- 13 Aralık 2011
- 33
- 0
arkadaşlar
9. gün baktırdım 80.21 çıktı
fakat 9. gnm ve 10. günüm bütün ağlamakla ve sinir krizi geçirmekle geçti eşim sağolsun
korktum düştü mü diye (bi iki tane de kapı çarpmıştım)
9. gnün test saatinden 35 saat sonra, yani bu sabah saat 4.00de acilde baktırdım 120.21 çıktı
48 saatte iki katına çıkar diyolar
benim 48 saatten 13 saat falan eksiğim war sanırım iki katına çıkmayacak
ama sizin yazdıklarınız içimi rahatlattı açıkçası
herkesteki seyri farklı betanın
yarın 13. günüm sabah test yaptırcam
bi de cumartesi yaptırmalıymışım klinik öle söyledi
aranızda embyro transferi sonrası kötü günler geçirdiği halde gebeliği süren war mı
çok korkuyorum
merhaba size ilk kez yazıyorum.
bugün transferimin 9. günü kan tahlili yaptırdım 0 çıktı12. gün mucize olur mu acaba. İnanmıyorum ama .....
2. denemem 2 embriyo verdiler.
tükendim artık, eşimden de gizli yaptırdım tahlili.evde ağlaya ağlaya oturuyorum.
harcadığım paralara mı yanayım, kullandığım ilaçlarla bozduğum hormonlarıa mı yanayım biten umutlarıma mı yanayım eşim üzüecek ona mı yanayım offf off
mucizeler beni bulmaz ama cumartesi tekrar yaptırcam tahlili
ben aşırı derecede ığne kullandımm regl 2 gunu başladım bu tup bebek denmemede gonalf gunde 300 mg sonra cetrodıte bıde menagon 2 gobek br kalçaa gurgan klınığı duşunuyorum ama kafama takılan orda yapılan tum testler ucrete tabımıı yoksa ayrımı oduyorsun 2 ay mola verecemmm sonraaa hazıranndaaa yenıden deneycem ama 2. denememde olacak gıbı gelıyor bu tup bebekte çok acemıce davrandım 2. bayağı sorularım olacakkk