Çok geçmiş olsun canım benim.Canim pazartesi yatisimi verdiler dun ameliyat oldum bebegi sol tupumle beraber aldilar. Malesef tek tup kaldim. Doblerde görüldü tupte oldugu bende gördüm gayet saglikli canli bebekti cok buyudugu icin tupumude aldilar.
Canim pazartesi yatisimi verdiler dun ameliyat oldum bebegi sol tupumle beraber aldilar. Malesef tek tup kaldim. Doblerde görüldü tupte oldugu bende gördüm gayet saglikli canli bebekti cok buyudugu icin tupumude aldilar.
canım çok geçmiş olsunCanim pazartesi yatisimi verdiler dun ameliyat oldum bebegi sol tupumle beraber aldilar. Malesef tek tup kaldim. Doblerde görüldü tupte oldugu bende gördüm gayet saglikli canli bebekti cok buyudugu icin tupumude aldilar.
Maşallah Ne çıktı bugünküMERHABA KIZLAR BEN DE ARANIZA YENİ KATILDIM 6 SINDA BLAST TRANSFERİM GERÇEKLEŞTİ VE 16 SENDA YANİ 10. GÜN BETA HCG SONUCUM 203 ÇIKTI BUGÜN TEKRAR VERDİM SABIRLA BEKLİYORUM UMARIM DEĞERLERİMİZ KATLANARK DEVAM EDER
Ya uzuldümCanım yanlışın var ben daha 29 yaşındayım :)
Bel ve karin agrisi bende de oluyor biraz ayakta kalinca basliyor hemen. Ben transferden 2 gun sonra grip olmustum. O zamanki oksuruk krizlerini butun kis boyunca yasamamistim. Bir hafta kadar surdu bu durum ben de endiselenmistim ama cok sukur bebisim tutundu benimle kaldi.Sevgili hanımlar 3 Mayıs'ta transferim olmuştu.Bugün 15. Gün malum. İşe bugün başladım şu an belim ağrıyor. İşe başlamam ile ilgisi var mıdır acaba. Bi de terliyorum önceden hiç terlemezdim öksürmeye başladım. Bişe olcak diye korkuyorum
Bel ve karin agrisi bende de oluyor biraz ayakta kalinca basliyor hemen. Ben transferden 2 gun sonra grip olmustum. O zamanki oksuruk krizlerini butun kis boyunca yasamamistim. Bir hafta kadar surdu bu durum ben de endiselenmistim ama cok sukur bebisim tutundu benimle kaldi.Sevgili hanımlar 3 Mayıs'ta transferim olmuştu.Bugün 15. Gün malum. İşe bugün başladım şu an belim ağrıyor. İşe başlamam ile ilgisi var mıdır acaba. Bi de terliyorum önceden hiç terlemezdim öksürmeye başladım. Bişe olcak diye korkuyorum
Cok gecmis olsun. Rabbim insallah bundan sonra guldursun yuzunuzu ve guzel haberlerinizi alalim biz de.Sagolun kizlar iyiyim şükür her gecen gun daha da toparlicam inşallah. Olan oldu yasicam varmis Allah im sizlerinkini size bagislasin bunu yürekten söylüyorum. Hepinizi takip ediyorum guzel guzel haberler verin öpüyorum. H Hangoverrr B belkidebuseferbenyardm
Cok sağol canım hepimizin hakkinda hayirlisi olsun inşallahCok gecmis olsun. Rabbim insallah bundan sonra guldursun yuzunuzu ve guzel haberlerinizi alalim biz de.
Canim Dilerim Rabbimden şu Cuma gününün yüzüsuyu hürmetine Rabbim tekrar yüzünü güldürür hayırlısıyla.Yazdıklarında biraz kendimi buldum eşimden dolayı ve ailemin uzakta olup benim gurbette tek mücadele vermem hemen hemen aynı şeyler.Ama sakın umudunu yitirme hiç kimse olmasa bile yanında büyük Rabbim var.Zaten bu yolda Allahtan başka kimseye ihtiyacın yok biliyosun.Rabbim yanında yar ve yardımcın olsun.Ve ayrica hamile olan kardeslerimi cani gonulden kutluyorum rabbim once saglik sonra bol heyecanli guzel gunler gostersin.
Canım cok gecmis olsun.gercekten zor oldu ama geçecek insallah.Allah yar ve yardımcımız olsun.beyler bizim çocuk sevgimizi anlamadıklari gibi cocuk istekleride pek yok.iyi ki de öyle bir de cocuk isteyip kafamızi ütulese daha kötü.dıs gebelik ne zormuş kan degerlerini anlamadik gitti baskada duymadim burada.simdi birseyler ters gitmis olabilir gencsin sanırım, yine olacaktır yeter ki umudumuz bitmesin.benim de cabam devam ediyor henuz transfer olmadım.benim genetikten bir embriyo sağlıksız geldi.bu dusuğe en cok sebep olan kromozom bozuklugu trimizo 16 sendromuymus.kan degerleri cok iyi gider 7. Haftada düşuk olurmuş.bu simdi üzülecek bir sey mi bana transfer olmadan ögrendik bitti.mantiken sevinilcek birsey.bu yüzden acımızi tabiki yasayacağız ama sağlıklı evlatlarımız olacaği günu Allah nasip ettiginde kısmet olacağını düşünüyorum.seni anlamadığım icin degil anladığımı söylemek istiyorum.Ve ayrica hamile olan kardeslerimi cani gonulden kutluyorum rabbim once saglik sonra bol heyecanli guzel gunler gostersin.
Ruh halini çok iyi anlıyorum bende zor dönemlerden geçtim erkekler bizim kdr duygusal değiller mantıkları hep düz .. 4 tüp bebek yaptırdım her sonucu gördüm ... düşük yapınca yada negatif alınca insanın dünya başına yıkılıyor gibi geliyor o dönem hiç bşy anlamlı olmuyor hiç bşy keyif vermiyor ama İnan geçiyor ben çalışıyordum işe başlayınca kendime gelmiştim o dönemlerde bak şimdi yaz geliyor sizde güzel bi tatile çıkın .. herşey rabbimden geliyor herşeyde bi hayır var belki hamileliğin devam edecek ama sorunlu bi bebegin olup bi ömür üzülecektin emin ol öylesi daha acı verir ... bende düşük yaptığımda üzüldüm ama sonra mantıgım ağır basmaya başlayınca normale döndüm .. tek yumurta ile hamile kalan var Canın sagolsun tek tüpün olmasın çok var öyle hamile kalan.. en azından yumurtanız ve sperminiz var kendinizi topladıgınızda yine denersiniz .. emin olun bi ömür çocuk sahibi olamıycak sperm yada yumurtası olmayan insanlar var siz onların yanında çok ama çok şanslısınız ...Kizlar an itibariyle bugun evlilik yildonumumuz ama o kadar tuhaf bir hal icindeyim ki daha once bu kadar cikmazda oldugumu hatirlamiyorum daha dune kadar bahar gelmisti guzel hayallerimiz vardi heyecanliydik herseye ragmen umutluyduk ama birden basladigim noktaya donmeyi birak bu sefer cok cok gersine gittim. Karnimin icinde bir agri neresi oldugunu bulamiyorum elimle nereyi tutsam acim hafiflemiyor yuregim desen en cok o aciyor psikolojim iyi degil güçlü durmaya calisiyorum kocam desen destegini goremiyorum iyice uzagiz nedenini anlayamiyorm ablam geldi bana bakiyor ama ben bir turlu iyilesemiyorm bedenen biliyorum az kaldi daha da iyi olucam ama ruhen çöküşteyim. Beni bilen bilir her zaman umudumu yitirmem ama amacsiz umutsuzum hic bir planim kalmadi en net planim can sikintisindan 3. Universiteyi okumayi dusunuyorm eylulde sosyoloji okuyayim diyorum anlamsizca onuda bos durmamak icin yoksa bir garip ev hanimiyim. Ama beni dik tutacak birsey kalmadi her kafadan bir ses cikiyor kimisi erkendi diyor kendini toparlamamistin tekrar tedaviye basladin diyor halbuki dis gebelikle bir baglanti kuramiyorm ama idare ediyorm kimisi bu bile birsey en azindan tuttu diyor kimisi hic birsey bile soylemiyor cok normalmis gbi yasadiklarim. Yani anlicaniz kendimi hic bu kadar cikmazda hisetmemistim kendi cabamla kalkicam gucumu toplayamiyorm. En buyuk destekcim kocam o bile basite aliyor kendi kendine kararlar tarihler almis bana sormamis bile bazi konularda ayni seyleri dusunsek dahi benimle tartisiyor. Gergin galiba ama eminim geren yasadiklarimiz degil kendi hayati cunku bnim kadar etkilenmedigini dusunuyorum ilk kez. Icimde kendiliginden gebe kalirim umidi vardi o umidi yariya indirdim bir dr un gec tanisi yuzunden ustelik bangir bangir belliyken ameliyat masasinda tirtir titredim ayilirken kustum kusarken ic organlarim yer degistirdi. Kalabaligin icinde o kadar yalnizimki kime guvenecegimi bilemiyorum ailem yanimda ama yaralarim saramiyor ellerinden birsey gelmiyor. Zaten normaldede bende uzaktalar yasantima o kadar uzaklar ki bana yardimci olmak isteseler bile olamazlar cunku onlar baska ben baska alemdeyim. Bana birseyler yazmaniza gerek yok biliyorum sabahin korunde duygularimi suraciga yazmak bile bana iyi geldi cok acik konusamadim aliskin degililm dert olmaya. Karisik gelmis olabilirim size ama kisacasi iyi degilim bana haberini aldigim gunden beri bekledigim tam tamina 3 haftadir gun saydigim ina dair birsey gormek istedgim bebegimi kesip alacaklari gun tupumde gayet net damarinda kalbine hareketini bile gosterdiler doplerle o bile anlik yuzumu guldurdu sonra olani idrak edip icim yandi korku carpinti yapti. Uzerine yasadigim acilar onun uzerine elestiriler onun uzerine psikolojik olarak tek birakmalar cirpinan bir anne 2 abla birde olaya fransiz ama icinin yandigindan emin oldugum bir baba ve gobekte 3 delik bu geceye kadar teselli sorunsuz kurtulmam daha kotulerini dusunmem kisada olsa hamilelik duygusu tatmam kocamin daha guzel bir yer arastrdigini bilmem ama gece aslinda halimin trajik olusu kocamin ahkam kesmesi halimi anlamadan benim adima karalar almasi bilmem ne zamana kadar cocuk yok derken yuzume bile bakmamasi acilarimla yalniz kalmam bilemiyorum vok konustum ama dostuma anlatsam üzülür dusmanima anlatsam sevinir en iyisi size anlatim beni bu yolda en iyi siz anlarsiniz. Allah yar ve yardimcimiz olsun. Umarim bir kapi bulurum ve bunu en yakin zamanda bulur ve bu gunleri geride birakirim en zor sinavjmi veriyorum ama biliyorum su durumdan cikayim bu yolda bni hic birsey yikamaz.
Tubacım martta hamile kaldım nisanda gitti benden ,martta heyecanla takipettiğim bu yer bana zul oldu yinede heyecanla sonuç alan,beklediği sonucu alamayan herkezi okudum sessizce...senide takipediyodum ve hep dua ediyodum...yazını görünce çok üzüldüm...şu an sana ne dense boş,seni teselli edicek ne ben ne bir başkası ne eşin nede ailen...seni senden başka kimse anlamayacaktır...seni sadece sen ayakta tutabilirsin...sen sadece şimdi olamasa bile sonra sirkelenip nefes aldığının,ayakta olduğunun farkına varabilirsin...bu kötü olay yaşanırken ruhun bedenden ayrılmışta dışarda bedenini izliyomuş gibi hissetmiştim ben,sonradan acı daha çok acıtmıştı...canım benim sadece sen iyi olmalısın...bu konunun hassaslığını,bir anlık bile olsa anne oluşunu ve ellerinden kayıp gidişini sadece sen yaşadın çünkü...hiç kimseden seni tam anlamıyla anlamasını bekleme,onlar anlamaya çalışabilirler sadece...sabırlar diliyorum...ama unutma sen varsan hayat var ümit var...Ve ayrica hamile olan kardeslerimi cani gonulden kutluyorum rabbim once saglik sonra bol heyecanli guzel gunler gostersin.
Amin canım iyi olmana sevindim bende seni öpüyorum hep birlikte insallah guzel gunler görelimBana destek oldugunuz icin cok teşekkür ederim benimle acimi paylastiniz daha da hafifledim cok bogulmus bir anda yazdim suan daha iyiyim yazdiklarinizi okudum daha da iyi oldum iyiki varsiniz bir yerlerde benim beni anlayan benzer yollardan gecen ve ayakta olan hatta hayalleri gerceklesmis olan kardeslerimi gorunce bana da umut yeniden geliyor hepinizi teker teker opuyorum rabbim kadin olarak anne olarak bizlere bu hayatta herseye karsi guc kuvvet versin . . .
Amin canım,bu günler geçicek hep böle sürmeyecek...Rabbim sabır versin...Bana destek oldugunuz icin cok teşekkür ederim benimle acimi paylastiniz daha da hafifledim cok bogulmus bir anda yazdim suan daha iyiyim yazdiklarinizi okudum daha da iyi oldum iyiki varsiniz bir yerlerde benim beni anlayan benzer yollardan gecen ve ayakta olan hatta hayalleri gerceklesmis olan kardeslerimi gorunce bana da umut yeniden geliyor hepinizi teker teker opuyorum rabbim kadin olarak anne olarak bizlere bu hayatta herseye karsi guc kuvvet versin . . .