Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Bence aslında bılmeden dogru yaptın canım ki zaten doktorun yaptırmana gerek olmadıgını soylemıs . Sonra beta bagımlılık yapıyor yukseldı mı yukselmedı mı oda ayrı bır stres . Sen hıc bu stresı yasamadan dırek kesenı goreceksın ınsallah

Merhaba canım , ınsallah saglıcakla kucagına alırsın senın adına cok sevındım tek embrıyo muydu ? Hadı bakalım cok heyecanlı 30 mayısta güzel haberler ver

Maşallah çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına al inş

Çok teşekkür ediyorum..
2 embriyo transfer edildi. doktorum çok az da olsa ikiz olma ihtimali olabilir dedi. keseye mayısın 30'unda bakılacak..

İnşAllaah dualarım ben ve benim gibi isteyenler için
Doktorum 12.gün değeri 100 üstündeyse yeterli oluyor dedi.benim değerim 313.33 çıktı bu perşembe utrason ile bakılacak inşAllah görürüm inşAllaah yanlış yapıp geç kalmamışıdır.

Burda yazilanlari okuyunca ben de ayni seyi dusundum. 10. Ve 12. Gun kan testi verdim. Sonra doktor bir daha istemedi. Keseyi de gorduk. Cuma gunu kalp atisi icin gidecegiz insallah. Ama burada okudukca var midir bir sikinti ya da kesede bebek ya da kese dogru yerde mi diye dusunuyor insan. Aklimda deli sorulaaaar

Kızlar normalde test günüm cuma ydi ama dün bi idrar testi yapim dedim. Meselef o salak tek çizgi yine yüzünü gösterdi. 7.gün silik olsa da yinede cikmazmiydi kızlar moralimi bozma mak şartı ile testi yaptım öyle olMadi bozdum yine. Doktor bana 5.gün Blast. Olduğu için 9.günü kan testi günü verdi bakalım artık o günü beklicem. 7 gün benim gibi idrarda negatif gören varmı ?

Önce kana geçmesi lazım kana geçtikten 4 5 gün sonra idrara geçiyor kendini boşuna üzme ya benim öle oldu.

Bugün 2400 çıktı. Dr haftaya ultrason dedi yine netlik yok

Kaç haftalıksınız ve keseyi gördünüz mü?
Hayır. 5+0 blastokist transferine göre. Dr um olumlu yada olumsuz bişey söylemiyo 1500 üstü olursa vajinal baktır demişti 2400 çıktı bekle haftaya bakışsın vajinal riskli olabilir diye düşünüyo sanırım off yine boşluk yine bekle karından gözükmez herhalde şimdide

Arkadaslar merhaba
Cok uzun yillardir takip ediyordum ama yeni uye oldum
Kafamdaki sorulara yanit bulamazsam delircem.
Cmts yani 20 sinde transfer oldum.
Okadar olumsuz hissettimki dun dayanamayip hcg baktirdim. 0.01 cikti. Cok erken biliyorum ama en azindan 5 cikardi degilmi pozitif olacak olsaydi
Benim yumurta toplama islemim 2 ay once oldu. Dinlenme için dondurduk. Yani yumrta toplamadan cikmama ragmen ilk 3 gun kasik agrisi yasadim. Bugun de sanki adet olacakmisim gibiydi ama bunlarin hepsi bi anda gecti.
Ben dikkat edemedim sanirim wc de ikindim. Hemsire bisey olmaz demisti. Bugun de ilk kez disari cikip pazari dolastim. Hic benim kadar erken hcg baktiran var mi

Önceki değerlerim sıkıntılı yükseliyodu iki kat veya düzenli artış yoktu. Haftaya ultrason dedi net bişey yine söylemedi
Başka doktorada bi gitsen mi acaba canm benimde ilk gebelğimde böyle olmştu tek doktor mağduru sayılırım içinde raht etmiş olur hem

Çıkmaz neden doktorunuzun dediği günü bekleniyorsunuz kana geçmemiş belliki daha boşuna üzülüyorsunuz hele ki tutunduysa pazara gitmek gezmek yürümek ıkınmak bunlar engel değil bütün gün uyumakta gerekmiyor içeride yer çekimi yok Allaaha tevekkül edin ve sabredin 12 gün biter 10 gün başlar keseydi kalptiiiii vs beklemek zorundayızzzzzz

Vajinalultrason ile bakmanın hiç bi riski yok araştırın isterseniz.başka doktora gitmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…