgili rahatsızlığını anlamak için 17. Haftada ayrıntılı ultrason istendi. Dualarınızı eksik etmeyin