- 22 Kasım 2016
- 280
- 237
Kan değeri muhtemelen 5-10 arkasındadır şu an. Yani orda da kesin bişey diyemezler. Bi de çatlatma iğneleri de yanlış pozitif verdirebiliyor. Eşinizi dinleyin gaza gelmeyin çünkü boşuna üzüyor erken testler. Beta hcg bir gün 0 iken ertesi gün 10 olur çünküEşim kan tahlili için beklemek istiyo test günümüze kadar ama ben sabırsızım inşallah test doğrudur
Ewet belki uğur getirirOoo maşallah Doğum tarihi de girilmiş. Evet var
Çatltma iğnesi olmadım dondrulmş transfer ama kimyasal olma durumundan korkuyoruz o yüzden eşim beklemek istiyorKan değeri muhtemelen 5-10 arkasındadır şu an. Yani orda da kesin bişey diyemezler. Bi de çatlatma iğneleri de yanlış pozitif verdirebiliyor. Eşinizi dinleyin gaza gelmeyin çünkü boşuna üzüyor erken testler. Beta hcg bir gün 0 iken ertesi gün 10 olur çünkü
Blast bile olsa 5.gün çok erken ,siz en erken 7. Günde baktırın boştan yere düşük bir değer çokarsa üzülmeyin ,bebişinizi strese sokmayın inşallah güzel sonuç alırsınızArkadàşlar 17 mayısta 5.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Bugün 5.gün blastokist oldugu icin erken çıkar diye düşünüyorum sizce ne yapayım bu sekil de sonuç alan varmi ?
Arkadàşlar 17 mayısta 5.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Bugün 5.gün blastokist oldugu icin erken çıkar diye düşünüyorum sizce ne yapayım bu sekil de sonuç alan varmi ?
7.gün bende yaptırım ozaman 2gün daha bekleyeyim ozaman nasıl bukadar yawas geçiyo günler anlamıyorum hayırlısı olsun herkes için insalahBen cesaretimi toplayamadan 11 gün baktırdım kanda idrar testi hiç yapmadım ama 7 gün yapıp sonuç alanlar var
Aminnn çok yavaş geçiyor gerçekten 12 gün7.gün bende yaptırım ozaman 2gün daha bekleyeyim ozaman nasıl bukadar yawas geçiyo günler anlamıyorum hayırlısı olsun herkes için insalah
Ben de dinlendim iş yoğun şu sıralar bugün tedaviye başladım yine... bakalım hayırlısı canımAynen tatlim malesef cok gevsek bir dr um var o karar verene kadar tupumden oldum cektigim acilarda cabasi keske doplere en basta yonlendirseydi bir yandan da kismet diyorum Rabbim herseyin hayirlisini versin. Toparladim galiba kendimi simdilik oyle hissediyorum kocamda biraz daha dikkatli davraniyor gunler geciyor herseyin gectigi gbisen ne durumdasin suanda cok goremedim seni
Canım merhaba test gününden once yapıyorsun sanırım degıl mı ? Ay hadı cok heyecanlı Rabbım nasıp eylesın hayırlısıyla hemen yaz olur mu acilden mi verıyorsun hemen cıkıyr muymusKan verdim sonuç bekliyorum Kızlar çok heyecnlıyım
Merakla bekliyoruzKan verdim sonuç bekliyorum Kızlar çok heyecnlıyım
Canım merhaba test gününden once yapıyorsun sanırım degıl mı ? Ay hadı cok heyecanlı Rabbım nasıp eylesın hayırlısıyla hemen yaz olur mu acilden mi verıyorsun hemen cıkıyr muymus
Sonucum 45 çıktı kızlar ewett özel hastne acilde verdim sonuç 1saatte çıktı değer iyimi sizce bi tuhaf oldumMerakla bekliyoruz
Seni üzmek istemiyorum ama benimde boyle yukseldi kimyasaldan korkuyordu dr um ayni 600 lerde tam 2 katina cikmiyodu ucu ucunaydi sonrada iyice yavasladi.artik 2300 den 2 gun sonra 2800 oldu dr kimyasal degil bu dis gebelik olabilir dedi ve hatta 4 gun sonra cagirdi 5300 kusurdu o zaman daha emin oldu doplere yolladi dis gebelikti eger 2000 lerde tam karar verseydi igneyle dusurebilirlerdi fakat 5300 lere cikmasini bekledigi icin sol tupumude aldilar ama dr lar genelde az da olsa bekliyolar demekki boyle olup toparlayan da var ki kesin birsey soylemiyorlar kesenin gozukmesi gereken zamanda gorulmezse ustune dus ayrintili ultrasonla bakilmasini iste. Bir daha kani ne zaman vereceksin4. Tüp bebek denemem kızlar. İlk kez pozitif gordum.transferin 9. Günü 170,11.gun 320,13. Gün 500,15. Gün 850. Dr artışın düzensiz olduğunu ikiye katlamamasndan dolayı tedirgin olduğunu söyledi. Ne olabilir? İlk defa bu kadar yaklaştım. Korkuyorum. Çarşamba tekrar kan tahlili istedi. Var mı bu durumda gebeliği sağlıklı devam eden?
Sonucum 45 çıktı kızlar ewett özel hastne acilde verdim sonuç 1saatte çıktı değer iyimi sizce bi tuhaf oldum
Gozun aydın canım com sevındım . Sanırım 6 ya da 7 . Gunlerdesın gayet iyi ınsallah katlanarak artarSonucum 45 çıktı kızlar ewett özel hastne acilde verdim sonuç 1saatte çıktı değer iyimi sizce bi tuhaf oldum