kızlar merhaba,
kız kardesimin yumurtaları 10 mart cmtesi toplandı ve döllendir. 13 mart cmtesi gunude tranasferi yapıldı. bugun yani 23 mart cuma gunu kan degeri 211 cıktı. transferden sonra 10. gun fakat yumurtalar dolleneni 13 gun oluyor. size ikiz gebelik olabilir mi*
bende seninle aynıyım 3 günlük embriyo konuldu ve 10. gün test sonucu 251 çıktı doktorumuz ikiz olabılır dedi inş ikiz olur diye dua ediyorum
transfer sonrası 9. gün: 80
11. gün: 120
13. gün: 200
15. gün 440
17. gün 1080
violinis arkadaşım tıp merkezi sana bu deeğeri vermek zorunda
ben ankarada iki ayrı yerde boluda iki ayrı yerde yaptırdım ve ben istemeden onlar kağıda yazmıştı zaten
lütfen umutsuzkuğa kapılma
benm 3. sdenememdi bu
ve bir öncekinde kapıldığm umutsuzluk son tüp bebek tedavimde de yakamı bırakmadı
aklımdan "yine olmayacak" cümlesi geçtiğinde hemen kendieme yalanlar söylemeye başladım
iyi hissettiğime dair ve bu sdefer başarılı olacağına dair
yalan söylediğimin bilincinde olduğum halde yalan söylemeye devam ettim
lütfen inancını kaybetme
senin kaçıncı denemendi ve hangi merkeze gittin cnm
bende seninle aynıyım 3 günlük embriyo konuldu ve 10. gün test sonucu 251 çıktı doktorumuz ikiz olabılır dedi inş ikiz olur diye dua ediyorum
kızlar merhaba,
kız kardesimin yumurtaları 10 mart cmtesi toplandı ve döllendir. 13 mart cmtesi gunude tranasferi yapıldı. bugun yani 23 mart cuma gunu kan degeri 211 cıktı. transferden sonra 10. gun fakat yumurtalar dolleneni 13 gun oluyor. size ikiz gebelik olabilir mi*
3.Gün embriyosu için yüksek bir deger kizlar ikiz gebelik olma ihtimali var Allah gönlünüze göre versin
Merhaba arkadaslar, uzun süredir takip ediyorum nihayet bAna da kısmet oldu 8 sene sonra 3.denememde dondurulmus ile gebe kaldım 10.gun 102. 12. Gun 205. 14. Gun 408 çıktı doktor teste devam etme dedi acaba devam etersem mı, sıkıntı olur mü şimdiden sonra ? Nisan'ın ilk haftası kontrol dedi.. İnşallah kese görebiliriz :)
Gözün aydin arkadasim Allah sag salim kucaginada almayi nasip etsin
Bence teste devam etme sonuçta bebegin kaninla besleniyor suanda bebeginin senin kanina daha cok ihtiyaci var nekadari vuccudunda kalsa kardir onun için :)
Cook teşekkür ederim:)) ne bileyim aksilik olumaz di mı artmazsa diye korkuyorum :)) Allah her isteyene nasip etsin inşallah :)
Canim kanamam falan olmazsa degerin düsmez inan hem bak iki üç kez tekrarlanmis ve degerin gayet güzel artmis :)))
Içindeki korkuyu anlayabiliyorum çünkü bende ayni senin gibiydim inan:) Sen bol bol dinlen beslenmene dikkat et Allah onu korur :)
Hayırlı saglıklı evlatlar olsun cnm, Allah sanada saglıkla kucagına almayı nasip etsin, Allah her isteyene evlat versin.. benide haberdar edermisin gelismelerden?
bugun doktora gittik bebişimizi gördük bir taneymiş ama olsun daha önce o da yoktu çok şükür rabbime
senin ilk test degerin kac cıkmıstı cnm
12. GÜN 340 çıkmıştı doktorumuz ikiz olur demişti bu değerler herkesde aynı sonucu vermiyor demek ki
tek olsunda saglıklı olsun hayırlısı ile kucagınıza alın inşallah
merhabalar bende degerlerimi paylaşmak istedim 5. gün embiriyosu 2 tane yerleştirildi 16 nisan kese kalp atışı usgm var
10. gün 184
12. gün 330
14. gün 510
rabbim hepimizin gönlünün muradını versin hayırlısıyla
yeni bir anne daha var aramızda sonuçların çok güzel şimdiden hayırlı olsun herkesin bana dediğini bende sana deyim sonuç pozitif diye kendini bırakma yıne dikkat et rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ve de kucağımıza almayı