Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

merhaba canim , hakkinda hayirlisi olsun , insallah bir umut seninledir bebegin , degilse bile zamani degilmis uzulme bir sonraki tedavinde kucagina alirsin insallah

merhaba canim , hakkinda hayirlisi olsun , insallah bir umut seninledir bebegin , degilse bile zamani degilmis uzulme bir sonraki tedavinde kucagina alirsin insallah
Cok tesekkur ederim cnm. Hakkimizda hayirlisi olsun ins. Vakti zamani gelince oluyor hersey.bende 8yillik evliyim.bilinen bir problemimiz yok ama olmuyor isde.4tup 3asilama.sayisiz yumurta takibi.1miyom ameliyati.1dis gebelik gecirdim. Buda tutmazsa biyokimyasalida test etmis olucam.

Allah Allah cok sey atlatmissin canim
sebebsiz nasil olur anlayamiyorum Allah dermansiz dert vermesin . Kan pihtilasmasi testi yaptirdin mi ? Ya da embriyolarin genetigine baktirdiniz mi hic bir denemende ? Allah yuzunu guldursun en yakin zamanda

Benim 5.deneme Trabzon medikal park dr.Ufuk Yılmaz yaptı taze 2 embriyo 3.gün transferim oldu. Bugün 12.gün bhcg 52 çıktı iki gün sonra tekrarlanacak kan testim. Acaba düşük mü sonuç?
Bence sonuc guzel ama onemli olan ikiye katlamasi .

Benim 5.deneme Trabzon medikal park dr.Ufuk Yılmaz yaptı taze 2 embriyo 3.gün transferim oldu. Bugün 12.gün bhcg 52 çıktı iki gün sonra tekrarlanacak kan testim. Acaba düşük mü sonuç?
Önemli olan katlanarak dewm etmesi canm sakn moralni bozma

Allah Allah cok sey atlatmissin canim
sebebsiz nasil olur anlayamiyorum Allah dermansiz dert vermesin . Kan pihtilasmasi testi yaptirdin mi ? Ya da embriyolarin genetigine baktirdiniz mi hic bir denemende ? Allah yuzunu guldursun en yakin zamanda
Kan pihtilasmasina bakildi cnm. 3tane daha dondurulmus embriyom var.biyopsileri alinmis.bu tutmazsa genetige gonderilcek.bakalim yarina belli olucak ins durumum.

Bu arada masallah canim
Ne guzel kat kat gidiyor seninkide :) bakalim sana diyecek kese icin
Ya doktorum 15 gün sonra gitmemi söyledi mıralim bozuldu yaşadğım yerde bi doktora gitmek istiyorum ne zaman gitmeliyim kese görmek için 15 gün çok uzun geldi bana

Kan pihtilasmasina bakildi cnm. 3tane daha dondurulmus embriyom var.biyopsileri alinmis.bu tutmazsa genetige gonderilcek.bakalim yarina belli olucak ins durumum.
Benimkilerde cgh ye gonderilmisti evet pahali bir islem ama sonu guzel olacaksa
Her seye deger . Bundan sonrasi icin bol
Sans canim insallah her sey gonlune gore olur

Ya doktorum 15 gün sonra gitmemi söyledi mıralim bozuldu yaşadğım yerde bi doktora gitmek istiyorum ne zaman gitmeliyim kese görmek için 15 gün çok uzun geldi bana
evet bana da 15 gun sonra dediler yani hafyaya pazartesi oluyor bende dayanamadim bu carsambaya randevu aldim yani test tarihinden 1.5 hafta sonrasi . Su an gitssn gozukecegini sanmiyorum cAnim en azindan betanin 3000 in uzerine cikmasini bekle hesaplarsin artislardan . Bazi sitelerde 3000 uzeri oldugunda ancak
Karindan gozukebilir yaziyor ama
Dogrulugundan emin degilim . Bakalim bende gorebilecek miyim

15 günden önce gitme Çanını sıkabilirler ben gittim baktı baktı kan pıhtısı olabilir dedi canım o gün fena sıkıldı gününü bekledim gittim şükür kesede kalp atışı da görüldü

Transferimin sekizinci gunu iki iyi kalite besinci gun embriyosu transfer edilidi dondurulmus. Bugün pembe cok az kanama geldi . Yerlesme kanamasidir diye kan testi yaptirsim 1.49 cikti. Boyle olup sonra pozitif goren varmi cok Üzgünüm doktor ilaclarimo birakmami soyledi ama hala birakmak istemiyorum

Transferimin 8.gunu bugün

Ben de sanki iki gün sonra tekrarlasanız olur mu acaba diye düşündüm. Normalde test gününüz bugün müydü? Bir de testi yaptırdığınız yerde tüp bebek için olduğunu söylerseniz daha hassas cihazla çalışıyorlarmış. Ben tıp merkezine gittiğimde tüp bebek değil di mi dedi. Tüp diyince o zaman dış laboratuvara göndereceğiz hassas ve tekrarlı çalışılacak dediler. Yani kendi cihazlarında ancak çok yüksek olursa pozitif çıkıyor.

Ben 5. Gün vermedim hiç ama 3. Günde 13 gün sonra diyorlar. 5. Günde 11 olması lazım. 1,49 da evet pozitif değil ama normalde vücutta 0,04 civarı oluyor

CNm test gunum persembe yani onuncu gun. Kanama gelince ben bugun yaptim moralim sifir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…