- 4 Temmuz 2021
- 2
- 0
- 37
- Konu Sahibi MOR SARDUNYA
Herkese merhaba 3. Gün 2 embriyo transferi sonrası bugün 11. Günüm ve kanda 0,65 değer çıktı. Böyle sonuç alıp 14. Gün değeri yükselen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef değeriniz negatif çıkmış. Gününüze göre en az 100 veya 100 e yakın bir sonuç çıkması lâzımdı. İlk denemeniz mi?Herkese merhaba 3. Gün 2 embriyo transferi sonrası bugün 11. Günüm ve kanda 0,65 değer çıktı. Böyle sonuç alıp 14. Gün değeri yükselen var mı
Evet ilk denememizMaalesef değeriniz negatif çıkmış. Gününüze göre en az 100 veya 100 e yakın bir sonuç çıkması lâzımdı. İlk denemeniz mi?
11.gun 24 çıkmıştı benimSelam arkadaşlar 9temmuz donmuş 3.gün emriosu 3adet emrio transferim yapildi ayin 18inde kanamam baslayinca kan test yaptirdim 44.1cikti kanama hafif hafif 2gun devam etti. Asıl test günüm bi gündü 65.76 çıktı çok az artış olmuş sebeb ne olabilir kanama sebep olmuş olabilirmi...
Ve transfer günü hariç 12.gün için bu sonuç normal mi( 65.76)
Benim değerim iyice düştüen son 3gun önce 48.96 çıktı ve 2gundur 2.çizgim tamamen kayboldu kimyasal galiba salı tekrar test yaptircam ama sonuç belli11.gun 24 çıkmıştı benim
Sonucunuz nasıl simdi11.gun 24 çıkmıştı benim
Benim 3 kat artarak devam etmişti ama 27 haftalık doğması gerekti ve yasamadiSonucunuz nasıl simdi
geçmiş olsun Rabbim yerini doldursun gönlüne göre versin insallahBenim 3 kat artarak devam etmişti ama 27 haftalık doğması gerekti ve yasamadi
Amin Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallahgeçmiş olsun Rabbim yerini doldursun gönlüne göre versin insallah