Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kalp atışını duymak için erkendi kese için de erkendi aslında doktor izne gidecek diye erken baktık. Ama tek dedi doktorum. 2. Gün transferi idi 12. Gün Beta hcg 119, 14. Gün 240 çıktı

Ben varım canım bende hiç bişe ama hiç bişe yiyemiyorum serum almaya başladım bugün bende bugün ikiz olduğunu öğrendim ama keselerden biri biraz bozuk dedi doktor bilmiyorum nolcak kanama da var pruloton yapıldı sırt üzeri yat dedi hiç kalkma dedi

Çok geçmiş olsun nasıl oldu böyle bişey ya? Kese için mi gitmiştin? Allah bebeğini sana bağışlar inş CNm gönlünü ferah tutmaya çalış

Canım hiç evde kanamam fln olmamıştı öyle agrım sızım da yoktu tüp bebek doktorumu aradım dedi yarın mutlaka yanıma gelin oda bize bir buçuk saatlik uzaklıkta pruloton vuruldu bugün inşşş sıkıntı olmaz miniklerimin kalp atıışı yeni oluşmaya başlamış dı 5 hafta 6 günlük

Evet sağlıklı olsunlar da gittim doktora alttan muayene etti kanama oldu kan fışkırdı resmen yâ çok morelim bozuk serum takıldı hastane deyim
Kan fışkırması mantıklı değil ki bebeklere bişey olsa normal normal lekelenme başlar. Başka bişeydir o. Dua edin

Kan fışkırması mantıklı değil ki bebeklere bişey olsa normal normal lekelenme başlar. Başka bişeydir o. Dua edin

Doktor birikmiş kan dedi eve geldim yatıyorum iki damla lekelenme şeklinde kanamam oldu Allah korusun yaaa bende çok korkuyorum ama elimden geleni yapıyorum hep alttan muayene den sonra oldu nolduysa önce hiç bişe yoktu

Doktor birikmiş kan dedi eve geldim yatıyorum iki damla lekelenme şeklinde kanamam oldu Allah korusun yaaa bende çok korkuyorum ama elimden geleni yapıyorum hep alttan muayene den sonra oldu nolduysa önce hiç bişe yoktu
Çoklar geçmiş olsun. Alttan muayenede risk olduğunu bilmiyorum hiç duymadım doğrusu. Hani bi aksilik oldu desem mantıklı gelmiyor çünkü bebek ne kadar ki fışkıracak kadar kan çıksın. Bence sorun bebeklerde değil. İyi olacağını düşünüyorum dinlenin biraz

Rahimde tutunma aşamasında kanama alanı oluşabiliyor ve bu bazen evde yatsanız da gelebiliyor alttan muayeneden kaynaklanmaz dinlenin bol bol korkmayın çünkü olağan şeylerden sayılır kanama. Bebek sağlıklıysa illaki devam eder. Kalbinizi ferah tutun antikdeniz

Canim Rabbim buyuktur dua etmeye devam insallah buz bebisini kucagina alirsin

Yeni sonuç kaç çıktı?

Kızlar ben bronşit ile boğuşuyorum. Transfer sonrası kullanılan prednole bağlı olduğunu biraz düşündüğüm bağışıklık sistemi zayıflaması nedeniyle bir türlü iyileşemedim. Sizde böyle bişey var mı

Hayır beta hcg birden artmaya başlar. Kaldı ki blastosist değil 3. Gün transferi. Niye kendi kendinize kimyasal olduğu kararını veriyorsunuz.
Bilmiyorum. Doktor testi tekrarlayabilirsin dedi ama aynı sonucu bir kez daha görmeye tahammülüm yok ilaçları bıraktım adet olmayı bekliyorum. Ama 3 gündür olmadım da. Aldığımız hormonlardan mı bilmem. Olumlu bir sonuç beklemiyorum. Daha öncekilerde de hep sınırda çıktı sonuç alamadım. Çok karışık bir psikolojideyim. Zormuş bunları yaşamak. Allah herkesin emeklerinin karşılığını ve katlanacak sabır versin.

Çıktı tatlm 12.gün 456 çıkmştı bugun 14.gün 1146 sonucum hayırlısı inşallah tutunur bebeğim doktorumuzla görüşemedik daha gün içinde dönücekmiş ne zaman kese görülür ki
Benim bugun 17. Gunum carsamba gunu gidecegim yani transferden sonra 19. Gun oluyor . İnsallah gozukur kese ya da keseler .

Çıktı tatlm 12.gün 456 çıkmştı bugun 14.gün 1146 sonucum hayırlısı inşallah tutunur bebeğim doktorumuzla görüşemedik daha gün içinde dönücekmiş ne zaman kese görülür ki
Bu arada masallah canim
Ne guzel kat kat gidiyor seninkide :) bakalim sana diyecek kese icin

Merhaba arkadaslar. Bende 18mayisda 5.gun dondurulmus blast transferi oldum.4.tup bebek denemem. 8.gun 29.49 ,10.gun 26.59 cikti. Drum biyokimyasal olabilir sali gunu yine test yaptir dedi.ona gore ilaclara ya devam ya tamam. Ben gunde 2kez estrofem hap.sabah aksam crinone gel ve kalcaya bant takiyorm. Bugunde kasiklarda ve belde siddetli agrim var. Adet olmak icin vucudum sanki savirsizlaniyo.ama ilaclar izin vermiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…