Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecme kuzum ya bırak bisey olmazKizlar bugun 8. Gunum eve supurge gecirirsem bi sıkıntı olur mu sizce?
Yaa süper canm hayırlı olsn
KzuummEki Görüntüle 2265607 Bendede silik cikti bugun 5 ci gunum 30 nisan transfer oldum
KankimmmmKzuumm❤❤
İnsallah guzel haberleriniz bizede umut olur herkesten guzel haber alirizKankimmmm ❤❤❤
Insallah canim cumlemiz insallahİnsallah guzel haberleriniz bizede umut olur herkesten guzel haber aliriz
Benim ilk transferim . Blastokist yani 5 ci gun embryolari. 2 tane transfer edildi bende.@Edanonurum Bernaistanbul hayırlı olsun kızlar anlatın nolur kaç embriyo neler yaptınız transferden sonra yolculuk yaptınız mı
Sorununuz neydi canm benim dr ilk trasnfere kesinlikle 2 emrio koymiorBenim ilk transferim . Blastokist yani 5 ci gun embryolari. 2 tane transfer edildi bende.
Ben ilk gun dikkat ettim sonrasinda normal hayata döndum. Sadece uzanmiyorum ziplamiyorim ani hareketler etmiyorum ve ilaclarimi unutmuyorum
Bende polikistik over varSorununuz neydi canm benim dr ilk trasnfere kesinlikle 2 emrio koymior
Anladm cnm cok onemli degil ALLAHin izniyle tutunmustr ikiz olma ihtimalide yuksek ilk kan tesinde degerin yuksek se anlarsin hayrlisi insallahBende polikistik over var
Sende ne var canim ve hangi evredesin suanAnladm cnm cok onemli degil ALLAHin izniyle tutunmustr ikiz olma ihtimalide yuksek ilk kan tesinde degerin yuksek se anlarsin hayrlisi insallah
Benim embriyolar da blastokist şuan bana o kadar iyi geldin ki anlatamam :) yalnız ben çok deli uyuyorum geceleri bi yerimde duramıyorum etkiler mi o senceBenim ilk transferim . Blastokist yani 5 ci gun embryolari. 2 tane transfer edildi bende.
Ben ilk gun dikkat ettim sonrasinda normal hayata döndum. Sadece uzanmiyorum ziplamiyorim ani hareketler etmiyorum ve ilaclarimi unutmuyorum
Kan testi yaptin mi canm sen imza eklemissin.benim ikinci tup bebegim ilki tuttu ucuzlerimi kaybettim bu ikinci 5. Gunum 7. Gun tahlil yapicam bekliorum sebepsiz infertilite hicbir sorun yokken 4 yildir olmuyorSende ne var canim ve hangi evredesin suan ❤
Inan bende deli uyuyorum ama . Allah ol derse olurBenim embriyolar da blastokist şuan bana o kadar iyi geldin ki anlatamam :) yalnız ben çok deli uyuyorum geceleri bi yerimde duramıyorum etkiler mi o sence
evde pozitif cikinca bugun ekledim.Kan testi yaptin mi canm sen imza eklemissin.benim ikinci tup bebegim ilki tuttu ucuzlerimi kaybettim bu ikinci 5. Gunum 7. Gun tahlil yapicam bekliorum sebepsiz infertilite hicbir sorun yokken 4 yildir olmuyor
iyi bakalim yap 6 dan sonra cikior kan zatenevde pozitif cikinca bugun ekledim.
Kan testi yaptircam bu hafta