- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence ikiz5. gün embriyosu dondurulmus transfer gunu haric 9.gun bhcg degerim 190 rabbim hepimizin bebislerininsaglikla ilerlemesini nasip etsin
Bence ikiz
Benimde 254 olmuş Allah'a şükür
Merhaba benim de 10.gunum degerim 674.cok fazla gibi geliyor insallah yukselir
Evet canim.6.gun embriyosu ama.seninki de masallah yuksek cikmis.Cift embriyo transferi mi canim?
Evet canim.6.gun embriyosu ama.seninki de masallah yuksek cikmis.
Burda gecen ay tedavi olan arkadaş vardı tek embriyo ikiye bölünmüştü tek kese ikizleri olcak inş :) olma olasılığı var bence:)Yok ya olamaz tek embriyo tranfer ettirdim ozellikle
Bu sitede pek çok değer okudum kendim sonuç beklerken içlerinde senin gibi düşük başlayıp sonradan toparlayanlar vardı. Nasip canım, bakalım inşallah artar değerin.
Önemli olan iki kat artması ki senin ertesi gün değerin gayet güzel artmış .. bide 3. Gün embriyosu.. sen düzenli kan ver önemli olan 2 kat artması
Size yardimci olur mu bilemedim ama doktorumun bana söylediğini hatirladim.Arkadaşlar bir sorum olack kese ve kalp atışı Nezaman belli oluyor 12. Gün değerim 129.91 çıktı
Merhabalar,
08/10/2016 tarihinde 3.gün transferi oldum.
20/10/2016 tahlil için gün verildi.
tahlil yaptirdigimda ki bu sanirim transfer gününü saymadigimiz için 12.gün değerim 25 cikti. gebelik mevcut fakat değerimin düşük olduğu söylendi.
dayanamayıp sonraki gün de yani 21/10/2016 tarihinde tekrar baktirdim. kan değerim 39,41 olmuş. doktorum bebeğimin fazla gelişmediğini soyledi
yârin tekrar kan değerimi olcturecegim. bu kadar dusuk değerlerle bebeğimi kaybediyormuyum değerleri düşük olup sonradan düzelen varmidir ki bir umut
Ben de artık yazabilirim
7. Gün 86
9. Gün 235
12. Gün 746
İnşallah hayırlısıyla kese ve kalp atışını da görmek nasip olur
Canim benden sadece 9.gun ve 11.gun degerini istediler sen 12.gun niye yaptirdinBen de artık yazabilirim
7. Gün 86
9. Gün 235
12. Gün 746
İnşallah hayırlısıyla kese ve kalp atışını da görmek nasip olur