Ben bir süredir üyeyim ama bugüne kadar pek yazmadım. Bende mayıs ayında 3.tüp bebek denemesini gerçekleştirdim. Dün beta değerim ölçtürdüm ama düşük geldi bana 26,48. ilk denememde de bio kimyasal gebelik yaşamışdım. Umarım yine aynı şeyleri yaşamam ama değerin düşük olmasıda tedirgin etti tabii. Yarın yine test yaptırcam ama e hissediceğimi bilmiyoum. Benim gibi değeri düşük olup sonradan yükselenler var mı acaba? Tamamen umudu keseyim mi?
bugun doktora gittik bebişimizi gördük bir taneymiş ama olsun daha önce o da yoktu çok şükür rabbime
Csniiim cok sevindim elhamdulillah. Insallah sorunsuzca kucaginada alirsin sihhatle.bize de dua et csnim.hatirlarsin konusmustuk seninle.medicana da yaptirdim ben de. Bugun 8. Gunum. 4 gun sonra test var. Sen kacinci gun yaptirmistin canim testini?
evet canım ben varım benim değerim 24 tü çok şükür bir kızım oldu............stres yapma diyeceğim ama ne kadar zor bi süreç olduğunu iyi biliyorum inşallah senin değerlerinde güzel katlanır hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin olur
canım özelden de yazdım ama belkı görmezsin diye burayada yazayım dedim benim 12, gün pazara gelıyordu bu yüzden pazartesi yaptırmak zorundaydım , burda bazıları idrarda silik gördük diyorlardı bende meraktan 11. gün yani cumartesi sabahın köründe yaptım eşime müjdeyi veririm diye ama çıkmadı eşim uyanana kadar ağladım bana yaptığım için çok kızdı stresten varsa birşey olur diye hastaneye gidip kan tahlılı yaptırdık orda bekledığım 2 saat asır gibi geldi ve sonuç 251 di bu kadar yüksek değer idrarda çıkmamıştı sende sakın idrardan bakma çok istersen kan tahlılı yaptır
Canim benim evet izele de yazmissin cok tesekkur ederim. Ben de bugun dr.a gitmistim mesajini gec gordum. Burdan tesekkur edeyim artik. Benin de 12.gun pazara denk geliyor. Dr.a bugun dedim pazartesiyi beklemesek deb11.gun yapsak mi? Cok cici benim dr.um olur dedi uzmedi beni. Insallah hayirli neticeler aliriz bizde. Bu gece hwrkese dua ediyorum. Biliyorum bana da du eden cok. Rabbim binlerce kez razi olsun herkesten.
Serapcim canim, sen de saglikla alirsin ins ysvrunu kucsgins. Bu fotumda bana yardim eden bilgi veren ilk kisi sensin. Hic unutamsm o yuzden seni. Her daim dusmdasin ins.vhayirli kandillet canim
merhaba kardelen. Allah bağışlasın,sağlıkla,mutlulukla büyütmek nasip olsun. Beta değerinin sonraki artışların nasıl oldu. Bugünde beta testi yaptırdım, 45.05 çıktı 2 katına yakın yükselmiş ama yine de tedirginim.Bu kadar düşük değerler miydi senin değerlerinde?
Ay inşallah canım.saol güzel dileklerin için. hala belirsiz bugün de beta değerim 69 oldu. Değerler artıyor ama yine de düşük ilerlediği için tedirginim. Dr'um da çok fazla birsey diyemiyorum. Bugün de Ptesi test durumuna bakalım dedi. Umarım dediğin gibi olur benım bugün transferden sonra 15.günüm. İnsallah sağlıkla gelir. Artık üzülmüyorum sadece sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Senin bebişn doğmusdu dimi, kaç yaşında? Allah uzun ömür versin,sağlıkla büyütmek nasip olsun:)pek fazla giremiyorum pc canım o yüzden geç cevap veriyorum kusura bakma evet benim ilk 24 ikincisi 40 lara yakındı zaten tam iki katı hiç olmadı inşalllah senin bebeğinde seninle canım bu arada hayırlı olsun demeyi unutuyorum hep
Ay inşallah canım.saol güzel dileklerin için. hala belirsiz bugün de beta değerim 69 oldu. Değerler artıyor ama yine de düşük ilerlediği için tedirginim. Dr'um da çok fazla birsey diyemiyorum. Bugün de Ptesi test durumuna bakalım dedi. Umarım dediğin gibi olur benım bugün transferden sonra 15.günüm. İnsallah sağlıkla gelir. Artık üzülmüyorum sadece sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Senin bebişn doğmusdu dimi, kaç yaşında? Allah uzun ömür versin,sağlıkla büyütmek nasip olsun:)
inşallah sende hayırlı ve sağlıklı bir şakilde bebeğine kavuşursun canım.............benim bir kızım oldu şu anda 2 yaşında
Kardelen mucize gibi bir durum söz konusu. 68'den 300'e bugünde 2000'e yakın yükseldi beta hcg degerim. Ultrosonlada baktı çok minik kesecik gözüküyor ama dr'um" ptesi tekrar kontrol edelim"dedi .Düşükden yükselmeye başladığı için tedbiri elden bırakmıyor. Ama suan için olumlu. Acayip bir duygu, sende sanırım sende yakın şeyler yaşadığın için aynı duyguları yaşamıssındır. Suan yine de tam sevinmek istemiyorum kalp atışınıduyduldan sonra biraz rahatlarım sanırım. Ama su durum bile çok heycanlı.Allah çocuk isteyen herkese zorluk yaşatmadan nasip etsin. 9 aylıksürecin kendisi zaten heycanlı ama tüp bebekolunca daha evhamlı oluyor insan. Seninle de sevincimi paylaşmak istedim, senin yazdıkların sayesinde umudum oldu. Çok teşekkür ediyorum.[/QUOTE
maşallah diyerek başlamak istiyrum nasıl sevindiğimi anlatamam inşallah kalp atışını hareketlerini herşeyi doya doya yaşarsın canım..........bende kızıma kardeş diye tekrar deneme yaptım dondurulmuşlarla 7 haziran test tarihi inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Kardelen mucize gibi bir durum söz konusu. 68'den 300'e bugünde 2000'e yakın yükseldi beta hcg degerim. Ultrosonlada baktı çok minik kesecik gözüküyor ama dr'um" ptesi tekrar kontrol edelim"dedi .Düşükden yükselmeye başladığı için tedbiri elden bırakmıyor. Ama suan için olumlu. Acayip bir duygu, sende sanırım sende yakın şeyler yaşadığın için aynı duyguları yaşamıssındır. Suan yine de tam sevinmek istemiyorum kalp atışınıduyduldan sonra biraz rahatlarım sanırım. Ama su durum bile çok heycanlı.Allah çocuk isteyen herkese zorluk yaşatmadan nasip etsin. 9 aylıksürecin kendisi zaten heycanlı ama tüp bebekolunca daha evhamlı oluyor insan. Seninle de sevincimi paylaşmak istedim, senin yazdıkların sayesinde umudum oldu. Çok teşekkür ediyorum.
Kardelen mucize gibi bir durum söz konusu. 68'den 300'e bugünde 2000'e yakın yükseldi beta hcg degerim. Ultrosonlada baktı çok minik kesecik gözüküyor ama dr'um" ptesi tekrar kontrol edelim"dedi .Düşükden yükselmeye başladığı için tedbiri elden bırakmıyor. Ama suan için olumlu. Acayip bir duygu, sende sanırım sende yakın şeyler yaşadığın için aynı duyguları yaşamıssındır. Suan yine de tam sevinmek istemiyorum kalp atışınıduyduldan sonra biraz rahatlarım sanırım. Ama su durum bile çok heycanlı.Allah çocuk isteyen herkese zorluk yaşatmadan nasip etsin. 9 aylıksürecin kendisi zaten heycanlı ama tüp bebekolunca daha evhamlı oluyor insan. Seninle de sevincimi paylaşmak istedim, senin yazdıkların sayesinde umudum oldu. Çok teşekkür ediyorum.