• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

Kızlar merhaba 30 martta 5.gün embriosuydu transfer oldun. 6.gün kan verdim 0.40 çıkdı yükselirmi değerler? Normalde bu 9. Gün cuma kan vermem gerekiodu dayamadım

Kızlar merhaba 30 martta 5.gün embriosuydu transfer oldun. 6.gün kan verdim 0.4 çıkdı yükselirmi değerler? Normalde bu 9. Gün cuma kan vermem gerekiodu dayamadım

Kızlar yardım benim gebelik çıktı ya ben iki nci test yaptırcam kanda onda iyi çıkarsa şunu soracaktım ben ankarda yım evim kirsehirde 4 saat lik yol ben evime gitmek istiyorum ama yola çıkmanın bi zararı olurmu cikiyimi cikmayim lütfen bana yardım edin

arkadaşar birşey soracağımm 24,MAR 2016 mriyorlar alınıp 26,mart2016 tranferim yapıldı trasferin 12. günü kanda gebelik testi yaptırdım hcg 0,100 cıktıı aile hekimin ne var ne yok diyebilirim bekle sonra tekrarla dedi böyle olan varmı yükselirmi değerim acaba bilginiz var mı

Günaydınlarrrrr,

Kızlar benim asıl kontrolüm ayın 15 inde ama dün dayanamayıp doktora muayeneye gittim. Bebeğimin kesesini gördüm. :)))))))

Ay ne güzel benimde 13ü ama bekliyorum inşallah bende görürüm herkes görür Rabbim kimsenin kucağını boş koymasını kalp atışı nıda duydunmu

Ay ne güzel benimde 13ü ama bekliyorum inşallah bende görürüm herkes görür Rabbim kimsenin kucağını boş koymasını kalp atışı nıda duydunmu
İnşallah cnm hayırlısı ile sende görürsün. Kalp atışı için daha çok erken inşallah 15 i gittiğimde duyarım.

Benimde ayaklarim buz gibi ama ateşim var gibi yaniyo yuzum ve göz kapaklarimi kaldiramiyorum 4 denemem oldu bundan önce hic boyle olmamştı pazar günu sonuç alacam cok heycanliyim ya

Gebelik testi yapan vwtnie ben yaptım ikinci çizgi hafif belirgin silikdi böyle olup kan sonucu da pozitif çıkan var mı?

Ben gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif silikdiy ve şimdi kanamam oldu adet mi yerleşmemi ustune gormemi ne bu şimdi yaa sabah kan testi yaptırcmm

Benimde başlarda silikti şimdi netleşti bugün transferimin 25.günü beta HCG de 3905.06 çıktı inşallah keseyi ve kalp atışını da görürüz

Kızlar merhaba 30 martta 5.gün embriosuydu transfer oldun. 6.gün kan verdim 0.4 çıkdı yükselirmi değerler? Normalde bu 9. Gün cuma kan vermem gerekiodu dayamadım
Canım benim 3.gün embriyosu transfer gününü saymazsak 5.günde 0.56 çıkmıştı 2 gün sonra 11 çıktı yükselebilir yani

Back