Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Transferin 25 martta oldu ve hala betahcg testi yaptirmadin mi ben tam anlayamadim
Sanırım arkadaş hamile de ilacı kendi kendine azalttığı için pregestan değeri düşmüş. İçi huzursuz. Dr uda kızmış.. Tekrar yaptırsammı diyor galiba bhcg yi..
Bence buna gerek yok Dr u ultrasonla bakar gerekeni yapar zaten.. Test Vs.

Hamilelikte pregestan testimi yapılıyor ara ara?

İnşallah bişey olmaz Allahım korusun.. Sen dinlen. Kötü şeyler düşünme. Doktorun ne diyor gitmişmiydin .? Allah yardımcın olsun canım. İnşallah tamamına erdirsin..

Valla hic bilmiyorum benimkini bir kere olctuler e2 oysa sayet tranferden 5 gun once falan yaptilar birdaha sa yapmadilar am igne gucludur kisa durede degeri yukselir diye fudjnuyorum

İnşallah bişey olmaz Allahım korusun.. Sen dinlen. Kötü şeyler düşünme. Doktorun ne diyor gitmişmiydin .? Allah yardımcın olsun canım. İnşallah tamamına erdirsin..
Sagol canim dr gitmedim dr kanaman cok olursa dedigi icin tam emin olamadim daha dun baska seyleri bahane edip gittim yuzum yok biraz sabretmeliyim galiba ne bilim yaa sanki kalp atisini duyamicam sanki bos gebelik gibi geliyo onun en buyuk belirtisi kanama ve kasik agrisiymis tamam oyle olup doguranlarda var ama hic mi kesilmez arkadas damla damla surekli geliyor dunyanjn ilacini iciyorm ama fayda bu kadar ne bilim Allah buyuk o ne derse o bu yolda bize guc kuvvet versin de yavruma kavusmak icin ben beklerim herturlu sonuca hazir olurum

Çok geçmiş olsun Can'ım dikkat et kendine yat dinlen kalkma olumsuzda olma dokuz ay boyunca kanaması olupta sağlıklı bebekleri olan kadınları düşün dua et bol bol

Daha hamile olup olmadigimi bilmiyorum evet ilaci azalttim ve degerim dustu korkuyorum benim tupbebek oldu ve ayin 8inde betahcg yapmami soylediler ve evet doktorum ara ara tupbebek oldugu icin progesteron testi istiyo oyuzden sordum bugun transferimin 8.günü ve test yapip yapmamakta kararsizim ve progestan testinin düşüklüğü rahim duvari incelmesiymis ve bu duvar incelirse olusan emrio dusebilirmis buyuzden sormak istemistim

Senin transferin ne zaman oldu 25 nisan galiba sen yanlis yazmissin canim. Bence test gunune kadar sabret en azindan ne kadar sabredersen o kadar iyi 10.gununden sonra ver kan hayirlisi olsun canim olan olmus herseyde vardir hayir yapacak birsey yok guzel dusun guzel seyler olsun kendini strese sokma o en tehlikelisi

Anladım canım.. O zaman yanlış yazmışsın 25 martta transfer oldu demişsin, 25 Nisan galiba transfer günün. Seninle aynıyız o zaman. Benimde 25 nisanda oldu transferim.. 7 sinde test günüm.. İnşallah güzel haberler veririz.. O iğneleri sorma ben hergün oluyorum pregestan iğnesi. Çok zor, çok acıyor. Morardı yerleri.. Bide hıbor iğnesi varya oda koldan aynen kollarım mosmor..

Hayırlı sabahlar canlar.. Nasılsınız?
tugbaa222 bugün nasılsın? Bugün test yapacak olan varmı? Acaba bizim kanda çıkarmı? Yaa kızlar benim cirinone jel yapıyorumya tam vajinanın olduğu yerde beyaz beyaz görünüyor korktum.. Yapınca uzanıyorum yinede biraz çıkıyormuş? Ee o ordan nasıl temizlenecek?

Arladaslar merhaba bugun 14.gunum test yaptim 13.76 cikti cok sevindim ama deger dusuk dendi cumartesi tejrar test yapılacakmis acaba diyorum 2.gun transferiydi o yuzden mi dusuk bilmiyorum sevinsem mi bilemedim

Arladaslar merhaba bugun 14.gunum test yaptim 13.76 cikti cok sevindim ama deger dusuk dendi cumartesi tejrar test yapılacakmis acaba diyorum 2.gun transferiydi o yuzden mi dusuk bilmiyorum sevinsem mi bilemedim
Benimde oyleydi yukseldi canim pozitif dusun

Kizlar dun gece artik kasik agrima dayanamadim acile gittim kesemi gorduk ama degerim cok yukselmemis yada yukselmis suan azaliyor olabilir dusuk yapiyor olabilirim cunku azar azar hala kanamam var ve agrim devam ediyor en son degerim 28 nisanda 214 du dun gece yani 3mayis gecesi 637 5 gunde en az 800 olmasi gerekmiyomuydu yarin tekrar gidicem kan vericem hersey belli olacak bana dua edin kizlar

Canimmm rabbimden umit kesilmez hic hi zaman bence tutunacak bebisin sadece naz yapiyor annesine canini sıkma uzulme belkide kafani taktigin icin strestwn oluyordur rahat olmaya caliss karninda bi bebisin var ve onun icin saglam durman gerekiyor bol duaaaa rabbim kimseyi bunaltmasin hayırlısıyla isteyen dileyen herkese nasip etsin ben inamiyirim bebisin seninle

Ayu cok sevindimm yaa 2.gun embriyo su oldugu icin sanirim bu kadar dusuk cikiyir yada insallah oledir benim ki canimmmm cumartesiyi bekliyorim meraklaaa
Beklemek zor Allah yardimcin olsun guzel guzel katlanir inşallah test gunu 8 den bile yukselen varmis merak etme kalbini serin tut ve bolca dinlen

İnşallah canim hic bu kadar yaklasmamistik umarim emeklerimiz hayallerimiz bosa gitmez sabirla bekliyorum agrim cok ama umrumda degil o bana tutunsunda baska birsey istemiyorum Allah im buyuk inşallah can vericek bebegime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…