- 15 Mayıs 2016
- 4
- 3
- 6
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kahve rengi leke den kormaliyimiyim
Canım bendede çok oluyor kahverengi lekelenme doktorum kahverengi lekeden korkmayız biz önemli olan kırmızıya dönmemesi dediKızlar kahve rengi leke den kormaliyimiyim
Sen nasılsın iyimisin bebegin nasıl kaç aylık oldunuzCanım bendede çok oluyor kahverengi lekelenme doktorum kahverengi lekeden korkmayız biz önemli olan kırmızıya dönmemesi dedi
Canım iyi gidiyoruz şuanda 11 haftalık ama doktorun ultrasonunda bir hafta önden gidiyor ayın 7 sinde hem ikili test hemde cinsiyet için gidicez senin Nasıl bebişlerSen nasılsın iyimisin bebegin nasıl kaç aylık oldunuz
Benimde bugün 10 haftalık 5 gün olduk bende ayin 30 da ikili tarama testi ne gidecem nasıl yani cinsiyeti beli olurmu benimkide beli olurmu bide canım benim 1 numara 10 haftalık 4 gün 2 numarda 10 haftalık yaniCanım iyi gidiyoruz şuanda 11 haftalık ama doktorun ultrasonunda bir hafta önden gidiyor ayın 7 sinde hem ikili test hemde cinsiyet için gidicez senin Nasıl bebişler
Canim nasıl gidiyorCanım iyi gidiyoruz şuanda 11 haftalık ama doktorun ultrasonunda bir hafta önden gidiyor ayın 7 sinde hem ikili test hemde cinsiyet için gidicez senin Nasıl bebişler
Bir daha gitmedim Canım sabırsızlıkla ayın 7sini bekliyorum senin Nasıl gidiyorCanim nasıl gidiyor
Benimde yarın gidecem bakalım canim bilgin varmı ikili tarama testi ikiz gebelik te yapılmaz dedi bana sağlık hocagi hemsiresi çünkü yüksek değer çıkar çıkıyo kanda ona da sen korkarsin dedi ne yapiyim bilemedimBir daha gitmedim Canım sabırsızlıkla ayın 7sini bekliyorum senin Nasıl gidiyor
Canım selamlar. Hulusi hocanın hastasıyım bende. Sonucum pozitif. Bugün 15. Günüm ve dünkü değerim 380 di. Benim merak ettiğim değerlerin nasıldı. İkiz olduğu değerlerden anladımı hoca yoksa kesedemi söyledi. Birde kese görmeye ne zaman gittin. Çok soru sordum ama merak işte :)Benimde yarın gidecem bakalım canim bilgin varmı ikili tarama testi ikiz gebelik te yapılmaz dedi bana sağlık hocagi hemsiresi çünkü yüksek değer çıkar çıkıyo kanda ona da sen korkarsin dedi ne yapiyim bilemedim
Bide canım sen evinde yemek iş yapiyormusun yoksa yatiyonmu ben evden dışarı cikmiyom sadece yemek yapıyom bide bulasik makinesine bulasik duznekten başka bişey yapmiyirum
Merhaba canım bana iki embriyo transfer ettiler zaten ilk değerimi 9 gunumdu de gebelik test yaptirmaya gittim ilk değerim 380 çıktı 2 kan test tim 762 çıktı 3 kan test im 16002 çıktı 1 hafta sonra keseyi görelim dedi iki kese gördürdukCanım selamlar. Hulusi hocanın hastasıyım bende. Sonucum pozitif. Bugün 15. Günüm ve dünkü değerim 380 di. Benim merak ettiğim değerlerin nasıldı. İkiz olduğu değerlerden anladımı hoca yoksa kesedemi söyledi. Birde kese görmeye ne zaman gittin. Çok soru sordum ama merak işte :)
3. Test kaçıncı gündü hatırlıyormusun. Çok yükselmiş çünkiMerhaba canım bana iki embriyo transfer ettiler zaten ilk değerimi 9 gunumdu de gebelik test yaptirmaya gittim ilk değerim 380 çıktı 2 kan test tim 762 çıktı 3 kan test im 16002 çıktı 1 hafta sonra keseyi görelim dedi iki kese gördürduk
Her bir test günümü 2 sonra yaptırdım 3 de3. Test kaçıncı gündü hatırlıyormusun. Çok yükselmiş çünki
Canım ben transferin 3.gününden beri geziyorum iş ağır işleri ben yapmıyorum arada süpürge tutuyorum Bulaşık makinesine yerleştiriyorum bende birde yemek yapıyorum ama doktorum bana istirahat sadece kanamam olduğunda verdi transferden sonra sadece hoplamak zıplamak ağır kaldırmak yok onun dışında günlük hayatına devam et demişti yani ben hiç yatmadım sende doktoruna bir söyle istersen çünkü transfer olup ertesi günü işe başlayan insanlar var çok bunaltma kendini benceBenimde yarın gidecem bakalım canim bilgin varmı ikili tarama testi ikiz gebelik te yapılmaz dedi bana sağlık hocagi hemsiresi çünkü yüksek değer çıkar çıkıyo kanda ona da sen korkarsin dedi ne yapiyim bilemedim
Bide canım sen evinde yemek iş yapiyormusun yoksa yatiyonmu ben evden dışarı cikmiyom sadece yemek yapıyom bide bulasik makinesine bulasik duznekten başka bişey yapmiyirum
Canım ben transferin 3.gününden beri geziyorum iş ağır işleri ben yapmıyorum arada süpürge tutuyorum Bulaşık makinesine yerleştiriyorum bende birde yemek yapıyorum ama doktorum bana istirahat sadece kanamam olduğunda verdi transferden sonra sadece hoplamak zıplamak ağır kaldırmak yok onun dışında günlük hayatına devam et demişti yani ben hiç yatmadım sende doktoruna bir söyle istersen çünkü transfer olup ertesi günü işe başlayan insanlar var çok bunaltma kendini bence
Ben de ikiz gebeliklerde ikili test yanlış çıkabiliyor diye duymuştum onun yerine ayrıntılı usg yapılıyormuş hiç gitme bence benim ikiz devam etseydi ben yaptırmazdım