• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer günü neden sayılmaz kızlar saymazsak bugün 7. Gün belirtim hiç bişeyim yok

sslljjnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2024
61
7
1
28
Kızlar merhaba transfer gününü saymazsak bugün 7. Günüm ilk günler göğsüm ağrıyordu çok fena dokunamıyordum şu an acayip azaldı yok gibi bişey adet mi olucam acaba o yüzdenmi endişeliyim ne ağrım var ne sızım herkes yazıyor 7. Gün kanamam oldu akıntım oldu ama bende hiç bişey yok 🤦🏼‍♀️hatta normalinde normaliyim yani embriyolarım tutmamısmıdır sizce ?

Canım hep belirti aramamalıyız kişiden kişiye değişiyor bazılardında hiç belirti olmadan pozitif oluyor bazen lekelenme veya kanama yerleşme kanaması oluyor

Kızlar merhaba transfer gününü saymazsak bugün 7. Günüm ilk günler göğsüm ağrıyordu çok fena dokunamıyordum şu an acayip azaldı yok gibi bişey adet mi olucam acaba o yüzdenmi endişeliyim ne ağrım var ne sızım herkes yazıyor 7. Gün kanamam oldu akıntım oldu ama bende hiç bişey yok 🤦🏼‍♀️hatta normalinde normaliyim yani embriyolarım tutmamısmıdır sizce ?
Canım Merhaba herkeste belirtti olacak diye birşey yok belirtti olmayıp bir çok kişi pozitif sonuç alabiliyor. Kendini üzme sıkma pozitif düşün pozitif olsun Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin 🙏🏻🫶

Back
X