- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
Eylül ekim grubuna bak cnm mavili olmalıydı arkadaşın ismi:)Hangi arkadaş canım tek kese ikizleri olacak olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eylül ekim grubuna bak cnm mavili olmalıydı arkadaşın ismi:)Hangi arkadaş canım tek kese ikizleri olacak olan
Çok iyi ya mşlh ikiz kesin:)selam, 11. gün sonucum 409. doktor tekrar istemedi ama ben yarın yine yaptıracağım 13. günde
Gayet güzel cnm değerlerin rabbim tamamını erdirsinBenimde 13ekimde transferim yapildi.. 9.gün 68,11.gün 167,12.gun yani bugün 248 gördüm..henüz doktoruma gitmedim ama artışlar iyi degilmi?? Prolaktin 85 olmuş.. cok fena midem agriyor 2gundur
.
transferrin 21.günü keseyi görmüştükArkadaşlar bir sorum olack kese ve kalp atışı Nezaman belli oluyor 12. Gün değerim 129.91 çıktı
Benim
11.günüm 167
12.gün 247
13.gun 325.
Kasiklarimda agrilar hala devam ediyor..mercimek tanesi kadar bile yok ama kasigimda birşey yaşıyor hissediyorum :))
Çalışmaya başladınız mi kızlar ??
Ben ise başladım ama icim hiç rahat degil..haftaya rapor alayım diyorum . .
12.gün857
Ooo super . . kac tane konuldu . .hepsi tutmuş sanki12.gün857
Maşallah değerin cok artmış .1 tane 5. Gün embriyosu
Çok şükür cnm evet gördük :)Ne yaptın canım gördünmü keseyi kalp atışını?
Kalp atışınıda gördünmü canım? Hcg baktırmışmıydın tekrar? Kaçta görülüyor ki kalp atışıÇok şükür cnm evet gördük :)
Bu değer ile kese zaten görünmez ki 3000 olunca alttan görüyor 5000 olunca karından görüyor ..Selam Windrose ,
normalde değerlerim düşük
12.gün 25
13.gün 39,41
17.gün 261,56
19.gün 657,38
bugün 27/10/2016 tarihinde yani transferimin 19.gününde eski doktoruma gittim (normal doğum doktoru)
keseyi göremedi. ve normal gebelik göremiyorum ilaclarini birak dedi. normalde transferden sonraki 20 gün içerisinde kese görülürmüş. Dıs gebelik te olma ihtimali varmis. Cumartesi yaptiracagim kan testinden sonra normal kan değerlerinde haftaya kese görülmezse sanirim dış gebelik.
Kalp atışınıda gördük çok şükür cnm :) gittiğimde 5+1 di ondan 4 gün öncede hcg 5000 diKalp atışınıda gördünmü canım? Hcg baktırmışmıydın tekrar? Kaçta görülüyor ki kalp atışı
Çok sevindim canım tekmiymiş.. Yüksekti değerlerin. Transferin 14. Günümü 5000 çıkmıştı? Maşallah baya iyi belki sonrasında sürpriz yapar iki olurlarKalp atışınıda gördük çok şükür cnm :) gittiğimde 5+1 di ondan 4 gün öncede hcg 5000 di