- 24 Mart 2014
- 320
- 280
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kan ver sen bende öyle olmuştu bişey çıkmadı 8 gun yapmıştım senin gibi test 9 günde kanda pozitif çıktıKizlarrr az önce test yaptım çizgi mizgi çıkmadı sinirlerim çok bozuldu bugün 8.gün kan vermeye de korkuyorum artık olmadı diye
Kanda illaki cikicak ne olup olmadığı bilmiom ki korkudan gitmedim de hem 6.gün yapmıştım yine bisi çıkmamıştı ama gece tekrar baktığımda teste silik bi çizgi vardı biraz ujutlanmistim acaba o mu yanlıştı şimdi de bu böyle çıkınca illaki üzülüyor insan dua ediyorum inşallah melegim birakmamistir beni diyeCanim kan ver sen bende öyle olmuştu bişey çıkmadı 8 gun yapmıştım senin gibi test 9 günde kanda pozitif çıktı
Günaydın canım bugün benim de 8. Günüm idrarda tek çizgiyi göreceğimi tahmin ede ede yaptım testi ve sonuç evet tek çizgiKanda illaki cikicak ne olup olmadığı bilmiom ki korkudan gitmedim de hem 6.gün yapmıştım yine bisi çıkmamıştı ama gece tekrar baktığımda teste silik bi çizgi vardı biraz ujutlanmistim acaba o mu yanlıştı şimdi de bu böyle çıkınca illaki üzülüyor insan dua ediyorum inşallah melegim birakmamistir beni diye
Günaydın hayatımGünaydın canım bugün benim de 8. Günüm idrarda tek çizgiyi göreceğimi tahmin ede ede yaptım testi ve sonuç evet tek çizgi
ben de yarın kan vermeyi düşünüyorum inşallah miniklerimiz tutunmuslardir sağlıkla
Amîn inşallah canım çok güzel bir yazı olmuş gerçekten.ben teste tekrar baktığımda yani aradan 3 saat geçti ikinci cizgi hafif belirmistiGünaydın hayatım
http://bebekyapimbakimonarim.blogsp...ekin-tup-bebek-yapm-gunlugu-12-bolum.html?m=1
Ben dün bunu buldun ve yeniden pozitif dusubuorum artık:)indallh tutunmuslardir
Ayyyy inşallah canım hadi bakalimm ben 6.gün yaptığımda aradan saatler geçince baktığımda silik çizgiyi görmüş tüm ama ilacın etkisi böyle şeyler yapabilitormus .İlk 7gun ama sen bu sınırı astigina göre inşallahg geli o ufaklikAmîn inşallah canım çok güzel bir yazı olmuş gerçekten.ben teste tekrar baktığımda yani aradan 3 saat geçti ikinci cizgi hafif belirmisti
Merhaba canım inşallah bu kez alırsın evlatlarını kucağına benim de beşinci gün bugün ama benimkiler iki tane 3. Gün embriyosu. İster istemez kendimi dinlemeye başladım ama çok sıradan ilerliyor günler. Benim ilk deneme.merhaba arkadaşlar bende transferin 5. günündeyim . 3. denemem iki adet blast embriyo kondu bakalım heyecanla bekliyorum bugün iyice adet ağrısı gibi kasiklarimdan bacaklarıma vuran ağrı var ve ayaklarım buz gibi korkuyorum yine negatif olacak diye bunları yaşayıp pozitif sonuç alan var mı acaba?? rabbim ol derse olur işte ama insan düşünmeden edemiyor
aynen bende kendimi dinlemeye çalışıyorum bakalım inşallah hayırlı ve guzel sonuçlar alirizMerhaba canım inşallah bu kez alırsın evlatlarını kucağına benim de beşinci gün bugün ama benimkiler iki tane 3. Gün embriyosu. İster istemez kendimi dinlemeye başladım ama çok sıradan ilerliyor günler. Benim ilk deneme.
İnşallah güzel sonuçlar alırız Rabbim ol demiştir inşallah ufaklık mı ufakliklar mı geliyo artık bilemiyorum ama hayırlısı olsun ☺Ayyyy inşallah canım hadi bakalimm ben 6.gün yaptığımda aradan saatler geçince baktığımda silik çizgiyi görmüş tüm ama ilacın etkisi böyle şeyler yapabilitormus .İlk 7gun ama sen bu sınırı astigina göre inşallahg geli o ufaklik
yaaa çok üzüldüm canım inşallah bir dahaki ay kendiliğinden gelir tedaviye gerek kalmadan meleklerin..merhaba arkadaşlar bugün transferden sonraki 9.günüm ve kan tahlili yaptırdım bugün sonucum sıfır çıktı.Çok ama çok üzügünüm
inşallahyaaa çok üzüldüm canım inşallah bir dahaki ay kendiliğinden gelir tedaviye gerek kalmadan meleklerin
Kevser neuopen kullandığından bahsetmişsin bunu rahim inceliği nedeniyle mi kullandın.Ne şekilde kullanılıyor bilgi verebilirmisinKızlar hibor ve neupogen kullanan varmı bu ilaçlar ne zamana kadar kulaniyor
canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşlahha.Neupogen kullnadığından bahsetmişsin.Doktor bunu ne için verdi.Rahim inceliğinde kullnaılan bir ilaç diye biliyorum.Ne şekilde kullanılıyor.Devlet bu ilacı karşılıyor mu ne şekişlde temin edebiliyoruz bilgi verir misin.Benim rahim duvarım ince depregoston igne ve yumusak kapsulu cipro ve prednol 5 gun kullandim estrofem hibor ve birde neupogen diye bir ignem var hucre yenileyici birde transferin 3 gunu bir igne vuruldum
Canim devlet karşılamıyor neupogen igneyi 5 çizgi günde 1 cizgi vuruluyorum ben ama bana dr rahimin ince felan demedi hibor dan ve kullandigin ilaçlar lari yazmisin hepsini bende kullandım bide hibor ve neupogen ben 2 aylık olana kadar kullandım progestan fitil 200 gr devam ediyor umKevser neuopen kullandığından bahsetmişsin bunu rahim inceliği nedeniyle mi kullandın.Ne şekilde kullanılıyor bilgi verebilirmisin
Merhaba sadecim üzülme benim de 1 adet 8 hücreli 3.gun embriyosu transfer edildi fakat c.tesi 12.gunumde bhcg 0.21 çıktı tutmamis yani..üzüldüm ama hayırlısı dedim. .4 adet dondurulmuş embriyom var 2.adette transfer için hazırlık yapıcaz bu sefer 2 adet transfer edilecek..herseyin hayırlısı dedim..vardır allahım in bir bildiği belki olsaydi hayırlı olmayacaktı. .her yeni gün yeni umut..yine de çok şükür Rabbim ..Sağlık versin hayırlı zamanda versin....merhaba arkadaşlar bugün transferden sonraki 9.günüm ve kan tahlili yaptırdım bugün sonucum sıfır çıktı.Çok ama çok üzügünüm