Benim bugün transferin 13.günü embriyomda 5.gün embriyosuydu 10.gün 400 çıktı 13. Gün 1386 çıktı işteCanım bu değer kaçıncı gün çıktı? Kaç defa bhcg bakıldı? Sanırım 1500 lerde görünüyor..
Maşallah çok güzel artmış.. Allah tamamına erdirsin canım. Bizlerede dua et.. Benim 3.gün embriyosu.. 12.gün test yapılacak.. Bu pazara geliyor ama cumartesi yaptırayım diyorum.. Korku ve ümit içindeyim..Benim bugün transferin 13.günü embriyomda 5.gün embriyosuydu 10.gün 400 çıktı 13. Gün 1386 çıktı işte
Çok sağol Can'ım benim inşallah darısı sana ve tüm bekleyenlere bol bol dua et benimde duamdasın rabbim yardımcın olsun beni 9sene sonra güldüren rabbim senide güldürsün inşllhMaşallah çok güzel artmış.. Allah tamamına erdirsin canım. Bizlerede dua et.. Benim 3.gün embriyosu.. 12.gün test yapılacak.. Bu pazara geliyor ama cumartesi yaptırayım diyorum.. Korku ve ümit içindeyim..
Simdilik bi sikinti yok canim onceden 3 er 5 er katlaniyodu simdi 2 katina ucu ucuna cikmis bunada sukur. Dr olur böyle arada dedi icine sinmiyorsa pazar gel dedi ama bekleyebilirsen sali gel kan ver duruma gore muayene ederim dedi kalp atisi icin heralde. Biraz sabirli olmam gerekiyor 2000 lere cikmasi gerekiyor kalp atisi icin neyse gec olsun guc olmasin napalimCan'ım naptın iyi haberini bekliyorum dört gözle
Masallah degerler cok guzel. Ayni gunlerde kan verdik diye hatirliyorum. Benim 10.gun 149 12.gun 315 cikti. 3 gun embriyosuydu. Senin degerlerin ikiz mi acaba diye dusundurttuBenim bugün transferin 13.günü embriyomda 5.gün embriyosuydu 10.gün 400 çıktı 13. Gün 1386 çıktı işte
Canım benim sevindim.. İnşallah dahada artacak... Sabır canım.. Kendini üzme. Morelini yüksek tut.. Allahın izniyle inşaallah bi sorun olmadan devam etcek.Simdilik bi sikinti yok canim onceden 3 er 5 er katlaniyodu simdi 2 katina ucu ucuna cikmis bunada sukur. Dr olur böyle arada dedi icine sinmiyorsa pazar gel dedi ama bekleyebilirsen sali gel kan ver duruma gore muayene ederim dedi kalp atisi icin heralde. Biraz sabirli olmam gerekiyor 2000 lere cikmasi gerekiyor kalp atisi icin neyse gec olsun guc olmasin napalim
Rabbim gonlunuze gore versin insallah.Maşallah çok güzel artmış.. Allah tamamına erdirsin canım. Bizlerede dua et.. Benim 3.gün embriyosu.. 12.gün test yapılacak.. Bu pazara geliyor ama cumartesi yaptırayım diyorum.. Korku ve ümit içindeyim..
Tebrikler canım.. Seninde güzel ilerliyor maşallah.. Allah tamamına erdirsin canım.Masallah degerler cok guzel. Ayni gunlerde kan verdik diye hatirliyorum. Benim 10.gun 149 12.gun 315 cikti. 3 gun embriyosuydu. Senin degerlerin ikiz mi acaba diye dusundurttu
Ayy çok sevindim sen moralini yüksek tut yeter yat dinlen kalkma Can'ınıda hiçbirşeye sıkmaSimdilik bi sikinti yok canim onceden 3 er 5 er katlaniyodu simdi 2 katina ucu ucuna cikmis bunada sukur. Dr olur böyle arada dedi icine sinmiyorsa pazar gel dedi ama bekleyebilirsen sali gel kan ver duruma gore muayene ederim dedi kalp atisi icin heralde. Biraz sabirli olmam gerekiyor 2000 lere cikmasi gerekiyor kalp atisi icin neyse gec olsun guc olmasin napalim
Hemşirede öyle dedi değerlerin yüksek diye ama bakalım benimkide 5. Günembriyosuydu 10. Günde test vermiştimMasallah degerler cok guzel. Ayni gunlerde kan verdik diye hatirliyorum. Benim 10.gun 149 12.gun 315 cikti. 3 gun embriyosuydu. Senin degerlerin ikiz mi acaba diye dusundurttu
Canım 3 mm ben biraz aceleci davrandım ve cok cok kucuk gorunduBenim değerim 1386 çıktı bugün ama doktorum şuan görünmez dedi görünürmüydü acaba kafama takıldı
Tebrikler canım çok sevindim.. Kaçıncı günü kan verdin? Kaçıncı gün embriyosuydu? Kaç tane kondu?
Ne demek oluyor bastı ve compactTesekkür ederim canım5.gun ebriyosuydu 2 blast 1 compact 3 tane kondu ben ılk 4.gun yaptırdım ve sonra 2 gune bır tekrarladım betayı daha once dıs gebelık gecırdıgım ıcın korkum vardı
Ayy çok sevindim sen moralini yüksek tut yeter yat dinlen kalkma Can'ınıda hiçbirşeye sıkma
Aynen kizlar hicbirseyi kafama takmiyorum kac sezon dizi bitirdimCanım benim sevindim.. İnşallah dahada artacak... Sabır canım.. Kendini üzme. Morelini yüksek tut.. Allahın izniyle inşaallah bi sorun olmadan devam etcek.
Tatlim ben bildigimi soylim mi blastokist embriyo 5.gun embriyosudur. Sansi daha yuksektir. Siyle dusun 5.gune kadar saglikla ilerlemesi ve gelisimini izlemelerinden dolayi en sagliklisini gormede daha dogru tercihler yapabiliyorlar. Compact ta en saglikli embriyo diye biliyorum.Ne demek oluyor bastı ve compact
Canım 3 mm ben biraz aceleci davrandım ve cok cok kucuk gorundu
Teşekkür ederim canım. Blastokistti duymuştum da compact ı hiç duymamıştım sanki..Tatlim ben bildigimi soylim mi blastokist embriyo 5.gun embriyosudur. Sansi daha yuksektir. Siyle dusun 5.gune kadar saglikla ilerlemesi ve gelisimini izlemelerinden dolayi en sagliklisini gormede daha dogru tercihler yapabiliyorlar. Compact ta en saglikli embriyo diye biliyorum.
Allahın izniyle olmustur canım bu ay hep olumluydu seninde olumlu olsun ins. Rabbi hebli minessalihinKızlar bugün akşam test yaptırayım diyorum.. Ama hiç bi his yok. Olmadımı acaba