sağol birtanem ....sadece yarın için dualarını esirgeme yeter....
ianan biraz önce okundu ezan sana dua ettim Rabbim kabul eder inşallah hep hep duacınım inşallah güzel haberlerle dönersin yarın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol birtanem ....sadece yarın için dualarını esirgeme yeter....
canım ne yaptın aldın mı sonucunu inşallah herşey iyidir...sağol birtanem ....sadece yarın için dualarını esirgeme yeter....
Transfer sonrası 9. Gün degerim 106.7 ,5.gün transferi...sizce nasil
bnmkinin 2 katı gayet güzel bana bile çok güzel demişlerdi 56 idi değerim... bugunn 11.günde tekrar bakıldı 161 dendi...8 aralıkta kontrole gidecem
benim 10. gün değerim 138,9 çıktı...yarın bir daha bakılacak ama çok tedirgin oluyorum...kanamam falan da yok inşallah yolundadır herşey....böyle bişey yaşayan var mı?yani değeri sonradan kanama falan olmadığı halde düşen????????
merhaba arkadaşlar, tüp bebek yöntemiyle 12. gün değerim 17. çok mu düşük. adet dönemim geldiği halde henüz adet görmedim. sizce durumum nedir? lütfen yardım edin bana. şimdiden teşekkürler.
merhaba size ilk kez yazıyorum.
bugün transferimin 9. günü kan tahlili yaptırdım 0 çıktı 12. gün mucize olur mu acaba. İnanmıyorum ama .....
2. denemem 2 embriyo verdiler.
tükendim artık, eşimden de gizli yaptırdım tahlili.evde ağlaya ağlaya oturuyorum.
harcadığım paralara mı yanayım, kullandığım ilaçlarla bozduğum hormonlarıa mı yanayım biten umutlarıma mı yanayım eşim üzüecek ona mı yanayım offf off
mucizeler beni bulmaz ama cumartesi tekrar yaptırcam tahlili
canım senin değerlerinde olup katlanarak yükeselende oldu malesef bhcg si düşende inşllh yükselir değerin .
bugün transferimin 9. günü kan tahlili yaptırdım 0 çıktı 12. gün mucize olur mu acaba. İnanmıyorum ama .....
tükendim artık, eşimden de gizli yaptırdım tahlili.evde ağlaya ağlaya oturuyorum.
harcadığım paralara mı yanayım, kullandığım ilaçlarla bozduğum hormonlarıa mı yanayım biten umutlarıma mı yanayım eşim üzüecek ona mı yanayım offf off