Transfer sonrası bekleyenler

Cok tesekkur ederim cnm Allah razi olsun. Insallah dvm ini goruruz. Ben idrarda transfer sonrasi 9. Gun pozitifi gordum. 10. Gun kanda 50 yi gordum. Gunune kadar beklemeni tavsiye ederim. Moral onemli 12. Gune kadar cikmiyor bazilarinda.

Cok tesekkur ederim cnm Allah razi olsun. Insallah dvm ini goruruz. Ben idrarda transfer sonrasi 9. Gun pozitifi gordum. 10. Gun kanda 50 yi gordum. Gunune kadar beklemeni tavsiye ederim. Moral onemli 12. Gune kadar cikmiyor bazilarinda.
Ewet cnm ama bole soru işaretleri ile bklmkte Moral bozucu inşallah darısı bize canım

Çok sevindimmm darısı bizlere inşallah rabbim kucağına almaya nadip etsin inşallah
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Hemşire değerler güzel gidiyo 2 hafta sonra kontrole gel dedi. Rahim içi gelelik mi doktor bakacak dedi. Allahım nasıl geçicek şimdi 2 hafta

Kızlar sürekli yatiyormusun uz yada Kaç gün yatiniz geldinizmi dışarı ciknizmi ?
Ilk 3 gün mümkün olduğunca yattım sonra yormadan işlerimi yaptım bir de 5. Gün embrıyosu ise daha kolay oluyo zaten rahime tutunmadan önceki son halini almış oluyo yatış süresini kısa tutsan sıkıntı olmuyo seninki kacıncı gün embriyosuydu? Bi de hala dışarı çıkıp gezmıyorum nolur nolmaz başım falan döner diye temkinli yaklaşıyorum hayırlısı olsun

çoook sevindim hayırlı olsun canım

Benimde 5 gün embriyo su 2 tane embriyo transfer edildi du bugün 6 günüm yatıyorum bazen kalıp geziyorum evin içinde kayinvalidem ve eşim bakiyo yemek iş yapmıyorum böyle canım

canım dün sonucu alınca merkezi aradım 2 günde bir yaptır dediler yarın yaptırıcam tekrar sabırsızlıkla yarını bekliyorum :)
Yaa bizlere de haber ver cnm merak edyrm sen benim oncumsun seni bekliyorum senden haberler alınca benim mis gibi sevnyrm benim bugün baş dönmem var bugün biraz dışarı çıktım başım döndü cesaret edemyrm test yapmya

Benimde 5 gün embriyo su 2 tane embriyo transfer edildi du bugün 6 günüm yatıyorum bazen kalıp geziyorum evin içinde kayinvalidem ve eşim bakiyo yemek iş yapmıyorum böyle canım
Tamam o zaman rahatsın benim yanımda kimse yoktu mecbur yaptım her işimi bol bol dua et pozitif düşün bi de kabız olmamaya dikkat et ben çok gaz sancısı cekmıstım ilaçlardan herhalde. Hala çekiyorum. Kayısı tüket aç karnına. Siskinlik falan varsa rahatlatıyo

Kızlar side oluyor mu bugun bir saat dışarı çıktım çok gezmedmde oturdum arada ama bacaklarım çok agridi kasiklarimda sizler de böyle bişeyler var mı evde de dolassam da oluyordu

B
Kızlar side oluyor mu bugun bir saat dışarı çıktım çok gezmedmde oturdum arada ama bacaklarım çok agridi kasiklarimda sizler de böyle bişeyler var mı evde de dolassam da oluyordu
enim bacaklarım değil ama kasıklarda hafif ağrı oluyor. Birde çok çabuk nefes nefese kalıyorum . Nabzım yükseliyor.

Canim kabızlık için şurup dr yazdı kabız olunca onu kullanıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…