- 27 Eylül 2016
- 384
- 409
- 40
Canım bhcg değerlerini paylaşırmisinMerak etme canım benim de 21. Günüm. 2 gündür ağrılar gitti diye korktum dün tahlil yaptırdım yine :) düştü mü değer diye. Allaha şükür artıyo güzel güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bhcg değerlerini paylaşırmisinMerak etme canım benim de 21. Günüm. 2 gündür ağrılar gitti diye korktum dün tahlil yaptırdım yine :) düştü mü değer diye. Allaha şükür artıyo güzel güzel
Benimde bugün 21.gün . . zorlada olsa keseyi gördüler ama erken gelmişsin dedi hoca . . aslında doktorum haftaya gel demişti ben ısrarla randevu aldım gittim bugün . .çok zor gördü vajinalde.. benden size tavsiye erken gitmeyin
Canım bhcg değerlerini paylaşırmisin
Maaşallah canım çok iyi. Bu şekilde bile belirtin yok mu:) kesin çoğul gebelik.Ben dayanamayıp 7. Gün yaptırdım 86 çıktı
9.gün 235
12. Gün 642
14. Gün 1880
Bi de korkumdan dün yaptırdım 20. Gün 14000 çıktı
Maaşallah canım çok iyi. Bu şekilde bile belirtin yok mu:) kesin çoğul gebelik.
Maaşallah canım çok iyi. Bu şekilde bile belirtin yok mu:) kesin çoğul gebelik.
Ben dayanamayıp 7. Gün yaptırdım 86 çıktı
9.gün 235
12. Gün 642
14. Gün 1880
Bi de korkumdan dün yaptırdım 20. Gün 14000 çıktı
Kaçıncı gün embriyosuydu bide dondurulmusmuydu.. dondurulanlarda bhcg yüksek oluyor..bide 5.gün embriyolari 2gun önde olduğu için hormonal değerler farklı olabiliyor
Benimki 2tane 3.gün embriyosuydu canim..13ekimde transfer oldum..bekliyorum bakalım neler bekliyor ilerleyen günlerde . .
Çalışan anneler bu dönemde rapor aldınız mı . .
Benim de başta öyleydi, zamanla geçti. Ben çalışıyorum, 7 gün rapor almıştım sadece. Test için zaman ayıramıyorum ya da çıkışta yorgun oluyorum. Yoksa ben de yaptırırdım bir kez daha, Umarım güzeldir sonuçlar.Başta vardı ağrıdan sağa sola dönemiyordum şimdi sadece uykum geliyor. Başta ben de ikiz diye düşündüm ama sonra hep 2 kat arttı. Tektir diye düşünüyorım o yüzden
Benim de başta öyleydi, zamanla geçti. Ben çalışıyorum, 7 gün rapor almıştım sadece. Test için zaman ayıramıyorum ya da çıkışta yorgun oluyorum. Yoksa ben de yaptırırdım bir kez daha, Umarım güzeldir sonuçlar.
Olur olur hepsi olur kızlar sabretmek ve boyun eğmek gerekiyor bu süreçte . .Rabbim en hayırlısı neyse onu versinHayırlısıyla bir keseyi kalbi görsek içimiz rahatlasa biraz
maalesef canim, carsamba gününden beri kanamam olmakla beraber ki bildiğin adet kanaması gibi ve kırmızı. kesem hala yerinde hatta bugun ultrasonla baktık en son kese olduğu yerde duruyor dedi doktorlar. Ama 4 gün önce 2600lerde olan kan değerim 2300 lere düşmüş. normalde 10binlerde olmalıydı. Yani düşük yapıyorum. doktor ilaçlarını kesebilirsin. salı günü tekrar kan testi yaptırım doktorumla görüşeceğim. Kesem düşmezse sanırım kürtaj.Süper harika bi haber bu tamam canım artık korkma, tabi bebişi de görmek lazım ama oldukça inatçı bir bebiş bu :) , Herşey yoluna girecek inşallah, Allah tamamına erdirsin
Geçmiş olsun cnm merak ediyordum seni benimde kan sonuçlarım senin gibiydi önce az arttı zaten o sıra yıkılmıştım sonra düzenli artınca belli bi Umut dedim ama olmadı çok üzüldüm gecen ay direk negatif olsa bukdr üzülmezdim sanırım rabbim sabır versin ben önümüzdeki ay yine yapcam tüp bebek neyapalım kaderimizde bunuda görmek varmışmaalesef canim, carsamba gününden beri kanamam olmakla beraber ki bildiğin adet kanaması gibi ve kırmızı. kesem hala yerinde hatta bugun ultrasonla baktık en son kese olduğu yerde duruyor dedi doktorlar. Ama 4 gün önce 2600lerde olan kan değerim 2300 lere düşmüş. normalde 10binlerde olmalıydı. Yani düşük yapıyorum. doktor ilaçlarını kesebilirsin. salı günü tekrar kan testi yaptırım doktorumla görüşeceğim. Kesem düşmezse sanırım kürtaj.
Cok istemiş ve inanmıştım bebeğime ama olmadı maalesef
Hay Allah çok üzüldüm her ikiniz için de. Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Nasip değilmiş demekki. Tüp bebek konusunda biraz duygusuz bakmak lazım sanırım. Bir dahaki denemede inşallah allah gönlünüzdekini verirGeçmiş olsun cnm merak ediyordum seni benimde kan sonuçlarım senin gibiydi önce az arttı zaten o sıra yıkılmıştım sonra düzenli artınca belli bi Umut dedim ama olmadı çok üzüldüm gecen ay direk negatif olsa bukdr üzülmezdim sanırım rabbim sabır versin ben önümüzdeki ay yine yapcam tüp bebek neyapalım kaderimizde bunuda görmek varmış
Şimdi toparladım kendimi ama kanamam bitene kdr büyük büyük parçalar koparken çok üzüldümHay Allah çok üzüldüm her ikiniz için de. Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Nasip değilmiş demekki. Tüp bebek konusunda biraz duygusuz bakmak lazım sanırım. Bir dahaki denemede inşallah allah gönlünüzdekini verir
Gördün mü canım keseyi ya da keseleriHayırlısıyla bir keseyi kalbi görsek içimiz rahatlasa biraz
Gördün mü canım keseyi ya da keseleri