Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

kızlar merhaba,

kız kardesimin yumurtaları 10 mart cmtesi toplandı ve döllendir. 13 mart cmtesi gunude tranasferi yapıldı. bugun yani 23 mart cuma gunu kan degeri 211 cıktı. transferden sonra 10. gun fakat yumurtalar dolleneni 13 gun oluyor. size ikiz gebelik olabilir mi*

bende seninle aynıyım 3 günlük embriyo konuldu ve 10. gün test sonucu 251 çıktı doktorumuz ikiz olabılır dedi inş ikiz olur diye dua ediyorum

bende seninle aynıyım 3 günlük embriyo konuldu ve 10. gün test sonucu 251 çıktı doktorumuz ikiz olabılır dedi inş ikiz olur diye dua ediyorum

Hayırlı saglıklı evlatlar olsun cnm, Allah sanada saglıkla kucagına almayı nasip etsin, Allah her isteyene evlat versin.. benide haberdar edermisin gelismelerden?

mesajınızdan anladığım kadarıyla boluda yaşıyorsunuz bende boludayım da burda hangi doktora gidiyorsunuz bizim pozitif çıktı şimdi doktor arayışındayız da

3.Gün embriyosu için yüksek bir deger kizlar ikiz gebelik olma ihtimali var Allah gönlünüze göre versin

3.Gün embriyosu için yüksek bir deger kizlar ikiz gebelik olma ihtimali var Allah gönlünüze göre versin

rabbimden bir tane isteyerek yola çıktık ama iki tane olursa çok sevinirim ama hayırlı ve sağlıklı olsunda önemli değil.pazartesi doktora gideceğiz inş kese görünür

Merhaba arkadaslar, uzun süredir takip ediyorum nihayet bAna da kısmet oldu 8 sene sonra 3.denememde dondurulmus ile gebe kaldım 10.gun 102. 12. Gun 205. 14. Gun 408 çıktı doktor teste devam etme dedi acaba devam etersem mı, sıkıntı olur mü şimdiden sonra ? Nisan'ın ilk haftası kontrol dedi.. İnşallah kese görebiliriz :)

Gözün aydin arkadasim Allah sag salim kucaginada almayi nasip etsin
Bence teste devam etme sonuçta bebegin kaninla besleniyor suanda bebeginin senin kanina daha cok ihtiyaci var nekadari vuccudunda kalsa kardir onun için :)

Gözün aydin arkadasim Allah sag salim kucaginada almayi nasip etsin
Bence teste devam etme sonuçta bebegin kaninla besleniyor suanda bebeginin senin kanina daha cok ihtiyaci var nekadari vuccudunda kalsa kardir onun için :)

Cook teşekkür ederim:)) ne bileyim aksilik olumaz di mı artmazsa diye korkuyorum :)) Allah her isteyene nasip etsin inşallah :)

Cook teşekkür ederim:)) ne bileyim aksilik olumaz di mı artmazsa diye korkuyorum :)) Allah her isteyene nasip etsin inşallah :)

Canim kanamam falan olmazsa degerin düsmez inan hem bak iki üç kez tekrarlanmis ve degerin gayet güzel artmis :)))
Içindeki korkuyu anlayabiliyorum çünkü bende ayni senin gibiydim inan:) Sen bol bol dinlen beslenmene dikkat et Allah onu korur :)

Ayy inşallah sagol canim:)) morale cok ihtiyacım vardı:))

Hayırlı saglıklı evlatlar olsun cnm, Allah sanada saglıkla kucagına almayı nasip etsin, Allah her isteyene evlat versin.. benide haberdar edermisin gelismelerden?

bugun doktora gittik bebişimizi gördük bir taneymiş ama olsun daha önce o da yoktu çok şükür rabbime

tek olsunda saglıklı olsun hayırlısı ile kucagınıza alın inşallah

amin zaten bir tane olsun diye yola çıkmıştık sadece sonuç bizi heycanlandırmıştı hayırlı ve sağlılı olsunda bir veya iki farketmez rabbim isteyen herkese nasip etsin

merhabalar bende degerlerimi paylaşmak istedim 5. gün embiriyosu 2 tane yerleştirildi 16 nisan kese kalp atışı usgm var
10. gün 184
12. gün 330
14. gün 510
rabbim hepimizin gönlünün muradını versin hayırlısıyla

yeni bir anne daha var aramızda sonuçların çok güzel şimdiden hayırlı olsun herkesin bana dediğini bende sana deyim sonuç pozitif diye kendini bırakma yıne dikkat et rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ve de kucağımıza almayı

sagol canım seninkide hayırlı olsun yokk bırakırmıyım çok dikkat ediyorum ama allah bilir tabikide hala inanmıyorum mesela
inşallah sag salim kucagımızada almak nasip olur hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…