Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değerlerin normal ciktigi içindir muhtemelen. mesela benim değerlerim düşük ciktigi için kontrol amacli istiyorlar.Bu arada ben sisli memorial hastasiyim 9. Ve 11.gun yeterli 2 ye katliyosa bir daha istemiyoruz dediler
değerlerin normal ciktigi içindir muhtemelen. mesela benim değerlerim düşük ciktigi için kontrol amacli istiyorlar.
Hangi arkadaş canım tek kese ikizleri olacak olanBurda gecen ay tedavi olan arkadaş vardı tek embriyo ikiye bölünmüştü tek kese ikizleri olcak inş :) olma olasılığı var bence:)
Canim benden sadece 9.gun ve 11.gun degerini istediler sen 12.gun niye yaptirdin
Ben daha yaptirmicam ya zaten istemediler
Yaptirmam gerekir mi kixlarrr
bugun transferimin 17.günü kan değerim 261,56
Yükselişte tam olarak kutlamasa da yani düşük olsa değer düşer, doktora sordun mu canım.
Canim acaba enbriyo gunlerimiz farkli ondan mi ki benim ki 5. Gun embriyosu senin ki kac?Benden sadece 12 istemişlerdi öncekileri kendi merakımdan yapmıştım. Bugün aradım haber verdim ama 14. Gün de yaptır asıl o artış çok önemli dediler bilemedim yani canım
14 ekim deBenim de 5 canım. Kaçında oldu transferin? gaziliii
Benim de 13 ekimdi. Aynı sayılırız canım inşallah allah tamamına erdirsin kucağımıza alalım14 ekim de
Benimde 13ekimde transferim yapildi.. 9.gün 68,11.gün 167,12.gun yani bugün 248 gördüm..henüz doktoruma gitmedim ama artışlar iyi degilmi?? Prolaktin 85 olmuş.. cok fena midem agriyor 2gundur
.
Evet canım öyle kasik ve bel ağrıları olabiliyor tuttuktan sonrada yorma kendini inşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruzHanımlar benim testler pozitifti ama asil testim yarin aksam yaptircam... ama bir iki saattir adet olcakmisim gibi hissiyat var.. pozitif olanlar sizde bunu yasadiniz mi?
Benim agri da degil aslinda tamamen hissiyat.... insallahhh tesekkür ederimEvet canım öyle kasik ve bel ağrıları olabiliyor tuttuktan sonrada yorma kendini inşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benim transferim cuma günüydü dr.ikigün normal hayatına donebilirsin dedi bundan önce 6 denemem de yattım ve sonuç hep negatifti bu kez rapor almadım pzt. Gittim okula anasinifi ogretmeniyim çocuklar ağlar alışma sorunu olan şu bu kendimi fazla yormamaya çalıştım eve geldim yattım hafta sonları hep yattım evde film izledim aşk filmleri :)) ve 12. Güne kadar hiç tahlil yapmadım umutla karamsarlık arası gittim geldim ama Rabbim e teslim oldum sonuç ilk kez pozitif :)) Rabbim hepimizi yavrularina kavuştursun insaallahÇalışan bayanlar ise başladınız mı rapormu Aldınız daha cok yeni riske atmayım diyorum rapor alacağım
Amin canim insallahh ya ne stresli sürecmisBenim de 13 ekimdi. Aynı sayılırız canım inşallah allah tamamına erdirsin kucağımıza alalım