Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyle umut ediyorumMasallah ikizmi olacak :)
5.gün canımKacinci gun embriyosu
5.gün canımKacinci gun embriyosu
Benim dondurulmuş transferim bu nedenle çatlatma iğnesi vurulmadı bana.İdrar testinde silik çizgi görünce Dayanamayıp 7.gün akşamı kan testi yaptırdım.7. Gün değerim 38.40 çıktı.Yarında kan vericem inşallah değer artmıştır.Ayrıca kasıklarımda ağrı ve en büyük belirti de göğüsler.Hem şekilleri değişiyor hemde çok hassaslaşıyor.Ayrıca bende kirpik dökülmesi de oldu.Belirti arıyor ya insan bu dönemde hep benimde belirtilerim bunlar oldu.Inşallah herşey hepimiz için güzel olur.Kullandigimiz catlatla ignesinde b hcg hormonu var ben transferin 3 gunu de 4 cu gunude yaptim hep pozitif cikti bugun daha koyu cikti 7 gun hemsiler ilacin etkissinden dediler
İnşallah ne güzel değerlerin maşallah artarak devam ediyor. Benim6 ci gun 3.7 7ci gun 27.7 bun 10 gun asil tahlil gunum 97.90 cenabi hak hepinizin yuzunu guldursun insallah fualarim sizinle
Maşallah değer iyi görünüyor..benimde 10.gün 124,40 çıktı değer, 4 gün sonra tekrarlıcam testi
3.gün embriyosu tek embriyo transfer,Maşallah değer iyi görünüyor..
Tek embriyo mu çift mi sizin?
Rabbim hayırlısını versin herkese hastane ile iletişim kurdunuz mu ? Muayene için vs bişi dediler mi?3.gün embriyosu tek embriyo transfer,
hastaneyle 2 saat uzaklıkta olduğum için telefonla bildirdim sonucu şimdilik değerin güzel olduğunu 4 gün sonra testi tekrarlamamı istediler 14.gün yani sanırım o günde 500 lerde falan bi değer olması gerek normal seyir için.Siz kaçıncı gündesiniz bu arada ?Rabbim hayırlısını versin herkese hastane ile iletişim kurdunuz mu ? Muayene için vs bişi dediler mi?
Bilgi için teşekkürler.Benim bugün 11.günüm test zamanı bakalım nasıl olacak?Değerlerin arttıp artmaması meselesi bile insanı fazla meşgul ediyor hep bir acaba oluyor aklımda sanırım bu evladımı kucağıma alıncaya dek sürecek.hastaneyle 2 saat uzaklıkta olduğum için telefonla bildirdim sonucu şimdilik değerin güzel olduğunu 4 gün sonra testi tekrarlamamı istediler 14.gün yani sanırım o günde 500 lerde falan bi değer olması gerek normal seyir için.Siz kaçıncı gündesiniz bu arada ?
Merhaba tebrikler buarada.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.Kalp atışını duymak çok çok heyecan verici tarifi olmayan bir duygu.Dilerim herkes yaşar bu duyguyu hayırlısı ile.Merhaba kizlar ikinci tup bebek denemem 5. Gun embriyosu 1 aralikta transfer edildi.
10.gun :38
12. Gun :83
15.gun :503 cikti
20 aralikta kontrole gittim keseyi gorduk cok sukur simdi 4 ocakta kalp atisi duymaya cagirdi doktorum
Tesekkur ederim hayirlisiyla duyariz insallah hepimiz beni doktorum biraz korkuttu dusuk degerle basladigim icin duyamayabiliriz diye o yuzden biraz stresliyim ama ben duyucama inaniyorumMerhaba tebrikler buarada.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.Kalp atışını duymak çok çok heyecan verici tarifi olmayan bir duygu.Dilerim herkes yaşar bu duyguyu hayırlısı ile.