- 4 Mayıs 2011
- 61
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun. Kolay olmadığı gibi ani hormon değişiklikleri nedeniyle zaten bir üzüleceksen 1000 üzülme oluyor. Allah yardımcınız olsun. Sağlıklı gebelik yaşadığınızda bugünü düşünüp şunu diyeceksiniz "Evet o değildi, o zaman değildi. Şu an güçlü bir bebeğim var ve bana sımsıkı tutunuyor" Velhasıl inanın ki Rabb'im bizi en uygun olduğumuz zamanda ve en hayırlı zamanda sevindirecekKizlar an itibariyle bugun evlilik yildonumumuz ama o kadar tuhaf bir hal icindeyim ki daha once bu kadar cikmazda oldugumu hatirlamiyorum daha dune kadar bahar gelmisti guzel hayallerimiz vardi heyecanliydik herseye ragmen umutluyduk ama birden basladigim noktaya donmeyi birak bu sefer cok cok gersine gittim. Karnimin icinde bir agri neresi oldugunu bulamiyorum elimle nereyi tutsam acim hafiflemiyor yuregim desen en cok o aciyor psikolojim iyi degil güçlü durmaya calisiyorum kocam desen destegini goremiyorum iyice uzagiz nedenini anlayamiyorm ablam geldi bana bakiyor ama ben bir turlu iyilesemiyorm bedenen biliyorum az kaldi daha da iyi olucam ama ruhen çöküşteyim. Beni bilen bilir her zaman umudumu yitirmem ama amacsiz umutsuzum hic bir planim kalmadi en net planim can sikintisindan 3. Universiteyi okumayi dusunuyorm eylulde sosyoloji okuyayim diyorum anlamsizca onuda bos durmamak icin yoksa bir garip ev hanimiyim. Ama beni dik tutacak birsey kalmadi her kafadan bir ses cikiyor kimisi erkendi diyor kendini toparlamamistin tekrar tedaviye basladin diyor halbuki dis gebelikle bir baglanti kuramiyorm ama idare ediyorm kimisi bu bile birsey en azindan tuttu diyor kimisi hic birsey bile soylemiyor cok normalmis gbi yasadiklarim. Yani anlicaniz kendimi hic bu kadar cikmazda hisetmemistim kendi cabamla kalkicam gucumu toplayamiyorm. En buyuk destekcim kocam o bile basite aliyor kendi kendine kararlar tarihler almis bana sormamis bile bazi konularda ayni seyleri dusunsek dahi benimle tartisiyor. Gergin galiba ama eminim geren yasadiklarimiz degil kendi hayati cunku bnim kadar etkilenmedigini dusunuyorum ilk kez. Icimde kendiliginden gebe kalirim umidi vardi o umidi yariya indirdim bir dr un gec tanisi yuzunden ustelik bangir bangir belliyken ameliyat masasinda tirtir titredim ayilirken kustum kusarken ic organlarim yer degistirdi. Kalabaligin icinde o kadar yalnizimki kime guvenecegimi bilemiyorum ailem yanimda ama yaralarim saramiyor ellerinden birsey gelmiyor. Zaten normaldede bende uzaktalar yasantima o kadar uzaklar ki bana yardimci olmak isteseler bile olamazlar cunku onlar baska ben baska alemdeyim. Bana birseyler yazmaniza gerek yok biliyorum sabahin korunde duygularimi suraciga yazmak bile bana iyi geldi cok acik konusamadim aliskin degililm dert olmaya. Karisik gelmis olabilirim size ama kisacasi iyi degilim bana haberini aldigim gunden beri bekledigim tam tamina 3 haftadir gun saydigim ina dair birsey gormek istedgim bebegimi kesip alacaklari gun tupumde gayet net damarinda kalbine hareketini bile gosterdiler doplerle o bile anlik yuzumu guldurdu sonra olani idrak edip icim yandi korku carpinti yapti. Uzerine yasadigim acilar onun uzerine elestiriler onun uzerine psikolojik olarak tek birakmalar cirpinan bir anne 2 abla birde olaya fransiz ama icinin yandigindan emin oldugum bir baba ve gobekte 3 delik bu geceye kadar teselli sorunsuz kurtulmam daha kotulerini dusunmem kisada olsa hamilelik duygusu tatmam kocamin daha guzel bir yer arastrdigini bilmem ama gece aslinda halimin trajik olusu kocamin ahkam kesmesi halimi anlamadan benim adima karalar almasi bilmem ne zamana kadar cocuk yok derken yuzume bile bakmamasi acilarimla yalniz kalmam bilemiyorum vok konustum ama dostuma anlatsam üzülür dusmanima anlatsam sevinir en iyisi size anlatim beni bu yolda en iyi siz anlarsiniz. Allah yar ve yardimcimiz olsun. Umarim bir kapi bulurum ve bunu en yakin zamanda bulur ve bu gunleri geride birakirim en zor sinavjmi veriyorum ama biliyorum su durumdan cikayim bu yolda bni hic birsey yikamaz.
İnşallah güzel haberlerle gel canımKızlar, yarın test günüm.Sabahtan kan vermeye gideceğim. 9 gündür bazen kesin hamile kaldım bazen yok yok yine kalamadım diyerek geçti.Heyecanım dorukta.Yarın sabah dananın kuyruğu kopacak. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.
Amin.İnşallah.Çok teşekkür ederimİnşallah güzel haberlerle gel canım
Hiç belirti arayıpta kendinide bebeğide strese sokma bendede akıntıdan başka belirti yok zaten kan verdik çıktı daha nolsun arkadaşım kafanı niye kurcalıyosun boş yere keseyi görünce rahatlıcak için
Geçmiş olsun üzülmeyin. Ben de iki defa kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi güçlü bi pozitif aldım ama tabi gidişat ve sonuca ulaşmak çok önemli. Daha çok dua daha çok istek. Zamanı değilmiş gerçekten bir gün pozitifi alacaksınız ve evet o zaman değil şimdi zamanı diyeceksinizMaalesef yine hüsran
canım çok geçmiş olsun, baştan beri bir aksilik vardı, hatırlarsan konuşmuştuk, Allah daha beterinden korudu diye düşün.... çevrendekileri eşini dahil olmak üzere düşünme, senin sağlığın hep fiziksel, hem psikolojikl önemli.Bana destek oldugunuz icin cok teşekkür ederim benimle acimi paylastiniz daha da hafifledim cok bogulmus bir anda yazdim suan daha iyiyim yazdiklarinizi okudum daha da iyi oldum iyiki varsiniz bir yerlerde benim beni anlayan benzer yollardan gecen ve ayakta olan hatta hayalleri gerceklesmis olan kardeslerimi gorunce bana da umut yeniden geliyor hepinizi teker teker opuyorum rabbim kadin olarak anne olarak bizlere bu hayatta herseye karsi guc kuvvet versin . . .
var gibi, kan testi yapmalısınkızlar varmıdıııır sanki belli belirsiz var gibi yoksa benmi görüyorum
Eşim kan tahlili için beklemek istiyo test günümüze kadar ama ben sabırsızım inşallah test doğrudurvar gibi, kan testi yapmalısın
inşallah canım, beklemeye çalış test tarihini tabii, erkenden negatif vs allah korusun çıkarsa moralini bzarsın. burada arkadaşlara oldu erken kan testi yaptırdılar, sonra da değerleri artsın diye beklerken helak oldular... sabırla bekle arkadaşımEşim kan tahlili için beklemek istiyo test günümüze kadar ama ben sabırsızım inşallah test doğrudur
414 çıkmıştı pazartesi tekrar vereceğimMaşallah Ne çıktı bugünkü
6.haftamda görmüştümMrb siz kesenizi kaçıncı haftada gördünüz
Canım benim ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum seni senden başkası anlayamaz yaşadıkların kolay değil ama toparlanmalısın allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebeliğin olacak ve bugünleri unutcaksınKizlar an itibariyle bugun evlilik yildonumumuz ama o kadar tuhaf bir hal icindeyim ki daha once bu kadar cikmazda oldugumu hatirlamiyorum daha dune kadar bahar gelmisti guzel hayallerimiz vardi heyecanliydik herseye ragmen umutluyduk ama birden basladigim noktaya donmeyi birak bu sefer cok cok gersine gittim. Karnimin icinde bir agri neresi oldugunu bulamiyorum elimle nereyi tutsam acim hafiflemiyor yuregim desen en cok o aciyor psikolojim iyi degil güçlü durmaya calisiyorum kocam desen destegini goremiyorum iyice uzagiz nedenini anlayamiyorm ablam geldi bana bakiyor ama ben bir turlu iyilesemiyorm bedenen biliyorum az kaldi daha da iyi olucam ama ruhen çöküşteyim. Beni bilen bilir her zaman umudumu yitirmem ama amacsiz umutsuzum hic bir planim kalmadi en net planim can sikintisindan 3. Universiteyi okumayi dusunuyorm eylulde sosyoloji okuyayim diyorum anlamsizca onuda bos durmamak icin yoksa bir garip ev hanimiyim. Ama beni dik tutacak birsey kalmadi her kafadan bir ses cikiyor kimisi erkendi diyor kendini toparlamamistin tekrar tedaviye basladin diyor halbuki dis gebelikle bir baglanti kuramiyorm ama idare ediyorm kimisi bu bile birsey en azindan tuttu diyor kimisi hic birsey bile soylemiyor cok normalmis gbi yasadiklarim. Yani anlicaniz kendimi hic bu kadar cikmazda hisetmemistim kendi cabamla kalkicam gucumu toplayamiyorm. En buyuk destekcim kocam o bile basite aliyor kendi kendine kararlar tarihler almis bana sormamis bile bazi konularda ayni seyleri dusunsek dahi benimle tartisiyor. Gergin galiba ama eminim geren yasadiklarimiz degil kendi hayati cunku bnim kadar etkilenmedigini dusunuyorum ilk kez. Icimde kendiliginden gebe kalirim umidi vardi o umidi yariya indirdim bir dr un gec tanisi yuzunden ustelik bangir bangir belliyken ameliyat masasinda tirtir titredim ayilirken kustum kusarken ic organlarim yer degistirdi. Kalabaligin icinde o kadar yalnizimki kime guvenecegimi bilemiyorum ailem yanimda ama yaralarim saramiyor ellerinden birsey gelmiyor. Zaten normaldede bende uzaktalar yasantima o kadar uzaklar ki bana yardimci olmak isteseler bile olamazlar cunku onlar baska ben baska alemdeyim. Bana birseyler yazmaniza gerek yok biliyorum sabahin korunde duygularimi suraciga yazmak bile bana iyi geldi cok acik konusamadim aliskin degililm dert olmaya. Karisik gelmis olabilirim size ama kisacasi iyi degilim bana haberini aldigim gunden beri bekledigim tam tamina 3 haftadir gun saydigim ina dair birsey gormek istedgim bebegimi kesip alacaklari gun tupumde gayet net damarinda kalbine hareketini bile gosterdiler doplerle o bile anlik yuzumu guldurdu sonra olani idrak edip icim yandi korku carpinti yapti. Uzerine yasadigim acilar onun uzerine elestiriler onun uzerine psikolojik olarak tek birakmalar cirpinan bir anne 2 abla birde olaya fransiz ama icinin yandigindan emin oldugum bir baba ve gobekte 3 delik bu geceye kadar teselli sorunsuz kurtulmam daha kotulerini dusunmem kisada olsa hamilelik duygusu tatmam kocamin daha guzel bir yer arastrdigini bilmem ama gece aslinda halimin trajik olusu kocamin ahkam kesmesi halimi anlamadan benim adima karalar almasi bilmem ne zamana kadar cocuk yok derken yuzume bile bakmamasi acilarimla yalniz kalmam bilemiyorum vok konustum ama dostuma anlatsam üzülür dusmanima anlatsam sevinir en iyisi size anlatim beni bu yolda en iyi siz anlarsiniz. Allah yar ve yardimcimiz olsun. Umarim bir kapi bulurum ve bunu en yakin zamanda bulur ve bu gunleri geride birakirim en zor sinavjmi veriyorum ama biliyorum su durumdan cikayim bu yolda bni hic birsey yikamaz.
Aynen tatlim malesef cok gevsek bir dr um var o karar verene kadar tupumden oldum cektigim acilarda cabasi keske doplere en basta yonlendirseydi bir yandan da kismet diyorum Rabbim herseyin hayirlisini versin. Toparladim galiba kendimi simdilik oyle hissediyorum kocamda biraz daha dikkatli davraniyor gunler geciyor herseyin gectigi gbi sen ne durumdasin suanda cok goremedim senicanım çok geçmiş olsun, baştan beri bir aksilik vardı, hatırlarsan konuşmuştuk, Allah daha beterinden korudu diye düşün.... çevrendekileri eşini dahil olmak üzere düşünme, senin sağlığın hep fiziksel, hem psikolojikl önemli.
Sagol canim toparlandim inşallah. Allah unutma yetisini vermis ne kadar onemli. Acıyı unutuyosun bedenende iyilestin mi birsey kalmiyor az kaldi eski halime hemen spora devam edicem o cok iyi geliyor tam 2 aydir yürümedim bile. Eski rutinime dondum mu hicbirseyim kalmaz Allah hepinizden razi olsun cok destek oldunuz bana kimseyle konusamadigimi konustum iyikide konusmusum hepinizi cok seviyorumCanım benim ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum seni senden başkası anlayamaz yaşadıkların kolay değil ama toparlanmalısın allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebeliğin olacak ve bugünleri unutcaksın
Ooo maşallah Doğum tarihi de girilmiş. Evet varkızlar varmıdıııır sanki belli belirsiz var gibi yoksa benmi görüyorum