Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kizlar test sonucumu aldim 225.47 Bir daha ne zaman test yaptirmam lazim bu arada bu 12.gun degerim

sağol birtanem...inşallah...

pınarcım sen bugün tekrar baktıracak mısın ?

biliyo musun benim ikinci hamileliğim de beşizdi onda bile ikiye katlanmamıştı...
12. gün 514
14. gün 996 düşün beşiz olduğu halde ...hepsinin de kalbi atıyordu
yine de bu durum için her yerde kimyasal gebelik ya da dış gebelikten bahsetmesi beni çıldırtıyor...

canım bak lütfen strese girme en iyi örnek sensin bak 2 ye katlamamış senin hiç demekki gerçekten bünyeden bünyeye değişiyor. tıpta hiç bir zaman 2*2=4 yapmıyor . sakin ol diyeceğim saçmalama diyeceksin bana ama elimizden başka bir şey gelmiyo maalesef sadece dua edip bekleyeceğiz...

pınarcım sen son 3 testini aynı saatlerde mi yaptırdın?

yarın yaptıracam canım 4 gün geçsin istedim
anladım canım ne olur iyi şeyler düşünmeye çalış çok zor biliyorum ama umarım yarın güzel bir gün olur senin için...... ve üzülme senin yapın böyle....inşallah sağlıklı bir gebelik geçiriyorsundur..

pınarcım özle mesajın için teşekkür ederim birtanem...insan çok acı çekince acıya alışıyor biliyor musun...be iki gebelik ayaşadım ama onları 6. aya getşrene kadar neler çektim neler yaşadım bir bilsen...ama elde var sıfır...bebeğimin kıyafetlerinin kutusu bile açılamadan öyle kaldı..;
rabbim bundan sonra yüzümüzü güldürür inşallah...

kıyamam çok zor çok Rabbim yanında yardımcın olsun inşallah dilerim çektiğin acılar sınavın bitmiştir sağlıkla alırsın evladını kucağına inşallah inan dualarım seninle...

sağol canım Allah sana da evladını bağışlasın...inşallah yarın hayırlısıyla yüzümüz gülsün...kahrettim kendimi resmen...

aminn melekk hiç kolay değil yaşadıkların lütfen sakin olmaya çalış canım söylediğimin çok saçma olduğunu biliyorum ama nasıl yardım edebilirim sana nasıl onu bilemiyorum hiç bir söz seni teselli etmez bilirim Rabbimden sana sabırlar diliyorum...

Son düzenleme:
sağol birtanem ....sadece yarın için dualarını esirgeme yeter....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…