Sanirim testimde olumsuz bi durum var kimse cevap vermedigine gore(
Cnm gozun aydin ikiz bekliyorsun transfer ne zaman olmustu?? 5+2 neye gore hesaplanio bende pizitif aldm ama keseyi gormeden kendimi kotusu icin hazirliyorum bide 10. Gun aciik pembe leke geldi 15. Gune kadar da cok az miktarlarda kahve leke geldi bugun 16. Gunum leke falan gelmedi yatiyorum hep. Bu kese beta 1500-2000 arasinda gozukuormus ya kalp atisi ne Amn duyuluo ayy olucem ya stresten dua edelim birbirimize
Canim 10. Gunde silik cizgin varsa kesin bisey vardir Allah bilir de yine ama catlatma ignesinin etkisi olamaz yani cunku en gec 10 gun icinde vucudun etkisinden arinio. Senin catlamadan 1 gun sinra opun olmustur ve muhtemelen 3 gun sinrada transferin olmustur yani toplamda 14 gun falan olmustur catlatma igneni yapali. 2. Silik cizgi yani betayi gebelik olmadan yuksek gosteren etkenlerden biri de catlatma ignesi ama sende o ihtimal yok gibi gelio hafif de olsa renk gozlemleyebildin mi offf gecmez o iki guuuuuunnn bilirim
Canim catlama ignemi 5 aralik aksam, opu 7 aralik sabah, transferim de 13 aralik da yapildi. Ay ne bileyim bugun gidip kan testi yaptiramadim daha dogrusu silik cizgiyi gorunce korktum.sali gununu bekleyelim dedik. Bu tarihlere gore yorumunu alabilirmiyim???
Benim 2. Cizgi 7. Gun cikmaya basladioyleee silik falan da degildi 8. 9. De ayniydi ve 9. Gun beta 81 cikmisti hic unutmuyorum :)) varsa silik cizgin kan verebilirsin catlatma ignesinin etkisi cikmistir vucudundan cunku ama negatif cikarsada uzulme cunku 11. Gun 0.5 cikip da 12. Gun yuksek cikanlarda olmus. Mide bulantisi susama ceya surekli acikma var mi?? Benim 8. Gun bu belirtiler hep vardi. Simdi kasik kramplarindan baska bise yok bulsnti bile
2haftati gecmis seni bence sabah bi betaya baktir kesin cikar ama testte cizgi pembemsi gibi mi cikti renk var miydi yani yoksa golge gibi mi benim bi oncekinde golge gibi cikmisti ama gebelik olmadi simdikinde pembemsi bi renkti kanda da erken belirdi bu bekleyisler bitmio pozitifi alsanda bu defa acaba keseyi gorxekmiyim diye endiseleneceksin keseyi gorunce kalp atisini duyacakmiyim diyeceksin onu da duyunca ama bu ilk 3 ayi sag salim atlatabilecek miyim diyeceksin 3. Aydan sonra acaba zamaninda mi erken mi dogum olacak diye endiselenecksin. Offff bu 9 ay benden bi 20 yil goturur gibi gelio ama( sabir diliyorum hepimize
Sanki pembemsi gibiydi.soylediklerine aynen katiliyorum. Ilk hamileligimde ayni seyleri yasamistim.kese kalp atisi derken ilk uc ayi bitirdigimizde cok sevinmistik dusuk tehlikesini atlattik diye ama malesef 6.ayda geldi buldu bizi aci son bu defada suyu azaliyo almamiz gerekiyo dediler ve bebegime doyamadan aldilar onu benden( allahim insallah bu defa hamileyimdir de bebegimi kucagima almayi nasip eder. Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin.amin
canım öncelikle hayırlı olsun bende 3. denememde hamile kaldım 13. gün değerim 122.4 çıkmıştı çok sevindik ikinci tekrarda kan değerim bianda 49 düştü çok ağladım dr bana ilaçları bırakıp kanaman gelsin dedi çünkü bu gebelikten hayır yok dedi yani yüksek değerim bianda düşmüştü neyse dr bana 2 gün daha bekleyelim dedi tabi ben hüngür hüngür ağlıyorum önce sevindim sonra üzüldüm 2gün sonra tekrar yaptırdık 300 küsürlere çıktı tabi dr 2 ye katlamıyor geç yükseliyor diye umutsuz bakıyordu ama çok şükür bebeğim bırakmadı beni yani canım benim değerim öyle 2 ye felan katlayarak gitmedi hep düşük ilerledi ama rabbim nasip edince hepsi boş inşallah seninde yükselir ve keseyi ğörürsün ben 4 yada 5 .haftada hem kalp atışını hemkeseyi gördüm rabbim sanada taddırsın bugüzel duyguyukızlar merhaba, benm transferden sonra 9.ün değerim 60,32 , 15.ün 640 bugün 20.günüm keseyi görebiliriz dedi doktor ama göremedikbunun üstüne kimyasal ebelik olabilir dedi ve yıkıldımmmmm... tam oldu derken bakalım ne olacak yeniden kanda bakılacak.... bnm ibi olan varmı aranızda keseyi daha geç gören??
Cok uzucu insallah bunda o duygunun tersini yasarsin. Bana kalirsa kesin hamilesin beta ilk yukseldigi zamnlar bulanti yapabilio yani herkeste olcak degil ama bulantin varsa kesin beta artiyordur. Bende cik su iciyorum. Ama ayakta durmamaya calis dusuk hikayen var gecmiste. Bh arada belli degilmiydi dusuk tehliken onlem falan almadilar mi igneler car bununicin tehlikeli durumlarda yapiyorlar bebegi kurtariyorlar. Sanirim ben 8ay boyunca hastaneye tasinirim
canım öncelikle hayırlı olsun bende 3. denememde hamile kaldım 13. gün değerim 122.4 çıkmıştı çok sevindik ikinci tekrarda kan değerim bianda 49 düştü çok ağladım dr bana ilaçları bırakıp kanaman gelsin dedi çünkü bu gebelikten hayır yok dedi yani yüksek değerim bianda düşmüştü neyse dr bana 2 gün daha bekleyelim dedi tabi ben hüngür hüngür ağlıyorum önce sevindim sonra üzüldüm 2gün sonra tekrar yaptırdık 300 küsürlere çıktı tabi dr 2 ye katlamıyor geç yükseliyor diye umutsuz bakıyordu ama çok şükür bebeğim bırakmadı beni yani canım benim değerim öyle 2 ye felan katlayarak gitmedi hep düşük ilerledi ama rabbim nasip edince hepsi boş inşallah seninde yükselir ve keseyi ğörürsün ben 4 yada 5 .haftada hem kalp atışını hemkeseyi gördüm rabbim sanada taddırsın bugüzel duyguyu
canım umarım herşey yolunda gider senin için biz 4 yada 5. haftada kese gördük 6. haftada kalp atışını duyduk .benim değerim hiç ikiye katlayarak gitmedi hep sorun oluyordu ama çok şükür rabbime oğlum benimle teyzesi ben 15 yıl aradım onu rabbim hayırlısıyla cümle isteyene nasip etsincanım inan senin adına çok sevindim. yıpratıcı tedavi döneminden sonra pozitif olması kalp sesini duymak inanılmaz bir mutluluk..umarın bende senin gibi duyarım..doktora göre 5-haftalık olmalıyız şuanda bakalım bugünkü kan değeri ne çıkacak..sen keseyi transferden kaç gün sonra görmüştün??değerlerin öneminin olmayışı acda olza içimi rahatlattı çok çok sağol.allah izin verirse güzel haberlerde veririm inşşşş
Kizlar transferimin 14. gunu degerim 748 cikti. Persembe gunu ultrasonumuzvar. Kese gorunurmu? Sabirsizlikla bekliyorum.....
Canim catlama ignemi 5 aralik aksam, opu 7 aralik sabah, transferim de 13 aralik da yapildi. Ay ne bileyim bugun gidip kan testi yaptiramadim daha dogrusu silik cizgiyi gorunce korktum.sali gununu bekleyelim dedik. Bu tarihlere gore yorumunu alabilirmiyim???
Benim kan değerim 13. Günde 27 çıktı bakalım yarın tekrar test olucam Allahım inşallah yükselme vardır.benim durumumda olup da gebeliği devam eden var mı acaba ?