Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Beklemek zor Allah yardimcin olsun guzel guzel katlanir inşallah test gunu 8 den bile yukselen varmis merak etme kalbini serin tut ve bolca dinlen
Insallah katlanir canimm.yaaaa negatofe alismistim daaa. Pozitif dem sorna negatif olursa halimi hic düşünemiyorum rabbim hayirlisi ile kucağımiza aldirsin insallah

İnşallah canim hic bu kadar yaklasmamistik umarim emeklerimiz hayallerimiz bosa gitmez sabirla bekliyorum agrim cok ama umrumda degil o bana tutunsunda baska birsey istemiyorum Allah im buyuk inşallah can vericek bebegime
Kafamizin rahat olmasi gerekiyor canimm rabbimden umut kesilmez deyip hayirlsini diliyorum herkes icin hepimiz icin insallah dua ile

Anladım canım.. O zaman yanlış yazmışsın 25 martta transfer oldu demişsin, 25 Nisan galiba transfer günün. Seninle aynıyız o zaman. Benimde 25 nisanda oldu transferim.. 7 sinde test günüm.. İnşallah güzel haberler veririz.. O iğneleri sorma ben hergün oluyorum pregestan iğnesi. Çok zor, çok acıyor. Morardı yerleri.. Bide hıbor iğnesi varya oda koldan aynen kollarım mosmor..

İnşallah guzel haberler aliriz Allah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin telefondan dolayi olmustur eve nisan ayi oldu ayrica igne bana daha rahat geldi aslinda bide benim hic morarma aci hicbiraekilde olmadi herhalde vuran kisiden kaynaklanio olabilir insallah degerlerimiz tez zamanda yukselir

Kizlar dun gece artik kasik agrima dayanamadim acile gittim kesemi gorduk ama degerim cok yukselmemis yada yukselmis suan azaliyor olabilir dusuk yapiyor olabilirim cunku azar azar hala kanamam var ve agrim devam ediyor en son degerim 28 nisanda 214 du dun gece yani 3mayis gecesi 637 5 gunde en az 800 olmasi gerekmiyomuydu yarin tekrar gidicem kan vericem hersey belli olacak bana dua edin kizlar
Allah senide bebeğinide korusun dualarımdasın

Kizlar dun gece artik kasik agrima dayanamadim acile gittim kesemi gorduk ama degerim cok yukselmemis yada yukselmis suan azaliyor olabilir dusuk yapiyor olabilirim cunku azar azar hala kanamam var ve agrim devam ediyor en son degerim 28 nisanda 214 du dun gece yani 3mayis gecesi 637 5 gunde en az 800 olmasi gerekmiyomuydu yarin tekrar gidicem kan vericem hersey belli olacak bana dua edin kizlar
Canım benim inşallah yükselir herşey yolunda gider. ALLAH ım korusun.. Rabbim inşaallah bebeğine can versin..

Dualarım seninle Canım bebeğin sana sıkıca tutunur inşallah

Arkadaşlar dun test yaptırdım 1247 cıktı bugun ultrasona girdim 2 kese gorundu cook sukur rabbım ısteyen herkese versın
Benim değerim 1386 çıktı bugün ama doktorum şuan görünmez dedi görünürmüydü acaba kafama takıldı

X