Merhaba hamisligin sağlıklı geçsin inşallah transferin kaçıncı günü test yapıp pozitif gördün acabaO kadar diil ama 5. Haftada bende bulantı oldu şimdi 6. Haftadayım daha az. Ama bulantı bana hamilelik duygusu yaşatıyor. Bebek " burdayım anne" diyor sanki. Bulansın canısı o kadar yaramazlık ta mı yapmasın
Merhaba 22 mayısta 5. Gün transferi yaptırdım dün evde ultra erken test yaptım negatifdi test günüm yarın tutmamış olabilir miBence ilaclarini birakma sık dişini 2 gun sonra tekrar ayni saatte ayni yerde yaptir emin ol sen dr dinleme
Canm muayene oldun mu görebldinmi merak ettim hcg baktırdın mı bende cuma gidicem inşallahevet bana da 15 gun sonra dediler yani hafyaya pazartesi oluyor bende dayanamadim bu carsambaya randevu aldim yani test tarihinden 1.5 hafta sonrasi . Su an gitssn gozukecegini sanmiyorum cAnim en azindan betanin 3000 in uzerine cikmasini bekle hesaplarsin artislardan . Bazi sitelerde 3000 uzeri oldugunda ancak
Karindan gozukebilir yaziyor ama
Dogrulugundan emin degilim . Bakalim bende gorebilecek miyim
İyi düşün iyi olsun canm umutsuz olma sakın allah yüzünüzü güldrsn inşallahtüplerimden biri alındı biri kapatıldı negatif bi aşılama bir tüp bebek deneyimi yaşadım. şimdi yorgun cuma transfer sonucunu bekliyorum(
Kızlar merhaba ben buhafta gebeligimin 6. Haftasındayım kantesti sonuçlarım buhafta 5909 dan 12812 yükseldi herşey güzel çokşükür Ama bugün kalpatışını göremedik.Kese var içinde bir noktada var ama kalpatışı yok.Dr haftaya randevu verdi yine bakmak için daha küçük görünmüyor dedi.Böyle olup kalp atışını duyan varmı??
2. Gün embriyosu idi 13. Gün test yaptıkMerhaba hamisligin sağlıklı geçsin inşallah transferin kaçıncı günü test yapıp pozitif gördün acaba
Hayır canım ben yurt dışında yaşıyorum burda doguma son 2 aya kadar hep alttan bakıyorlar.Normalde bende hep hamileliklerimde görünüyordu 6. Haftamda ama busefer olmadıKarından muayene ettiyse normal canım anca vajinal ultrason ile görünüyor çünkü
Cok gecmis olsun.idrar testleri yaniltici oluyor.kanda cikarken idrarda cikmayabiliyor.onu kaale alma bence. 10.gun kan tahlilini bekle cnm .tüplerimden biri alındı biri kapatıldı negatif bi aşılama bir tüp bebek deneyimi yaşadım. şimdi yorgun cuma transfer sonucunu bekliyorum(
her ay gördüğüm adet sancıların aynısını yaşıyorum yarın test günüm ama negatif gibi görünüyorCok gecmis olsun.idrar testleri yaniltici oluyor.kanda cikarken idrarda cikmayabiliyor.onu kaale alma bence. 10.gun kan tahlilini bekle cnm .
Allah razı olsun . sen yarınmı gidicen dr.İyi düşün iyi olsun canm umutsuz olma sakın allah yüzünüzü güldrsn inşallah
Ewet yarın gidicem en son p.tsi 1146 çıkmştı hcg inşallah görebilirizAllah razı olsun . sen yarınmı gidicen dr.
Allah ın izniyle görürsünüz inşEwet yarın gidicem en son p.tsi 1146 çıkmştı hcg inşallah görebiliriz
Aynen canim oyle oldu ama tupumde oldugu icin tupumle beraber aldilar bebegicnm senin de benim gibi olup sonra pozitif mi oldu yoksa . Birakmadim ilaclari ama umitsizim
Var canim arkadasimin vok gec duyuldu cok bozdu moralini hatta bi dr olumsuz bile konusmus ona uysa belki kurtaj olacakti yada hap map bise icecekti baska dr a gitti bekledi soyle soyleyeyim suanda cocuk 2 yasini yeni kutladilar sakin ol daha erken kimisi 9.hafta bile duyuyor biz burda neler gorduk ama inşallah hemen duyarsinda rahatlarsin canimKızlar merhaba ben buhafta gebeligimin 6. Haftasındayım kantesti sonuçlarım buhafta 5909 dan 12812 yükseldi herşey güzel çokşükür Ama bugün kalpatışını göremedik.Kese var içinde bir noktada var ama kalpatışı yok.Dr haftaya randevu verdi yine bakmak için daha küçük görünmüyor dedi.Böyle olup kalp atışını duyan varmı??
Ne yaptin canim verdin mi kan yazmissin ama gec girdim. Hadi güzel haberler ver bizeAllah ın izniyle görürsünüz inş
Sen ne durumdasin tatlim sonucun ne ciktiCNm test gunum persembe yani onuncu gun. Kanama gelince ben bugun yaptim moralim sifir