Transfer sonrası bekleyenler

Saol canim benim 380 nasıl iki gün ci gün tekrar test yapılacak demi perşembe günü mu yani
Canım benim doktorum 4 gün sonra yani perşembe günü tekrar istedi bir daha da gerek yok katlaması yeterli dedi perşembe günü ultrason için randevu verecekler ama ben dayanamıyorum ve nerdeyse hergün yaptırıyorum

Bugün transferimin 7.günü el ve ayaklarım buz gibi,çok üşüyorum.benim gibi olan var mı aranızda,normal mi acaba?
Sizinle aynı durumdayım 8.günüm kaşık ağrısı var iki gündür sanki sol kasıkda kan pompalanır gibi birşey oluyor anlayamadım ..inş olumlu sonuç alırız test günüm cumartesi

Bugün transferimin 7.günü el ve ayaklarım buz gibi,çok üşüyorum.benim gibi olan var mı aranızda,normal mi acaba?
Sizinle aynı durumdayım 8.günüm kaşık ağrısı var iki gündür sanki sol kasıkda kan pompalanır gibi birşey oluyor anlayamadım ..inş olumlu sonuç s
Kızlar hibor ve neupogen kullanan varmı bu ilaçlar ne zamana kadar kulaniyor
Hayırlı olsun cnm inş bizimde tutar ne gibi transfer sonrasi belirtin oldu benim 8.günüm öyle akintim fln olmadı kahverengi fln illa yerleştiği zamn mi geliyor ve kasık ağrım var iyi birşey mii

Sizinle aynı durumdayım 8.günüm kaşık ağrısı var iki gündür sanki sol kasıkda kan pompalanır gibi birşey oluyor anlayamadım ..inş olumlu sonuç alırız test günüm cumartesi
Birkaç kere kasıkta çok hafif ağrı hissettim onun dışında herhangi bir belirti yok.cumartesi inş.birbirimize güzel haberler vermek nasip olur.

Birkaç kere kasıkta çok hafif ağrı hissettim onun dışında herhangi bir belirti yok.cumartesi inş.birbirimize güzel haberler vermek nasip olur.
Cumartesi çok kişi sonuç ogrencez ınsallah hepimiz bebeklerimizin haberini aliriz ınsallah

Transfer sonrası bekleyenler grubuna dahil oldum bugun 2. günüm bu günler nasıl geçecek hep bi olumsuzluk var içimde bende hiç belirti yok şuan belirti olmaz diyorlar ilaçların etkisi oluyormuş sadece.. ben estofen ve crinone kullanmıyorum doğal siklusta tedavi oldum bu şekilde olup belirti hisseden oldumu

Canım belirti arama ilk 4 gün bende de olmadı sonra hafif kramplar oldu ama herkeste belirti olmuyor

Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim 4.tüp bebeğim yapıldı 14.martda transfer oldum 10.gün 27.72 12.gün 55.5 15.gün 77.97 18.gün 193.47 22.gün 941 çıktı baştan düşük sonra yükselme böyle olan ve sonucu güzel olan varmı kafam çok karışık

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Değerlerin yüzde 60 ın üstünde artmış. İlle de yüzde yüz olmasına gerek yok. Üstelik son testinden bir önceki 193 çıkmış yani son testinin 772 çıkması gerekirken 941 çıkmış. Bence hiç üzülme geç döllenme olmuştur vs inşallah kalp atışını duyduğun günü de görürüz. Tekrar ne zaman muayeneye gideceksin?

Merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim. Nasipse haftaya çarşamba ilk ultrason için gidicem inşallah duyarım kalp atışlarını.bir yıl önce kürtaj oldum boş gebelikti yine aynısı olmasından korkuyorum

Allah gönlündekini hayırlı kılıp sana versin. İnşallah iyi haberlerin devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…