- 22 Kasım 2016
- 280
- 237
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahKızlar 2. Gün 2 embriyo transferi
Transferin 12. Günü 119
14. Günü 240
Allah'ım sana şükürler olsun. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sanıyorum tekrar test yapmayacağız haftaya çarşamba usg demişti doktor
Allah tamamına erdirsin.cok sevindim gözün aydın.hayatta hep olumsuz olacak degil ya zoru başarır sansımizın sana da bana da döndüğünü görürüz böyle.darısıda başımaÇok şükür maşallah canım..
Allah a şükür bende gittim Dr keseyi gördük hamdolsun maşallah subhanallah.. Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizi Aminn...
canım tebrik ederinmmm ya allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhKızlar kendi doktorum tekrar test yapma gereği duymadı ama tüp bebek merkezi tekrarlayın testi dedi . Bugün tekrar kan verdim .
15. Gün değerim 637.40
ayyyy ne güzel pozitifler artıyo ya bu çok bebişli bi topik olucak inşallahhKIZLARRRR sonucum çıktı 15. Gün degerim 508 çıktı haftaya kese görmeye gidicem.Allahım isteyen dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin rabbim.
İşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.ayyyy ne güzel pozitifler artıyo ya bu çok bebişli bi topik olucak inşallahh
Tebrik ederim gözün aydın.42 yasında olman ayrica sevindirdi bende 43 üm cünkü darısi başıımıızâaKIZLARRRR sonucum çıktı 15. Gün degerim 508 çıktı haftaya kese görmeye gidicem.Allahım isteyen dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin rabbim.
Evet masallah bol bebişliayyyy ne güzel pozitifler artıyo ya bu çok bebişli bi topik olucak inşallahh
Sağol canım amin inşallah seninde okucaz böyle yazdığın yazıları..Allah tamamına erdirsin.cok sevindim gözün aydın.hayatta hep olumsuz olacak degil ya zoru başarır sansımizın sana da bana da döndüğünü görürüz böyle.darısıda başıma
Tebrikler canım.. Rabbim sağsağlim tamamına erdirsin inşallah canımKIZLARRRR sonucum çıktı 15. Gün degerim 508 çıktı haftaya kese görmeye gidicem.Allahım isteyen dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin rabbim.
Hay maşallahKIZLARRRR sonucum çıktı 15. Gün degerim 508 çıktı haftaya kese görmeye gidicem.Allahım isteyen dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin rabbim.
Amin sagol insallah ..hamilelik takvimini de koymussun sonunda :)) maşallah kendine iyi bak.umutluyum herkes hamile bu ay . Astrolojide bu ay gokyüzu iyiymis ilgilenenler soylemisti hep ondan .bende umarım yazarımSağol canım amin inşallah seninde okucaz böyle yazdığın yazıları..
Sende koycan inşaallah canım takvim..Amin sagol insallah ..hamilelik takvimini de koymussun sonunda :)) maşallah kendine iyi bak.umutluyum herkes hamile bu ay . Astrolojide bu ay gokyüzu iyiymis ilgilenenler soylemisti hep ondan .bende umarım yazarım
Sende koycan inşaallah canım takvim.. Ben yapark bitürlü olmadı da yetkili yapıverirdi sağolsun..Amin sagol insallah ..hamilelik takvimini de koymussun sonunda :)) maşallah kendine iyi bak.umutluyum herkes hamile bu ay . Astrolojide bu ay gokyüzu iyiymis ilgilenenler soylemisti hep ondan .bende umarım yazarım
Canim pazartesi yatisimi verdiler dun ameliyat oldum bebegi sol tupumle beraber aldilar. Malesef tek tup kaldim. Doblerde görüldü tupte oldugu bende gördüm gayet saglikli canli bebekti cok buyudugu icin tupumude aldilar.Ümrancım doktora gitcektin bugün naptın belli oldumu kanamanın nedeni düşükmü dış gebelikmi
Canım yanlışın var ben daha 29 yaşındayım :)Tebrik ederim gözün aydın.42 yasında olman ayrica sevindirdi bende 43 üm cünkü darısi başıımıızâa
MERHABA KIZLAR BEN DE ARANIZA YENİ KATILDIM 6 SINDA BLAST TRANSFERİM GERÇEKLEŞTİ VE 16 SENDA YANİ 10. GÜN BETA HCG SONUCUM 203 ÇIKTI BUGÜN TEKRAR VERDİM SABIRLA BEKLİYORUM UMARIM DEĞERLERİMİZ KATLANARK DEVAM EDERKızlar 2. Gün 2 embriyo transferi
Transferin 12. Günü 119
14. Günü 240
Allah'ım sana şükürler olsun. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sanıyorum tekrar test yapmayacağız haftaya çarşamba usg demişti doktor
Çok geçmiş olsun canım benim.Canim pazartesi yatisimi verdiler dun ameliyat oldum bebegi sol tupumle beraber aldilar. Malesef tek tup kaldim. Doblerde görüldü tupte oldugu bende gördüm gayet saglikli canli bebekti cok buyudugu icin tupumude aldilar.