benim iğnem yapıldı değerler düşmeye başlamıştı aslında ama sağ tüpümde kese kalmış karın ağrısı vardı ben düşmesine bağlamıştm meğer iç kanmaymış gezmeye gittiğim yerde fenalştım acil amlyata aldıılar tüpümü alınmadı ama hasar gçrdü tekrar dış gebelik olma olasılıgı olabilir dediler doğal gebelği göze alamadık hemen tüp bebek tedavsne başldık benm amlyatn geçtgmiz temmuzda olmştuKesenin nerede oldugunu bir turlu goremedi ultrasonda. Eve yolladi durdu sonra 5300 olmasina ragmen gormeyince daha dogrusu tupunde supheli birsey var dedi ama yine net gormedi o zaman doplere yolladi goruldu yatisimi verdiler hemen ameliyat oldum. Sol tupumle birden aldilar fakat 11 mayistaki degerimi gordukten sonra bence doplerede gonderebilirdi ayrintili gormek icin eve yollayip ameliyata mecbur birakti 11 mayista koysaydi teshisi ilacla duserdi. Senin teshis bile konmamis anlasilan cok buyuk birsey atlatmissin. Apar topar hastaneyemi gittin fenalasip. Ben gecen hafta oldum ameliyat senin ne zaman oldu
18 progstan canm bu gebelğmde 7.gün 45 9.gün 151.5 çıktı hcg c.tesi test günümüz bakalım inşllah güzel sonçlar alırızSuan ki gebeligini soruyorum
Dogru hatirladim senin degerlerini. Bence dis gebelik yada kimyasal gebelik icin cok yuksek bir deger. Seni rahatlatmak icin soylemiyorum gercekten bu degerle olumsuz hic birsey dusunmuyorum dr un da dusunmemis zaten hic dert etme gayet iyi progestana da takilma gerek olsaydi igneydi ilacti birsey yazardi dr sen pozitif dusun hayaller kur kendini koru hatta kendini simart guzel beslen bol su ic. Senin yapman gereken seyler sadece bunlar tadini cikar bugunlerin cok aci cekmissin o gunler geride kaldi hakketmissin Rabbimde nasip etmis bence kafani olumsuz hic birsey icin yorma canim18 progstan canm bu gebelğmde 7.gün 45 9.gün 151.5 çıktı hcg c.tesi test günümüz bakalım inşllah güzel sonçlar alırız
Merhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınızda olur inş benimde yarın transferim var siz transferden sonra 4. Gün mü kan testi yaptırdınız ve pozitifi gördünüzkaçtı değerleriniz merakmı mazr görün ltfen insan herşyden tedirgin oluyo benim transferimin 4.günü 18 çıkmştı iğneye gerek yok dedi alllaha şükr kanama lekelnme vs. bişey hiç olmdı sürekli kontrol ediyorum ama tekrar tahlilde istemedi
Hayır 6.gün idrarda çıkmştı 7.gün kanda pozitifti 4.gün 18 olan progestron değeriMerhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınızda olur inş benimde yarın transferim var siz transferden sonra 4. Gün mü kan testi yaptırdınız ve pozitifi gördünüz
Çok teskkür ederm canm kendimi hayal krmaktan alamıyorum zatenDogru hatirladim senin degerlerini. Bence dis gebelik yada kimyasal gebelik icin cok yuksek bir deger. Seni rahatlatmak icin soylemiyorum gercekten bu degerle olumsuz hic birsey dusunmuyorum dr un da dusunmemis zaten hic dert etme gayet iyi progestana da takilma gerek olsaydi igneydi ilacti birsey yazardi dr sen pozitif dusun hayaller kur kendini koru hatta kendini simart guzel beslen bol su ic. Senin yapman gereken seyler sadece bunlar tadini cikar bugunlerin cok aci cekmissin o gunler geride kaldi hakketmissin Rabbimde nasip etmis bence kafani olumsuz hic birsey icin yorma canim
Evet canım zaten ignem küçük diabet igneleri gibi sordum nasıl yapabilirim diye karından vurabilirsin dedi.Geçen hamileligimdede kullanmıştım.Burda herkes çok agrıyor diyor acaba ignenin ucundan mı.Ben yurtdışında yaşıyorum acaba ordaki yöntemle burdaki farklımı diye düşünüyorum bazen :)
E süper Risk bitmiş işte. 1600 on numara beş yıldızdır.sizinki daha da yüksek2 gün var
O kadar diil ama 5. Haftada bende bulantı oldu şimdi 6. Haftadayım daha az. Ama bulantı bana hamilelik duygusu yaşatıyor. Bebek " burdayım anne" diyor sanki. Bulansın canısı o kadar yaramazlık ta mı yapmasınKızlar benim gibi olan var mı ?beşinci haftadayım mide bulantısından ölüyorum su dahii içemiyorum transfer tarihim 2mayıs doktor için biraz beklemeyi düşünüyordum ama hal böyle olunca yarın gidecem
sonucum 22 sinde 1182 çıktı kızlar. 30.05.2017 de keseyi görmeye gideceğiz nasipseMaşallah Ne çıktı bugünkü
O kadar diil ama 5. Haftada bende bulantı oldu şimdi 6. Haftadayım daha az. Ama bulantı bana hamilelik duygusu yaşatıyor. Bebek " burdayım anne" diyor sanki. Bulansın canısı o kadar yaramazlık ta mı yapmasın
Maşllah maşllh ne güzel bi sonuçsonucum 22 sinde 1182 çıktı kızlar. 30.05.2017 de keseyi görmeye gideceğiz nasipse
Hayır beta hcg birden artmaya başlar. Kaldı ki blastosist değil 3. Gün transferi. Niye kendi kendinize kimyasal olduğu kararını veriyorsunuz.Merhaba herkese, benim de 15.Mayısta 1 tane 3.gün transferim olmuştu. Test günüm yarındı dayanamadım bugün 11.günde yaptırdım. bhcg 8 çıktı. daha önce 2 kere aşılama yaptırdım. ikisinde de kimyasal gebelik olmuştu. Bu da öyle görünüyor. neden böyle oluyorbenim için hala zamanı gelmemiş.Beklemeye devam..bir tane de dondurulmuşum var. Bari çözülürken ona birşey olmasın da umudum devam etsin...
Ay maşallah maşallah rabbim sağlıklı sıhhatli doğumlarını nasip etsin. Keseye bakılmış mıydı? Bende de 2 embriyo vardı tek kese göründü acaba 2.si sürpriz yapabilir mi?merhaba kızlar çarşamba günü doktora gittim kalp atışları için ve bebişlerimin 2 tane olduğunu öğrendimm
şu anda 6+4 üm normal yemek yiyemiyorum hep böyle soğuk ve yoğurtlu şeyler ancak yada peynir ekmek,benimle aynı olan arkadaşlar sizler ne durumdasınız?
tşk ederimm canımmAy maşallah maşallah rabbim sağlıklı sıhhatli doğumlarını nasip etsin. Keseye bakılmış mıydı? Bende de 2 embriyo vardı tek kese göründü acaba 2.si sürpriz yapabilir mi?
Çok geçmiş olsun nasıl oldu böyle bişey ya? Kese için mi gitmiştin? Allah bebeğini sana bağışlar inş CNm gönlünü ferah tutmaya çalışEvet sağlıklı olsunlar da gittim doktora alttan muayene etti kanama oldu kan fışkırdı resmen yâ çok morelim bozuk serum takıldı hastane deyim