Arkadaslar sukurler olsun pozitifimi aldim cok mutluyum oldu Allahima sonsuz sukurler olsun yarabbimmm.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.12.gun degerim 383.52 insallah saglikla gelir.
Anladım canım.. Oo hamile takvimi de konulmuş :)Iki tane konuldu orta kalite dendi.4.gun embriyolari.
Yaptım canım çok şükür 10.gün 400Arkadasim sende yapacaktin testin sonucu ne oldu insallah pozitiftirOmrum08
Sen bize guzel haberler verir vermez ben sana nereden yapacagini soylicem merak etme canimAnladım canım.. Oo hamile takvimi de konulmuş :)maşallah.. Acaba bende koyabilcemmi? ;( koymasınıda bilmemya.. Aman bi olsa öğrenirim nolcak..
Oh oh masallah subhanallah bugun ne guzel haberler aliyoruz darisiYaptım canım çok şükür 10.gün 400
Tesekkur ederim darisi isteyen diger arkadaslara insallah onlarinda olsuncok cok sevindimmmmm maşallah subhanallah hadi bakalim darisi digerlerimizjn basinaa
koyarsin insallah canim neden koymayasin insallah sende pozitif alirsin.kisisel bilgilerden girip tahmini dogacagi tarihi yazdigin bolum var ordan yapiyorsun insallahda yaparsinAnladım canım.. Oo hamile takvimi de konulmuş :)maşallah.. Acaba bende koyabilcemmi? ;( koymasınıda bilmemya.. Aman bi olsa öğrenirim nolcak..
Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin degerinde guzel.saglikla alalim kucaklarimiza insallahYaptım canım çok şükür 10.gün 400
Senindemi sat in 3 nisan yoksaYaptım canım çok şükür 10.gün 400
Amin canım amin rabbim tüm olmayanlara nasip etsin ben dört gün sonra tekrar kan vericem bu arada bende Kırıkkale'den KübraOh oh masallah subhanallah bugun ne guzel haberler aliyoruz darisiyardm min basina ve diger isteyen butun kardeslerimin
Her türlü birkez daha kan istiyorlar istesinlerde saglikli ilerlemesini gormek sanada iyi geliyor o kadar dusuk rakamlar gordumki beni ayakta tutan katlana katlana gitmesiydi artik denizi gectin karada boğulmazsin merak etme Allah im hayirlisiyla buyutmeyi kucagina almayi nasip etsin canimAmin canım amin rabbim tüm olmayanlara nasip etsin ben dört gün sonra tekrar kan vericem bu arada bende Kırıkkale'den Kübra
Yok 4nisan benimki transferiminde 10. Günü bugünSenindemi sat in 3 nisan yoksa
Buarada tanistigima memnun oldum kubracimHer türlü birkez daha kan istiyorlar istesinlerde saglikli ilerlemesini gormek sanada iyi geliyor o kadar dusuk rakamlar gordumki beni ayakta tutan katlana katlana gitmesiydi artik denizi gectin karada boğulmazsin merak etme Allah im hayirlisiyla buyutmeyi kucagina almayi nasip etsin canim
Oo maşallah maşallah bugün ne güzel haberler geliyor.. İnşallah darısı bizlere...Yaptım canım çok şükür 10.gün 400
Oh oh masallah subhanallah bugun ne guzel haberler aliyoruz darisiyardm min basina ve diger isteyen butun kardeslerimin
Tamam canım :)Sen bize guzel haberler verir vermez ben sana nereden yapacagini soylicem merak etme canim
Bende çok memnun oldum Ümran yaş kaç senin benim 26 bende senin gibi düşünüyorum rakam gayet iyi rabbimin izniyle güzel devam EtsindeBuarada tanistigima memnun oldum kubracim
İnşallah sende vereceksin havvacım darısı tüm bekleyenlere inşlh güzel haberlerle dolacak burasıAyy kızlar heyecanlandım.. Geçen hafta bugün bu saatlerde transferim olmuştu. İnşallah bende böyle haberler veririm.. Bende denizli den havva.. Bende memnun oldum Kübra ve ümran.. Ümran senin ismin Tuğba olabileceğini düşünmüştüm..