• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Belirti

Benim de sonucum pozitif çıktı. Bazı aksiliklere rağmen çok şükür güzel bir haber oldu. Bayram sonrası için ultrason verdiler
Çok mutlu oldum gerçekten daha önce çünkü sormuştum gününüz daha gelmemişti hayırlısı olsun inşallah kaç embriyo verildi kaçıncı gündeydiniz betanız kaç çıktı

Kimyasal gebeliği ne zaman öğrendiniz benimde salı günü kese görme günüm ama çok korkuyorum muayenede kese mi görünmedi lütfen yazar mısınız
Merhaba değerim düşük olduğu içim şüphelenmiştik düşmeye devam edince emin olduk değeriniz güzel arttıysa bence endişelenmenize gerek yok

Merhaba kızlar. Bu 3. Transferim. 3 üde pgt li. Doğal yolla bir gebeliğim oldu çocuğum var. Sonrasında olmayınca tüp bebek istedik ve pgt yaptırdık. İlki taze transferdi ve tutmadı. 2. Si dondurulmuş transferdi ve oda yutmadı. 3. Sü yani şuan yine aynı kötü hissediyorum. Pazar günü yani 22 Mart transfer oldum. Bugün transferin 4. Günü betada belli eder mi kendini. Kafayı yiyecek kadar kötüyüm.

Pozitifse bile çok azdır betaniz. En az 8 9 gün bekleyin ve kendinizi dinlemeyin. Bende hala belirti yok, sizde belirti aramayın.
Merhaba kızlar. Bu 3. Transferim. 3 üde pgt li. Doğal yolla bir gebeliğim oldu çocuğum var. Sonrasında olmayınca tüp bebek istedik ve pgt yaptırdık. İlki taze transferdi ve tutmadı. 2. Si dondurulmuş transferdi ve oda yutmadı. 3. Sü yani şuan yine aynı kötü hissediyorum. Pazar günü yani 22 Mart transfer oldum. Bugün transferin 4. Günü betada belli eder mi kendini. Kafayı yiyecek kadar kötüyüm.
İnş bugün kadir gecesi duamizda buluşalım inş bebeklerimize kavuşuruz

Pozitifse bile çok azdır betaniz. En az 8 9 gün bekleyin ve kendinizi dinlemeyin. Bende hala belirti yok, sizde belirti aramayın.

İnş bugün kadir gecesi duamizda buluşalım inş bebeklerimize kavuşuruz
Çok teşekkür ederim ama yok sakin kalamıyorum. Tüm dualarımız kabul olsun rabbim elimizi doldursun kucağımızı boş bırakmasın.
22 sinde sabah 10 da transfer yapıldı. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım. Transfer günü yarım doz ovitrelle yapmışlardı. Onun etkisimi bilmiyorum ama bi bakarsanız sizde. Sizce ovitrelle etkisimi. Kutu üstündeki foto ilk 2 dk da. Diğeri yarım saatte çıkan çizgi.

Eklentiler

• IMG_3607.webp
    IMG_3607.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_3608.webp
    IMG_3608.webp
    158,2 KB · Görüntüleme: 17
Ovitrelle etkisi vucuda gore değişiyor ama en erken 7 8 günde atılıyor vucuttan. Bu pozitiflik Ovitrelle olma ihtimali yüksek daha 3 4 gun olmuş.
Çok teşekkür ederim ama yok sakin kalamıyorum. Tüm dualarımız kabul olsun rabbim elimizi doldursun kucağımızı boş bırakmasın.
22 sinde sabah 10 da transfer yapıldı. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım. Transfer günü yarım doz ovitrelle yapmışlardı. Onun etkisimi bilmiyorum ama bi bakarsanız sizde. Sizce ovitrelle etkisimi. Kutu üstündeki foto ilk 2 dk da. Diğeri yarım saatte çıkan çizgi.
Hem bebek tutunsa bile hemen çıkmıyor idrarda. Transfer günü hariç 6.gunde negatif gördüm. 9.gunde de negatif gördüm. Sonra kanda görene kadar test yapamadim. Sizde bekleyin ve bebeginize sıkı sıkı sarılın

Kızlar selam pazartesi transfer oldum ilk transferim ilk 3 gün belirti aramadım ana sol kasıkta ara ara gelen ağrım oldu arada bir terleme geliyor ve dün akşamdan bu yana belim ağrıyor adet olacakmışım gibi ovitrella iğne vurulmadım dondurulmuş embriyo sizce idrar testinde çıkar mı çok merak ediyorum

Back
X