Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

O kadar diil ama 5. Haftada bende bulantı oldu şimdi 6. Haftadayım daha az. Ama bulantı bana hamilelik duygusu yaşatıyor. Bebek " burdayım anne" diyor sanki. Bulansın canısı o kadar yaramazlık ta mı yapmasın :emir_bebek:
Merhaba hamisligin sağlıklı geçsin inşallah transferin kaçıncı günü test yapıp pozitif gördün acaba

evet bana da 15 gun sonra dediler yani hafyaya pazartesi oluyor bende dayanamadim bu carsambaya randevu aldim yani test tarihinden 1.5 hafta sonrasi . Su an gitssn gozukecegini sanmiyorum cAnim en azindan betanin 3000 in uzerine cikmasini bekle hesaplarsin artislardan . Bazi sitelerde 3000 uzeri oldugunda ancak
Karindan gozukebilir yaziyor ama
Dogrulugundan emin degilim . Bakalim bende gorebilecek miyim
Canm muayene oldun mu görebldinmi merak ettim hcg baktırdın mı bende cuma gidicem inşallah

merhaba herkese 24 mayısta 2 tane 5.gün embriyosu trnsferi yapıldı geçen ilk negatifimi almıştım. dün idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm bugün tekrar yaptım tek çizgi :KK43: adet sancılarım başladı bile sizce bi umut varmı ??

Kızlar merhaba ben buhafta gebeligimin 6. Haftasındayım kantesti sonuçlarım buhafta 5909 dan 12812 yükseldi herşey güzel çokşükür Ama bugün kalpatışını göremedik.Kese var içinde bir noktada var ama kalpatışı yok.Dr haftaya randevu verdi yine bakmak için daha küçük görünmüyor dedi.Böyle olup kalp atışını duyan varmı??

Kızlar merhaba ben buhafta gebeligimin 6. Haftasındayım kantesti sonuçlarım buhafta 5909 dan 12812 yükseldi herşey güzel çokşükür Ama bugün kalpatışını göremedik.Kese var içinde bir noktada var ama kalpatışı yok.Dr haftaya randevu verdi yine bakmak için daha küçük görünmüyor dedi.Böyle olup kalp atışını duyan varmı??

Karından muayene ettiyse normal canım anca vajinal ultrason ile görünüyor çünkü

Karından muayene ettiyse normal canım anca vajinal ultrason ile görünüyor çünkü
Hayır canım ben yurt dışında yaşıyorum burda doguma son 2 aya kadar hep alttan bakıyorlar.Normalde bende hep hamileliklerimde görünüyordu 6. Haftamda ama busefer olmadı :KK43: Dr kücük daha dedi haftaya hersey kesinlesir dedi

tüplerimden biri alındı biri kapatıldı negatif bi aşılama bir tüp bebek deneyimi yaşadım. şimdi yorgun cuma transfer sonucunu bekliyorum :KK43:(
Cok gecmis olsun.idrar testleri yaniltici oluyor.kanda cikarken idrarda cikmayabiliyor.onu kaale alma bence. 10.gun kan tahlilini bekle cnm .

Hepinize merhaba lar, yeni üye oldum, 22 Mayıs transfer günüm ve 2 tane 5 günlük embriyo transfer edildi.. Dün 9. Gün bhcg testi yaptırdım ve nihayet 205 ile pozitif sonucunu aldım.. Allah a Şükürler olsun, 3 yıldır devam eden tedavi de mutlu haber almak nasip oldu.. İnş böyle pozitif şekilde devam eder artış.. Allah tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Merak ettiğim bir kaç şey var, normal test günüm 3 Haziran cumartesi ydi. Dayanamadım erken test yaptırdım..

1)Sizin 9-10-11-12. Gün değerleri nasıldı sizce normal mi 205?
2) Yarın tekrar test yaptırmayı düşünüyorum %60 %70 oranında artış olması gerekiyor muş.. Sizin artışlar nasıl oldu?
Teşekkürler bilgiler için, hayırlı geceler, mutlu haberler almanız dileğiyle..

Var canim arkadasimin vok gec duyuldu cok bozdu moralini hatta bi dr olumsuz bile konusmus ona uysa belki kurtaj olacakti yada hap map bise icecekti baska dr a gitti bekledi soyle soyleyeyim suanda cocuk 2 yasini yeni kutladilar sakin ol daha erken kimisi 9.hafta bile duyuyor biz burda neler gorduk ama inşallah hemen duyarsinda rahatlarsin canim

X