Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kızlar, yarın test günüm.Sabahtan kan vermeye gideceğim. 9 gündür bazen kesin hamile kaldım bazen yok yok yine kalamadım diyerek geçti.Heyecanım dorukta.Yarın sabah dananın kuyruğu kopacak. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.

Çok geçmiş olsun. Kolay olmadığı gibi ani hormon değişiklikleri nedeniyle zaten bir üzüleceksen 1000 üzülme oluyor. Allah yardımcınız olsun. Sağlıklı gebelik yaşadığınızda bugünü düşünüp şunu diyeceksiniz "Evet o değildi, o zaman değildi. Şu an güçlü bir bebeğim var ve bana sımsıkı tutunuyor" Velhasıl inanın ki Rabb'im bizi en uygun olduğumuz zamanda ve en hayırlı zamanda sevindirecek

İnşallah güzel haberlerle gel canım

Mrb siz kesenizi kaçıncı haftada gördünüz

Maalesef yine hüsran
Geçmiş olsun üzülmeyin. Ben de iki defa kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi güçlü bi pozitif aldım ama tabi gidişat ve sonuca ulaşmak çok önemli. Daha çok dua daha çok istek. Zamanı değilmiş gerçekten bir gün pozitifi alacaksınız ve evet o zaman değil şimdi zamanı diyeceksiniz

kızlar varmıdıııır sanki belli belirsiz var gibi yoksa benmi görüyorum

Eklentiler

• IMG_2539.PNG
    180,5 KB · Görüntüleme: 174
canım çok geçmiş olsun, baştan beri bir aksilik vardı, hatırlarsan konuşmuştuk, Allah daha beterinden korudu diye düşün.... çevrendekileri eşini dahil olmak üzere düşünme, senin sağlığın hep fiziksel, hem psikolojikl önemli.

Eşim kan tahlili için beklemek istiyo test günümüze kadar ama ben sabırsızım inşallah test doğrudur
inşallah canım, beklemeye çalış test tarihini tabii, erkenden negatif vs allah korusun çıkarsa moralini bzarsın. burada arkadaşlara oldu erken kan testi yaptırdılar, sonra da değerleri artsın diye beklerken helak oldular... sabırla bekle arkadaşım

Canım benim ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum seni senden başkası anlayamaz yaşadıkların kolay değil ama toparlanmalısın allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebeliğin olacak ve bugünleri unutcaksın

Aynen tatlim malesef cok gevsek bir dr um var o karar verene kadar tupumden oldum cektigim acilarda cabasi keske doplere en basta yonlendirseydi bir yandan da kismet diyorum Rabbim herseyin hayirlisini versin. Toparladim galiba kendimi simdilik oyle hissediyorum kocamda biraz daha dikkatli davraniyor gunler geciyor herseyin gectigi gbi sen ne durumdasin suanda cok goremedim seni

Sagol canim toparlandim inşallah. Allah unutma yetisini vermis ne kadar onemli. Acıyı unutuyosun bedenende iyilestin mi birsey kalmiyor az kaldi eski halime hemen spora devam edicem o cok iyi geliyor tam 2 aydir yürümedim bile. Eski rutinime dondum mu hicbirseyim kalmaz Allah hepinizden razi olsun cok destek oldunuz bana kimseyle konusamadigimi konustum iyikide konusmusum hepinizi cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…