Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Var canim arkadasimin vok gec duyuldu cok bozdu moralini hatta bi dr olumsuz bile konusmus ona uysa belki kurtaj olacakti yada hap map bise icecekti baska dr a gitti bekledi soyle soyleyeyim suanda cocuk 2 yasini yeni kutladilar sakin ol daha erken kimisi 9.hafta bile duyuyor biz burda neler gorduk ama inşallah hemen duyarsinda rahatlarsin canim
İşallah canım salı günü tekrar gidicem dr kontrole çagırdı.Allah hepimizin yüzünü güldüdsün.

Merhaba arkadaşlar ,
Ben bugün kötü haberimi aldım enkaz gibiyim.Hem test günü gelsin diye beklersin test sonucunu pozitif çıkar(49,20)mutlu olursun, ailelere haber verirsin ,2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırıp değerin düşmesini(27)öğrenip telefonlarını kapatırsın ;( düğünle cenazeyi aynı anda yaşamak gibi oldu.Şimdi ne yapacağımı nasıl atlatacağımı bilmiyorum ağlamaktan başka bi çözüm yolu bulamıyorum.Rabbim hepinizin değerlerini inşallah yükseltir.Çok zor bir süreç herşeye göğüs gerip,kulak tıkayıp belki saklayıp cesaret edip başlanılan bir süreç inşallah hepiniz için sonuda hayırlı olur.Temmuz gibi tekrar dondurulmuşlarla 2. Deneme yapılacak ama bu hayal kırıklığı neler yaşatır bilinmez.Allaha emanet ve dualarım tüm bebeğini ,bebeklerini kucağına almayı bekleyen güzel annelerle...

Merhaba arkadaşlar ,
Ben bugün kötü haberimi aldım enkaz gibiyim.Hem test günü gelsin diye beklersin test sonucunu pozitif çıkar(49,20)mutlu olursun, ailelere haber verirsin ,2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırıp değerin düşmesini(27)öğrenip telefonlarını kapatırsın ;( düğünle cenazeyi aynı anda yaşamak gibi oldu.Şimdi ne yapacağımı nasıl atlatacağımı bilmiyorum ağlamaktan başka bi çözüm yolu bulamıyorum.Rabbim hepinizin değerlerini inşallah yükseltir.Çok zor bir süreç herşeye göğüs gerip,kulak tıkayıp belki saklayıp cesaret edip başlanılan bir süreç inşallah hepiniz için sonuda hayırlı olur.Temmuz gibi tekrar dondurulmuşlarla 2. Deneme yapılacak ama bu hayal kırıklığı neler yaşatır bilinmez.Allaha emanet ve dualarım tüm bebeğini ,bebeklerini kucağına almayı bekleyen güzel annelerle...
Geçmiş olsun canım Allah sabır versin ama sakın üzülme dedigin gibi 4 ay önce bende senin gibi hamile oldugumu ögrendim herkeslere duyurdum ama 2 haftasonra kötü haberi aldım(10. Haftamda)bebegimin kalbi durmuştu.Dünyam yıkıldı sanki oan dünyadaki enbüyük sorun benim derdim diye düşünmüştüm.Neyse kürtaj ve bekleme süredi derken 4 aysonra geçenay dondurulmuşla tekrar hamile kaldım.Rabbim herzaman daha iyisini nasip edicegi için böyle oluyor diye düşünüyorum ben.Üzülme demiyorum ama çarende oldugunu düşünüp teselli ol derşm bence.

Allah bebeğini sağlıklı,sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.Bu süreci geçiren bir kişinin bile iyi haberini alınca insan mutlu oluyor var bir ümit diyor.Adına çok sevindim.Atlatması zaman istiyor sanırım bu durumun çünki şuan korku,üzüntü hepsi birbirine girmiş bir halde sanırım adı çaresizlik...

Merhaba arkadaşlar ,
Sakın kendni bırakma yıklma arkdasım bende aynısını yaşadım ilk denememde test günüm 32 2 gün sonra 12o çıktı nasıl sewndğmizi tahmn edebiliysundur 2 gün sonra artış olmadığnı öğrendik ama umudmu kaybetmedim 5 ay sonra yani mayısta tekrar denedik ve dün kesemizi gördük çok şükür hemen toparlanmalısın tekrar inanmalısın

Merhaba arkadaşlar ,
Kimi zaman negatif alsam böyle yıkılmazdım dersin ki ben öyle demiştim düşük yaptığımda bi yükseldi değerim umutlandım bi düştü yıkıldım umudumu kaybettim dedim sonra yine Yükseldi derken 20 günüm böyle geçti ruh gibiydim ama insan çabuk toparlıyor şanslısın dondurulmuş embriyon var çok kolay onla denemek ... toparlarsın kendini 2-3 güne ve unutursun güzel haberlerle bugünleri :KK66:
4 deneme yaptım bir negatif ,bir pozitif(kızım oldu) ,bir düşük ve bir pozitif daha onlarda ikizlere hamileyim bikerede yılmak Yok olana kdr devam:KK66:

Kizlar mrb transferimin 8. Gununde test yaptirdim hcg degerim 1.59 cikti doktor ne olumlu ne olumsuz bisey soylemedi iki gun sonra tekrar gel dedi degerler artabiliyor dedi. Benim cok umidim yok ama sizce artar mi??? 3.gun embriyosu 2 tane koyuldu bu arada lutfen bilgisi olan cevap versi yada basina boyle bisey gelenler cevaplarinizi bekliyorum..

Kizlar mrb transferimin 8. Gununde test yaptirdim hcg degerim 1.59 cikti doktor ne olumlu ne olumsuz bisey soylemedi iki gun sonra tekrar gel dedi degerler artabiliyor dedi. Benim cok umidim yok ama sizce artar mi??? 3.gun embriyosu 2 tane koyuldu bu arada lutfen bilgisi olan cevap versi yada basina boyle bisey gelenler cevaplarinizi bekliyorum..
Cnm hayırlısı olsun doktorun ne onerdiyse onu dinle Rabbimiz izin verirse hersey guzel olur inşallah

Cok geçmiş olsun canım. Allah saglikla ilerleyen gebelikler saglikli çocuklar nasip etsin. Benim negatif olmadi. Tek donmus embriyom vsr. İnşallah o tutar. Adet bekliyorum doktor ara vermeyelim dedi
Aynen canim arayi hic acma sen kendini hazir hissediyorsan pespese yap nasilsa dondurulmus embriyo bedenen cok yormayacak. Sen psikolojisine hazirsan sikinti yok bize guzel ver inşallah

Merhaba arkadaşlar ,
Ah canim ne yasadigini o kadar iyi biliyorum ki bende yasadim sonra daha agir seylerde yasadim fakat hayat birsekilde devam ediyor. Allah unutmak gibi cok buyuk bir nimet vermis. Yavas yavas unutuyorsun en sonunda kotu bir ani olarak hayatinda yerini aliyor ben sana umit veremem cunku henuz bende muradima eremedim. Ama umudum cok bilesin pes etmedim zamanimi bekliyorum ben burda cok sey okudum olmaz olumsuzlugun icinde oylede guzel cocuk sahibi oluyorsun ki Allah oyle bir herseyi ip gibi diziyor ki sen hayal etsen oyle guzel gerceklesmez. Sen bir kac gun uzul agla ama sonra kendini topla ona bir adim daha yaklastigini dusun. Umarim burada guzel haberlerini okuruz

Cikabiliyor canim benim degerim 10. Gun 0 di 12.gun 13.70 falan filan boyle saglikli gebelikler cok oluyor benim 5300 lere falan cikti fakat bebek rahmide degildi yani dis gebelikti tupumdeydi ve tupumle bereber aldilar cunku buyumustu aslinda kanli canli bebekti yani korkma bu sekilde yukselsede degerin sende dis gebelik olacaksin diye birsey yok yani kendini bosuna olumsuzliga alistirma zaten olmayinca yeterince uzuleceksin olumlu dusun belkide sana tutunmaya calisiyodur annesi sen pozitif ol guzel dusun guzel olsun.

Kizlar selam transfer sonrasi kasik agrisi adet olur gibi agri normal kabul ediliyor benim gibi agri yasayan var mi?
Var canim benimde agridi cok arkadasiminda agridi bu sekilde pozitif sonuc alan cok oldu agri olmadanda pozitifi alan oluyor aslinda cok takilma dusunme sen pozitif dusun konus onla inşallah bizede guzel haberler ver

Aynen canim arayi hic acma sen kendini hazir hissediyorsan pespese yap nasilsa dondurulmus embriyo bedenen cok yormayacak. Sen psikolojisine hazirsan sikinti yok bize guzel ver inşallah
Cnm psikolojik hazir olmayi beklersem zor. Ben kizimi kaybettim bes yasinda sabrediyorum ama cigerim köz gibi yaniyo Rabbim kimseye yasatmasin . Negatif sonuc aldigim icin uzulmedim bile sadece ugrasicam icin üzüldüm. Tek donmusum var o da tutmazsa bastan baslicaz Allah herkesin kucağıni doldursun. Evladini kaybetip bombos eve girmek cok zor. Rabbim isteyen ve bakabilcek herkese versin inşallah. Rahim kalinligim uygun cikarsa ben de hoz vaki kaybet istemiyorum hemen transfer istiyorum Rabbim hayirlisini versin inşallah hepimiz icin

Mrblar kızlar yardım edin ben biraz acele ettim 8. Gün baktırdım 18 çıktı 11.gün 46 bgn 13, gün transferin 22 çıktı çok üzülüyorum doktor erken baktırmışsın belli olmaz dedi böyle olup hamile kalan var mı nolur yardım edin

Herkese hayırlı geceler, bugün 3. Testi yaptırdım değerleri şöyle
9. Gün 205
11. Gün 372
13. Gün 933 :)
Herşey yolunda gidiyor bakalim hayırlısıyla böyle devam eder inş.. Doktorum 10 gün sonra gelin dedi, siz kaç gün sonra gittiniz? Testlere devam etmek gerekir mi?

Herkese hayırlı geceler, bugün 3. Testi yaptırdım değerleri şöyle
9. Gün 205
11. Gün 372
13. Gün 933 :)
Herşey yolunda gidiyor bakalim hayırlısıyla böyle devam eder inş.. Doktorum 10 gün sonra gelin dedi, siz kaç gün sonra gittiniz? Testlere devam etmek gerekir mi?
Öncelikle hayrlısı olsun sağlkla dewam eder inşallah tekrar yaptrmanıza gerek yok bence bizimde doktormuz 15 gün sonra gelin dedi ama biz dayanamayıp 18.gün hcg 5ooo iken gidip muayne olduk keseyi gördük ama kaygı bitmedi tabi şimdde kalp atışı stresi başladı

Öncelikle hayrlısı olsun sağlkla dewam eder inşallah tekrar yaptrmanıza gerek yok bence bizimde doktormuz 15 gün sonra gelin dedi ama biz dayanamayıp 18.gün hcg 5ooo iken gidip muayne olduk keseyi gördük ama kaygı bitmedi tabi şimdde kalp atışı stresi başladı

18. Gün hcg niz baya olmuş çift mi tek mi sizin? Bide Endişe stres vücut için en zararlı durum, sabır ve dua ile pozitif olarak beklemek gerekiyor herşeyi.. Muhakkak insan tatlı bir telaş heyecan içinde oluyor ama bunu kaygı stres endişe ye dönüştürmek lazım..

Muhtemelen biz de arada gireriz herhalde, beslenme konusunda neler yapıyorsunuz.. Doktor bize birşey demedi de..

X