Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Masallah :nazar::KK200: cok sevindim hayirlı ugurlu olsun.yaşiniz 26 imis sizin olurdu zaten sorun yok.ben 43 e gireli 2 ay gecti ben ne yapacagım darısı bizim baßimiza :KK61:
İnşallah Rabbim bizlerde sevindirir.. Bende 16 yıllık evliyim.. Yaşımda az değil 39..şans az diyor Dr.. Ama Allah ol dedikten sonra hiç bir engel engel olamaz.. İnşallah ol der Rabbim bizlerede..

İnşallah Rabbim bizlerde sevindirir.. Bende 16 yıllık evliyim.. Yaşımda az değil 39..şans az diyor Dr.. Ama Allah ol dedikten sonra hiç bir engel engel olamaz.. İnşallah ol der Rabbim bizlerede..
İnsallah canım sende yaßça bana biraz daha yakınsin.oh icim rahatladı en azından sen bana yakınmışsın.insallah rabbim versin bebeklerimizi herkes icin aynı dileklerimle

Ayy kızlar heyecanlandım.. Geçen hafta bugün bu saatlerde transferim olmuştu. İnşallah bende böyle haberler veririm.. Bende denizli den havva.. Bende memnun oldum Kübra ve ümran.. Ümran senin ismin Tuğba olabileceğini düşünmüştüm..
Valla yanlis hatirlamiyosam umrani bi denedim olmadi ablam yanimdaydi onun adini yazdim sonra 222 falan koyunca oldu oylede kaldi :KK15:

Bende çok memnun oldum Ümran yaş kaç senin benim 26 bende senin gibi düşünüyorum rakam gayet iyi rabbimin izniyle güzel devam Etsinde
Benim yas 28 4 yillik evliyim sizler cok zamandir beklemissiniz muhakkak benden cok cekmissinizdir ama bizde iste kendimizce cok istedik ben bu yolda ölümden döndüm yogun bakim kapilarinda sabahladi esim ailem gunlerce zamaninda cok negatif gordum karnimi yumrukladim kimse bilmez ilk kez size söylüyorum. Diyorum ya annemiz en yakin arkadasimiz dostumuz bize uzulur cigeri yanarda bizi bizden baskasi gercekten anlayamaz rabbim kimseyi evlatsiz bir hayatla sinamasin ve Allah bu yolda herkese guc kuvvet versin

Arkadaşlar bende geldim aklım sızdeydı ama calıstıgım ıcın sımdı yazabıldım bugun sabah bende test yaptırdım cok sukur bugunlermıze allahım ısteyen herkese versın ınşallah dualarım sızlerle
26 nisan 18.34 6. Gun
28 nisan 84.96 8.gun
2 mayis 478.83 12.gun
Cok sevindim canim ben zaten emindim inşallah kalp atisinida duyarsin bir oh cekersin

Arkadaşlar bende geldim aklım sızdeydı ama calıstıgım ıcın sımdı yazabıldım bugun sabah bende test yaptırdım cok sukur bugunlermıze allahım ısteyen herkese versın ınşallah dualarım sızlerle
26 nisan 18.34 6. Gun
28 nisan 84.96 8.gun
2 mayis 478.83 12.gun
Tebrikler canım maşallah çok güzel değerlerin.. Allah tamamına erdirsin.

Benim yas 28 4 yillik evliyim sizler cok zamandir beklemissiniz muhakkak benden cok cekmissinizdir ama bizde iste kendimizce cok istedik ben bu yolda ölümden döndüm yogun bakim kapilarinda sabahladi esim ailem gunlerce zamaninda cok negatif gordum karnimi yumrukladim kimse bilmez ilk kez size söylüyorum. Diyorum ya annemiz en yakin arkadasimiz dostumuz bize uzulur cigeri yanarda bizi bizden baskasi gercekten anlayamaz rabbim kimseyi evlatsiz bir hayatla sinamasin ve Allah bu yolda herkese guc kuvvet versin
Çok haklısın o negatifler zaten insanı mahvediyo ama Allah'ın bugünüde varmış çok şükür allah isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşlh

Merhaba arkadaşlar uzun suredir burda yoktum ben 10 mart tupbebege basladim ve 25 martta transferim yapildi suanlik bisi gozukmuyor gibi kendimce eveligun progestan cok rahatsiz etti diye sabh ogle aksam 2tane attigim kapsülü 1e indirdim ve doktorum biraz kizdi dun e2 progesteron testim düştü ve hemen igne +kapsül verdi dr onu kullanmaya basladim:KK43: sizce yukselirmi kendimi cok suclu hissediyorum ayrica beta hcg yaptirsammi karar veremedim ;(

Merhaba arkadaşlar uzun suredir burda yoktum ben 10 mart tupbebege basladim ve 25 martta transferim yapildi suanlik bisi gozukmuyor gibi kendimce eveligun progestan cok rahatsiz etti diye sabh ogle aksam 2tane attigim kapsülü 1e indirdim ve doktorum biraz kizdi dun e2 progesteron testim düştü ve hemen igne +kapsül verdi dr onu kullanmaya basladim:KK43: sizce yukselirmi kendimi cok suclu hissediyorum ayrica beta hcg yaptirsammi karar veremedim ;(
Transferin 25 martta oldu ve hala betahcg testi yaptirmadin mi ben tam anlayamadim

Kizlar dünden beri kanamam var gece karin agrisindan duramadim resmen sirtüstü yatip ayaklarımın altina yastik koydum ama nafile sabah biraz daha taze kan geldi miktar olarak kncekilere gore fazlaydi gittim herzamanki gibi progestan ignemi oldum birde haftada bir ignem vardi kanamam icin o bugundu onu yaptirdim geldim yine yatistayim elimden geleni yapiyorum olumsuzluk dusunmemeye calisiyorum ama hic iyi degilim toparliyamiyorum kendimi

X