• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

Üşüme yok cnm.dün bütün gün ve bu sabah fena bel ağrısı çektim.

Zeynep naber?? hadi canım güzel haber ver bize bana da umut olsun.

bende ne üşümesi ne baş dünmesi ne bel ağrısı ne gaz ne kabız ne meme şişmesi hiç bişey yooook ve sanki yoktu hiçbişey.
transferin 4 günüm bugün

Kızlar benimde doktorum haftasını aradı haziranda başlayacağız inşallah Rabbim umutlarımızı çabalarımızı olumlu ve hayırlı sonuclandirir

Kızlar bugün 3 cü kan test verdim 16002 çıktı çok şükür kızlar bana bi yardım edin ben ankardan kirsehire gidecem ama dr ankarda kirsehirde başka Dr gozuksem olurmu yani muhane olsam

Zeynep naber?? hadi canım güzel haber ver bize bana da umut olsun.

bende ne üşümesi ne baş dünmesi ne bel ağrısı ne gaz ne kabız ne meme şişmesi hiç bişey yooook ve sanki yoktu hiçbişey.
transferin 4 günüm bugün

Cnm kendinde belirti arama ben de de pek bir belirti olmadı.sadece 6.günden sonra adet olucak ış gibi bel ve karın Ağrı'sı yaşadım.test sonucumu aldım ve sonuç 200.57 çıktı :) darısı sana olsun.

kızlar selam benim dün transferim oldu. 2 tane 5. gün iyi kalite embiriyo transfer edildi. ama dr transfer sırasında rahim kalınlıgı 7.5 dedi. bu durumda olup da hamile kalan var mı. tutunmayı çok etkiler mi

kızlar selam benim dün transferim oldu. 2 tane 5. gün iyi kalite embiriyo transfer edildi. ama dr transfer sırasında rahim kalınlıgı 7.5 dedi. bu durumda olup da hamile kalan var mı. tutunmayı çok etkiler mi
ben de bunu çok merak ediyorum benim 8di. ama böyle düşünüyorum eğer çok riskli olsaydı transfer iptal edecekti.
bi de yerleşme hemen değil 1-2 gün sonra oluyor kalınlığı biraz daha da yukselir o zamana kadar.

ben de bunu çok merak ediyorum benim 8di. ama böyle düşünüyorum eğer çok riskli olsaydı transfer iptal edecekti.
bi de yerleşme hemen değil 1-2 gün sonra oluyor kalınlığı biraz daha da yukselir o zamana kadar.

öyle mi diyorsun kalınlaşır mı yani. ben dru aradım gebelik ihtimalini düşürür dedi moralim bozuldu. halbuki çok umutlu başlamıştım. nar suyu kalınlaştırıyormuş diye duydum hergün onu içiyorum şimdi. bakalım ne olacak

Kızlar bugün 3 cü kan test verdim 16002 çıktı çok şükür kızlar bana bi yardım edin ben ankardan kirsehire gidecem ama dr ankarda kirsehirde başka Dr gozuksem olurmu yani muhane olsam
Canım zaten illa merkeze kontrole gitmek zorunda degilsin ki gebelik takibini yaşadığın yerde bir doktor yapabilir. Ayrıca yolculuk ben transfer sonrası 3 saatlik yol geldim Rabbimin izniyle bi sıkıntı olmadı yine Dr sorarak hareket edebilirsin

Canım zaten illa merkeze kontrole gitmek zorunda degilsin ki gebelik takibini yaşadığın yerde bir doktor yapabilir. Ayrıca yolculuk ben transfer sonrası 3 saatlik yol geldim Rabbimin izniyle bi sıkıntı olmadı yine Dr sorarak hareket edebilirsin
Saol canim işte hafta ya pazartesi keseye gidecem dr ma herseyi soracam yola cikiyimi diye keseyi de dr goruyum

öyle mi diyorsun kalınlaşır mı yani. ben dru aradım gebelik ihtimalini düşürür dedi moralim bozuldu. halbuki çok umutlu başlamıştım. nar suyu kalınlaştırıyormuş diye duydum hergün onu içiyorum şimdi. bakalım ne olacak
eğer gebelik ihtimalini düşürürse niye transfer iptal etmediler o zaman?
Canım merak etme 6.5 bile başarılı olabiliyor ben böyle okudum

Arkadaşlar bugün iki kez yumurta akı şeklinde akıntım oldu transferimin 27.günü sizdede böyle oldumu çok korktum hiç olmamıştı

Kızlar bugun pozitifimi aldım naturel siklus ta dondurulmuş embiryoydu hiç ilaç kullanmadım..dondurulmuşu olanlara tavsiye ederim.

eğer gebelik ihtimalini düşürürse niye transfer iptal etmediler o zaman?
Canım merak etme 6.5 bile başarılı olabiliyor ben böyle okudum

biz dr ile ilk konuştuğumuzda %70 ihtimal vermişti. aradgımda ise %10-20 şansı düşürür dedi. transfer sırasında embriyologla konuştular ertelesekmi diye ama sonra transfer ettiler nasıl olsa dondurulmuş var olmazsa onları kullanırız dediler. bu konuşmaları duyunca baya etkilendim zaten.

Nekadar deseler %100 bile deseler Rabbim ol derse olacak olma derse olmayacak tek yapacağımız bolca dua edip rabbimden istemek

öyle canım dua ediyorum bol bol hepimiz için. bi de rahim kalınlaşması için nar suyu duydum. hergün 1 bardak içiyorum işe yarar inşallah

Back