Merhâba.2bb transfer sonucunuz ne oldu.benimde bugun 2bb transferim oldu.kalite olarak düşük ama merak ettim.Aradan çok zaman geçmiş ama bişey sormak istiyorum negatif sonuç alanlarda dr embriyo kalitesiyle ilgili bişey dedimi benim 2 rane transfer oldu 5. Gün embriyosu orta kalite dedi 2bb miş sonuç bekliyorum bende
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası belirtiler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhâba sonucunuz ne oldu acaba. Benimde dün 2bb transferim gerçekleşti.kbaliteden dolayı çok umudum yok ama sormak istedim.Kusura bakmayınAradan çok zaman geçmiş ama bişey sormak istiyorum negatif sonuç alanlarda dr embriyo kalitesiyle ilgili bişey dedimi benim 2 rane transfer oldu 5. Gün embriyosu orta kalite dedi 2bb miş sonuç bekliyorum bende
- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
- 108
Sizin sonucunuz ne oldu?Merhâba sonucunuz ne oldu acaba. Benimde dün 2bb transferim gerçekleşti.kbaliteden dolayı çok umudum yok ama sormak istedim.Kusura bakmayın
- 27 Aralık 2017
- 14
- 0
- 36
- 34
Lütfen önce inanın kalite en düşükken bile tutunabiliyor hayal edin şu test gününe kadar pozitif çıkmış gibi olumlu enerjiler gönderinMerhâba sonucunuz ne oldu acaba. Benimde dün 2bb transferim gerçekleşti.kbaliteden dolayı çok umudum yok ama sormak istedim.Kusura bakmayın
- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Ben öyleyim ultrason fotosuna bakıp bakıp yavrularimm benimlesiniz biliyorum falan diye konuşuyorum Deli gibi 7 gündürLütfen önce inanın kalite en düşükken bile tutunabiliyor hayal edin şu test gününe kadar pozitif çıkmış gibi olumlu enerjiler gönderin
Kimyasal gebelikSizin sonucunuz ne oldu?
Kimyasal gebelikSizin sonucunuz ne oldu?
- 27 Aralık 2017
- 14
- 0
- 36
- 34
Aslında beşinci gün embriyosu konduysa gebelik testinde çıkabilir ben çatlamıştım meraktan eczaneden beş test almıştm kız tuhaf tuhaf bakmıştı tabi benim kimyasal oldu ama inşallah sizin tutacak avakado yiyin ve Meryem suresi dinleyin dualarım sizinle Allahım inşallah isteyen herkese nasip ederBen öyleyim ultrason fotosuna bakıp bakıp yavrularimm benimlesiniz biliyorum falan diye konuşuyorum Deli gibi 7 gündür
- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
3.gun canım benim bende catliyorum da işte mecbur annemlerde geçiriyorum süreci babama demedim bı test alsan diye halbuki biliyo ama yinede işte 12.gune kadar bekleyim dedim asilamalarda yaptıydim öncesinde test hep tek çizgi görmekten sıkıldım artık inşallah seninde tutar canimm aminnAslında beşinci gün embriyosu konduysa gebelik testinde çıkabilir ben çatlamıştım meraktan eczaneden beş test almıştm kız tuhaf tuhaf bakmıştı tabi benim kimyasal oldu ama inşallah sizin tutacak avakado yiyin ve Meryem suresi dinleyin dualarım sizinle Allahım inşallah isteyen herkese nasip eder
- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Tutmama sebebi nedir acaba biliyomusunAslında beşinci gün embriyosu konduysa gebelik testinde çıkabilir ben çatlamıştım meraktan eczaneden beş test almıştm kız tuhaf tuhaf bakmıştı tabi benim kimyasal oldu ama inşallah sizin tutacak avakado yiyin ve Meryem suresi dinleyin dualarım sizinle Allahım inşallah isteyen herkese nasip eder
- 27 Aralık 2017
- 14
- 0
- 36
- 34
Doktorum da bilemedi genetik test de yaptırmıştık ama rahimle de ilgili olabilir artık Allah bilir çok yüksek kalite değildi ama yüzde 70 ihtimal vermişti nasip işteTutmama sebebi nedir acaba biliyomusun
- 27 Aralık 2017
- 14
- 0
- 36
- 34
3.gun canım benim bende catliyorum da işte mecbur annemlerde geçiriyorum süreci babama demedim bı test alsan diye halbuki biliyo ama yinede işte 12.gune kadar bekleyim dedim asilamalarda yaptıydim öncesinde test hep tek çizgi görmekten sıkıldım artık inşallah seninde tutar canimm aminn
- 27 Aralık 2017
- 14
- 0
- 36
- 34
- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Rabbim inşallah en kısa zamanda mutluluğu tattirir hepimizeDoktorum da bilemedi genetik test de yaptırmıştık ama rahimle de ilgili olabilir artık Allah bilir çok yüksek kalite değildi ama yüzde 70 ihtimal vermişti nasip işte
- 27 Aralık 2017
- 14
- 0
- 36
- 34
- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
3 değil 7.gunum bugün embriyolar 3.gun transfer edildi toplandıktan sonraÜç gün de erkenmiş tabi inşallah bu sene hamile kalmalıyım
- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
- 108
Ya çok üzüldüm kalitesinden dolayı mı pekiKimyasal gebelik
Ya çok üzüldüm kalitesinden
- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
- 108
Anlamadıgim saçmalik şu onlar onun sağlıksız olduğunu görmüyor mu takip ediyorlarBilmiyorumki kalitedenmi dr demekki sağlıksız bir embryo imiş dedi.