- 22 Kasım 2016
- 280
- 237
Kalp atışını duymak için erkendi kese için de erkendi aslında doktor izne gidecek diye erken baktık. Ama tek dedi doktorum. 2. Gün transferi idi 12. Gün Beta hcg 119, 14. Gün 240 çıktıtşk ederimm canımmhiç kese baktırmadan direk kalp atışlarını duymaya gittim canım hemen iki kese göründü bende ama saklanan olabilir bence daha ileriki haftalarda ikiz olduğunu öğrenenler vardı galiba bu forumda,beta hcg değerin falan ne çıkmıştı? kalp atışını duydunmu?
merhaba kızlar çarşamba günü doktora gittim kalp atışları için ve bebişlerimin 2 tane olduğunu öğrendimm
şu anda 6+4 üm normal yemek yiyemiyorum hep böyle soğuk ve yoğurtlu şeyler ancak yada peynir ekmek,benimle aynı olan arkadaşlar sizler ne durumdasınız?
Çok geçmiş olsun nasıl oldu böyle bişey ya? Kese için mi gitmiştin? Allah bebeğini sana bağışlar inş CNm gönlünü ferah tutmaya çalış
Benim doktorum lekelenme olmadıkça teste gerek yok dedi. Bence sizde de yokkızlar 3.kez tekrarladım testi çok şükür katlanmış transferden sonra
7.gün 44.80
9.gün 151.4
11.gün 348.4
çok heyacnlyım tekrarlamama gerek varmı acaba
Kan fışkırması mantıklı değil ki bebeklere bişey olsa normal normal lekelenme başlar. Başka bişeydir o. Dua edinEvet sağlıklı olsunlar da gittim doktora alttan muayene etti kanama oldu kan fışkırdı resmen yâ çok morelim bozuk serum takıldı hastane deyim
Kan fışkırması mantıklı değil ki bebeklere bişey olsa normal normal lekelenme başlar. Başka bişeydir o. Dua edin
Çoklar geçmiş olsun. Alttan muayenede risk olduğunu bilmiyorum hiç duymadım doğrusu. Hani bi aksilik oldu desem mantıklı gelmiyor çünkü bebek ne kadar ki fışkıracak kadar kan çıksın. Bence sorun bebeklerde değil. İyi olacağını düşünüyorum dinlenin birazDoktor birikmiş kan dedi eve geldim yatıyorum iki damla lekelenme şeklinde kanamam oldu Allah korusun yaaa bende çok korkuyorum ama elimden geleni yapıyorum hep alttan muayene den sonra oldu nolduysa önce hiç bişe yoktu
Canim Rabbim buyuktur dua etmeye devam insallah buz bebisini kucagina alirsinMerhaba herkese, benim de 15.Mayısta 1 tane 3.gün transferim olmuştu. Test günüm yarındı dayanamadım bugün 11.günde yaptırdım. bhcg 8 çıktı. daha önce 2 kere aşılama yaptırdım. ikisinde de kimyasal gebelik olmuştu. Bu da öyle görünüyor. neden böyle oluyorbenim için hala zamanı gelmemiş.Beklemeye devam..bir tane de dondurulmuşum var. Bari çözülürken ona birşey olmasın da umudum devam etsin...
Yeni sonuç kaç çıktı?Merhaba herkese, benim de 15.Mayısta 1 tane 3.gün transferim olmuştu. Test günüm yarındı dayanamadım bugün 11.günde yaptırdım. bhcg 8 çıktı. daha önce 2 kere aşılama yaptırdım. ikisinde de kimyasal gebelik olmuştu. Bu da öyle görünüyor. neden böyle oluyorbenim için hala zamanı gelmemiş.Beklemeye devam..bir tane de dondurulmuşum var. Bari çözülürken ona birşey olmasın da umudum devam etsin...
Blast transferi oldu 6sında canım salı günü kontrolüm var nasipse göreceğiz bebişimiziMaşllah maşllh ne güzel bi sonuçtransfer ne zaman olmuştu 22 si kaçıncı günün blast mı
Ne güzel canm allah hepimize nasip edr inşallah benimde sabah test tekrarım var değerim katlamış olursa kese günü vericek doktrmuzBlast transferi oldu 6sında canım salı günü kontrolüm var nasipse göreceğiz bebişimizi
Bilmiyorum. Doktor testi tekrarlayabilirsin dedi ama aynı sonucu bir kez daha görmeye tahammülüm yokHayır beta hcg birden artmaya başlar. Kaldı ki blastosist değil 3. Gün transferi. Niye kendi kendinize kimyasal olduğu kararını veriyorsunuz.
Sonucun cikti mi canimNe güzel canm allah hepimize nasip edr inşallah benimde sabah test tekrarım var değerim katlamış olursa kese günü vericek doktrmuz
Çıktı tatlm 12.gün 456 çıkmştı bugun 14.gün 1146 sonucum hayırlısı inşallah tutunur bebeğim doktorumuzla görüşemedik daha gün içinde dönücekmiş ne zaman kese görülür kiSonucun cikti mi canim
? Hadi insallah kat kat artmistir
Benim bugun 17. Gunum carsamba gunu gidecegim yani transferden sonra 19. Gun oluyor . İnsallah gozukur kese ya da keseler .Çıktı tatlm 12.gün 456 çıkmştı bugun 14.gün 1146 sonucum hayırlısı inşallah tutunur bebeğim doktorumuzla görüşemedik daha gün içinde dönücekmiş ne zaman kese görülür ki
Bu arada masallah canimÇıktı tatlm 12.gün 456 çıkmştı bugun 14.gün 1146 sonucum hayırlısı inşallah tutunur bebeğim doktorumuzla görüşemedik daha gün içinde dönücekmiş ne zaman kese görülür ki