bak canım bu arkadaşın 1 aydan daha az var doğumuna kasım aralık ayı doğum yapacaklar topiğinde moral ve dua etmekten başka çaremiz yok Rabbimin emanetleri Rabbime emanet. ben senin konunu okudum önceki senin bence bünyesel inan...Allahım izin versin yeter ki çok güzel olacak inşş herşey....
çok iyi canım tebrik ederim...2 gün sonra yaptıracaksın...Kizlar test sonucumu aldim 225.47Bir daha ne zaman test yaptirmam lazim bu arada bu 12.gun degerim
çok iyi canım tebrik ederim...2 gün sonra yaptıracaksın...
bak canım bu arkadaşın 1 aydan daha az var doğumuna kasım aralık ayı doğum yapacaklar topiğinde moral ve dua etmekten başka çaremiz yok Rabbimin emanetleri Rabbime emanet. ben senin konunu okudum önceki senin bence bünyesel inan...Allahım izin versin yeter ki çok güzel olacak inşş herşey....
yok canım dün 12. gündü 81 çıktı doktor cumaya kadar baktırma dedi bende bekleyeceğim . sen baktıracak mısın?pınarcım sen bugün tekrar baktıracak mısın ?
canım bak lütfen strese girme en iyi örnek sensin bak 2 ye katlamamış senin hiç demekki gerçekten bünyeden bünyeye değişiyor. tıpta hiç bir zaman 2*2=4 yapmıyor . sakin ol diyeceğim saçmalama diyeceksin bana ama elimizden başka bir şey gelmiyo maalesef sadece dua edip bekleyeceğiz...biliyo musun benim ikinci hamileliğim de beşizdi onda bile ikiye katlanmamıştı...
12. gün 514
14. gün 996 düşün beşiz olduğu halde ...hepsinin de kalbi atıyordu
yine de bu durum için her yerde kimyasal gebelik ya da dış gebelikten bahsetmesi beni çıldırtıyor...
canım nasıl çıktı değerin inşş çok güzeldir...sağol canım inşallah...
anladım canım ne olur iyi şeyler düşünmeye çalış çok zor biliyorum ama umarım yarın güzel bir gün olur senin için...... ve üzülme senin yapın böyle....inşallah sağlıklı bir gebelik geçiriyorsundur..yarın yaptıracam canım 4 gün geçsin istedim
evet canım hep sabah yaptırdım 8-9 gibi öyle denk geldi...pınarcım sen son 3 testini aynı saatlerde mi yaptırdın?
anladım canım ne olur iyi şeyler düşünmeye çalış çok zor biliyorum ama umarım yarın güzel bir gün olur senin için...... ve üzülme senin yapın böyle....inşallah sağlıklı bir gebelik geçiriyorsundur..
kıyamam çok zor çok Rabbim yanında yardımcın olsun inşallah dilerim çektiğin acılar sınavın bitmiştir sağlıkla alırsın evladını kucağına inşallah inan dualarım seninle...pınarcım özle mesajın için teşekkür ederim birtanem...insan çok acı çekince acıya alışıyor biliyor musun...be iki gebelik ayaşadım ama onları 6. aya getşrene kadar neler çektim neler yaşadım bir bilsen...ama elde var sıfır...bebeğimin kıyafetlerinin kutusu bile açılamadan öyle kaldı..;
rabbim bundan sonra yüzümüzü güldürür inşallah...